34579
RuneScape
-
#666 Menjünk bandaba felderíteni az új terepet! -
#664 Rince! akokr megcsináljuk azt, hogy olyan üldetést adunk, hogy menjenek oda hozzám, aztán hozzá, öld meg azt, te őt... -
#663 Szétbasz az ideg... -
#661 Ilyen még nem volt. -
#660 négy perc alatt 20 levél jött.. -
#659 >>>Spherit2 és Zsooo
Küldjetek jelentkező e.mailt!
A többit majd meglátjuk... :) -
#658 Huhu, már nyugatatót is vettem be! -
#657 ÚGY IZGULOK, MINT SZILVESZTEKOR, HOGY VILÁGVÉGE LESZ-E:-) -
#656 Még nem lehet. -
#655 MÁR NAGYON IZGULOK!! -
#654 Hehe! Mindenki hót ideg :) -
#653 21:12-KOR LEHET VISSZAMENNI... -
#652 21:12 LEHET VISSZAMENNI... -
#651 Ja. -
#650 NA, AKKOR BESZÉLGESSÜNK ITT -
#649 LÁTTÁTOK???
VALAMI NAGY DURRANÁS LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#648 nA, MOST MONDTÁK, HOGY 30 PERCRE LEÁÁL A JÁTÉK, ÉS EGY NAGY ÚJÍTÁS LESZ. vÉGRE:-) -
#647 JÖN ASGARNIA!!! MINDENKI KESZÜLJÖN! -
#645 RINCE!!!44 FIGYELJ MAR ÜZENGETEK NEKED!!!!!444 -
#644 Ha minden jól halad, még ma meglesz 50 levél, meg holnaop is 50 levél, és akkor új csúcsot döntünk!! 2 nap alatt 100 levél:-) -
#643 Rince! Szép lett a kerítés? -
#642 Na, megyek játszani Hungary_2 néven -
#639 Hol lehet monkot találni???
Lily még nem írt vissza, és az 576 sem =(. De azért még várjunk! Ja, és ha van valakinek tűrúnája, megveszem! -
#638 >>>Spheriot2
Olvasd el a klánoldalon!!!
www.tiszanet.hu/halozat/index.htm
Gyertek monkot ölni!!! Kurva nagy poén... :) -
#635 Disno!! Én most ölök
Amúgy mi a megoldás az olicannál? -
#632 Na, ha már a hibákról volt szó, akkor most láttam egy erlég érdekeset: 2 cipő mászkált, néha mondott valami, majd ment tovább a kér cipő:-) -
#631 Rince! De múltkor fél óra alatt jó lett, most meg mér több napja hurcolászok vagy 25-öt. -
#630 jÖN MA VALAKI HOBGOBLINOKAT ÖLNI?? vAN KÉT BRASS KEYEM IS, SZÓVAL AKINEK NINCS, AZ ISS LETUD JÖNNI OTT A LÉTRÁN. -
#629 Mert még nincs kész. Ha készen lesz, meg fogod tudni inni!
>>>Zsooo
De mégis milyen gyakran vagy fent? Suliból netezel, vagy otthonról? -
#628 NEMTUDJA VALAKI, HOGY A BORT MIÉRT NEM TUDOM MEGINNI?? -
Zsooo #627 >>>Rincewind
Azert mert teljesen random, hogy mikor es hogyan erek ra, sajnos (vagy szerencsere, nezopont kerdese). De ha fenn vagyok szivesen segitek barkinek.
udv
Zsooo -
#626 Az második hírdetés is bejött!!!
Ugyanis Bepe az Rpg.hu-ról volt olyan rendes, hogy felrakott minket az rpg.hu híreibe :)
cím: rpg.rulez.org
>>>Lacc
Amint látod, én gőzerővel hírdetek. Te hogy haladsz??? Lily visszaírt már, hát az 576? -
#625 Rince! Segíthetek csinálni az oldaladat? (még szép), de úgy, hogy én hagy csináljam a küldetések leírását, mert én csak ahoz értek.
Amúgy mos játszunk, tehát tradelhetünk. -
#624 Bith szerintem már régen kiszállt a Runescape-ezésből! Azt hiszem Diabló 2-zik! :(
A tipsről visszaírtak, hogy ki lesz javítva :) -
#623 ok, úgy sem kell, de bithel mi van? -
#622 Ja, már szóltam, hogy elírták a nevünket!
-
#621 Estefelé én is fent leszek!
A rúnákra akkor igényt tartok!
Az amulett ad plusszt csak lent kell nézni, ahol az Armour meg a Weapon Aim van! De, ha ezek után sem kell, akkor ok, veszek neked valami láncot, aztán trade!
>>>Zsooo
Miért nem tudsz részt venni a klánéletben? Pedig szerintem mindenki szívesen üdvözölne a sorainkban... :) Nem igaz srácok??? -
#620 Lacc: Én megyek ma, kb. olyan fél kilenctől. -
#619 Vagyis odaadom egy akármilyen amulettért, csak valami lógjon a nyakamban:-) -
#618 Rince! A fire rune télleg a skorpiós bányánál van, én meg odaadom nekem ingyen azt az amulettet, mert nekem nem csinál semmit.