34579
RuneScape
  • sanyi182
    és a sanyi182 az a 7 karim me van egy csomo karim van egy 128 as is
  • sanyi182
    császtok rs en vok aki akrja fejlesztem a kariát és szerzek neki jó sok pénz nekem 490m van és party hat om van aki akarja az küldje el az emailomra [email protected] meg éri csá
  • mark10
    Van egy klánom rs-en csak magyarok vanak bene a neve Nomembers (de memberes is beléphet) jelentkezni runescapen nálam Petrovics2-nél lehet a klán oldala: http://nomembers.extra.hu/ frisitve régen lett.
    Petrovics2
  • Snailbite
    nem tudna valaki mondani valami jó kis pénzszerzési módot? ja amugy ha valakinek tudnék segíteni és ebből valamennyi pénz is az enyém lehetne akkor azt szívesen vállalom
  • ColdFire
    ez azért bátor egy húzás volt tudod-e? :D
  • at16
    szia!
    huzzál egy kicsit légyszike köszi szépen :) itt vannak az adataim

id: kakske85
    pass: gusp9j1

köszi szépen!
  • Androidus
    Nekem a karakter nevem ugyanez, a jelszó pedig 1d10t4b4r0m4114Tv49y0k. Annyit kellene tenni, hogy a Maze melletti yew fáknál vagdosni és égetni. Nem kell behordani, csak menjen rá az xp. Előre is köszi.
  • Czdano
    név : Kabbe
    jelszó : lamafasz
    lvl : -20..

>hekkerköcsög<
  • W B
    lazán csak annyit mondok, hogy "anyucikádat"
  • Requiem88
    lófaszt neked a seggedbe nemhogy még jelszót te kis...
  • darxide
    ha akarjátok h fejlesszem a karakteretek, akkor küldjétek a nevét és jelszavát a [email protected] -ra (combat lvl. min 10) 10 combat lvl alatt nem fejlesztek, egy hét alatt 25 combat lvl-t tudok fejleszteni és 100000 aranyat minimum, de ha akarjátok csinálok küldetéseket is, itt van egy példa h hogy küldjétek el a karakter adatait: név: runescape felhasználód jelszó: rs jelszavad szint: hanyas combat lvl-re fejlesszem a karidat quest: melyik küldetést csináljam meg neked.
  • Big Boss Hu
    Nagy a panhás itten :)
    Na mindegy, írok egy kis reklámot:
    Mindenkinek ajánlom a SwiftKit nevű progit, amely letölthető innen. Mellesleg, ez a swiftswitch utódja aki esetleg ismerné, még béta verzió de már elég stabil. A lényeg: egy helyre van gyűjtve minden, ami rshez kellhet. Kalkulátorok, stat lekérdezés, árak, itemek lekérdezése, és a legfontosabb, a chat :)
    A chaten mindenkit szívesen várunk, két fő magyar channel van, a #hungary és az rshun közösség, az #rshun. Írd be a szimpatikusabbat a channelhez, az rs neved a nickhez, és csatlakozz az ottlévőkhöz, ha van kedved.
  • Disno
    A tobbi aki ott van, szerintem csak combat xp-ert megy le, mert eleg sok monszter van ott, kicsi konkurrenciaval... en is voltam ott lent, bar nem a random eventekert :)
  • W B
    macskás szigetes micsoda?

amúgy a tőzsdén vagy már fél milkót kerestem egy hét alatt, szal csak mellék jövedelem.
    miközben leckézek, stb. ölök az ellent és ha abba hagya akkor jöhet a random (addig is pihenek)
    ennyire jó
  • Androidus
    Erre mondják, hogy egy bolond százat csinál.

Nem tudok elképzelni olyan alacsony szintet, ahol ez megérné. Pénz kell? Air running, cow hide gyűjtés stb. Sokszorosát hozza, megbízhatóan. Xp kell? Csak egy van, a macskás-szigetes-halászós, amelyik xp-t is ad, de annyi idő alatt, amíg végigcsinálom, több xp-t pecázok össze.

Ráadásul van közte kifejezetten idegesítő, mint pl. az evil sister, ahol csak akkor tudom elkapni, ha veszteg marad, egyébként a lagban pont elmozdul, míg a kurzort átviszem a karról a gombra. Néha percekig kell vele nyűglődni.
  • W B
    mindenki.
    mielött rá nem jöttem volna erre, senki sem csinálta. most hogy rá álltam erre, két hét mulva szinte mindenki ezt csinálja... nem csak magyarok.

a másik a randomokat azért szeretem mert drágaköveket is adnak.
  • Nuki
    Magyarok vagy midnenki mindenki?
  • Big Boss Hu
    Nemértem mi a jó a randomokban személy szerint engem idegesítenek. Abból a 120 gpböl amit adnak meg nem leszek túl gazdag :D
  • W B
    baz... én kedztem elsőként ezt a barbár falu dungeon random event dolgot... és mindenki ezt csinálja...
  • Nuki
    A játék készítőitől nem éri büntetés.
    Azoktól fogja érni büntetés, akik azt az oldalt birtokolják, ahová belépett. Érdemes lesz megváltoztatnia a jelszavát minnél előbb!
  • W B
    hát, ha megtudják
  • Old Joshua
    Na de a haveromat erheti e barminemu buntetes? Account share, vagy password scamert?
  • bardocz
    majd szépen kirabolják az accját,és cseszhet mindent amit eddig elért,és kezdheti nulláról xD
  • Old Joshua
    Sziasztok lenne egy kerdesem. Van egy haverom aki talalt egy oldalt ahol valaki beirta az account nevet es passat. Kiprobalta be is lepett, elment vele erre arra, de aztan kilepett. Szerintetek ezert jarhat buntetes? Es ha igen akkor mennyi, kicsit be van tojva. Nem tradelt senkivel.
  • Andras 22
    Nem tudátok hol van tikkfa?
  • W B
    jójó, csak azért fura, hogy úgy lehet viszonylag sok pénzt szerezni, hogy közben több dolog is fejlődik. Ezt kihasználva gyorsan lehet fejlődni, mint mások tudnak más ként.
  • Old Joshua
    Az nem bug, arra volt jo hogy kiszurjek az autoereket. Ha polo sokaig harcolsz es tele az inved es eltemetsz egy csontot akkor jon a random. Mindenesetre nem bug.
  • Nuki
    Wow :D
  • W B
    Gyerekek! piszok jó bugra akadtam, de lehet hogy csak nálam mükszik:
    A barbár falu alatt, a dungeonban a második szinten Délkeleti csücsökben a Flesh Crawlereket kell ölni. Mikor már nem támadnak, az ott lévő kis patkányokat el kell kezdeni aprítani és a csontjaikat el temetni. Nekem max 6 patkány kinyírása után jött egy Random Events.

vagyis:
    Flesh Crawler ölés, ha nem támadnak -> patkány ölés, csontjaik el temetése -> Random events -> flesh crawlerek megint támadnak, aztán megint abba hagyják.....

Random events nálam: eddig egyszer volt a legyen ön is miliomos koppintása, többször az öreg ember (a dobozos, vagy amikor oszlopokat kell érinteni) Az amikor a nőnek kell az ikertesóját kiválasztani a tömegből, vagy a démon kiképző tábórnok. Néha pantomínesek

szerintem megéri.
  • W B
    van már ilyen, team cape bigyuszom :)
  • W B
    jó dolog ez a tőzsde vagy mi...
  • Big Boss Hu
    Mehetsz bh-zni :)
    Az a lényege h egy nagy multi area, van egy randomba kijelölt ellenfeled, ha nem őt ölöd meg akkor 3 percig nem tudsz kilogolni, kimenni, vagy protolni itemet.
    Clan wars meg egész jó warokhoz, és ott nem vesztesz semmi cuccot.
  • W B
    van még PvP? (vagyis PK) mert úgy hallotam hogy nincs. helyete valami clan wars van... vagyis ha nem vagyok klánba, és kimegyek nem ölhetnek meg? vagy mi?
  • Tarhonya
    Máskor is jön az
  • bardocz
    random esemény,de csak kavisvagdosás közben jön elő:P
  • Nuki
    Mutogatom unokahúgomnak a játékot, kivágtam két zafírt, picit itthagytam a gépet, és ledobott valami barlangba.

Oszlopokat kellett megérintenem, tíszer, olyanokat amik körül zöld gyűrűk lebegtek. Ha megcsináltam kaptam 5 emerald note-ot.

Ez valami random esemény, mint a dzsinn? Vagy elő lehet hozni azzal hogy kavicsokat vágdosok? :D
  • Disno
    hát akkor volt a legjobb :D a mostani RL trade elleni update elött is csak úgy lehetett ha odaadtad vki másnak az anyagot \ eldobtad = idöpazarlás!
  • Requiem88
    már megy... kicsit átszabdák a kezelőfelületet és egy új skillt is elkövettek, természetesen csak membereknek. idézés vagy miahalál...
  • Requiem88
    mi van most az rs-el? senki sincs online, engem se enged be, és ahogy látom meg is újul(t).
  • Tarhonya
    Úgy látom rsc óta nem powerminingótá' :P