34579
RuneScape
  • Lacc
    >>> Gladiator

Nekem nincs ilyen gondom, fogalmam sincs, mi lehet a gond...
  • Gladiator
    NEMTUDJÁTOK HOL VAN CLAY?
  • Gladiator
    Valaki leírhatná a sword questet......
  • Gladiator
    Na, ennyi elég is volt, megyek jáccani..
  • Gladiator
    CSÁSZTOK.....
  • Gladiator
    NA JÓ, HAGYOM EGY KICSIT...
  • Gladiator
    bASSZAMEG 5 PERCENKÉNT KIFAGY, RÁADÁSUL HARC KÖZBRN...
  • Gladiator
    Lacc!!! Olvasd már el amit írtam...
  • Lacc
    Er, te nem lépsz be a klánba?
  • Rincewind
    >>>er

Oltári nagy bug!!!
    De talán, meg tudod akkor újra csinálni a küldiket, nem annyira nagy ügy! Képzeld, ha sword quest eredményei törlődtek volna...

>>>Gladiator

Fel fogom rakni azt a térképet is csak most nincs időm foglalkozni vele, de talán majd holnap már fel tudom rakni!
  • Lacc
    Én elmegyek veled varázsolgatni, ha akarod...
  • Gladiator
    Bith!! És egy Ironnál Kite Shieldnél tuvv jobbat csinálni?? Ha igen csinálsz??
  • Gladiator
    KKrisz emberének mi a neve?? KKrisZ?
  • Gladiator
    Na, miaz?? Meghaltatok???
  • Gladiator
    disno!! bocsi, de kisértésbe estem, és vettem egy új gatyát, de esküszöm, hogy holnp elmegyek bányászgatni, és megszerzem nekd azt a pénzt:-)
  • Gladiator
    disno!!! megvan a tartozásom
  • Gladiator
    FIÚK! VAN EGY JÓ 5LETEM!
    VGAYIS EZ MÁR RÉGI 5LET, DE MENJÜNK KÖZÖSEN EGY DUNGEONBA, ÉS ÖLJÜNK MOSS GIANTOKAT, MÁRMINT AKI TUD AZ VARÁZSOL ÉS A JÁTÉK VÉGÉN, MONDJUK 2 ÓRA MÚLVA ELOSSZUK A SZERZETT PÉNZT, ÉS ÍGY TÖK GYORSAN EGY CSOMÓ PÉNZHEZ JUTHATNÁÁNK...
  • Gladiator
    Valaki jöjjön már dungeonba!!!

Rince!! annak a dungeonnak nemtod feltenni a térképét a klánoldalra, amelyikben a kalózok vannak...???
  • Gladiator
    Senki sem jön játszani???
  • Lacc
    Sorry, Black & White =)
  • Lacc
    >>>Rince

Nézd megezt: www.top69.hu . Itt van egy Warez szekció, ahol egy rakat kira oldal van. A Black @ White-ot ajánlom.
  • Gladiator
    MEGINT "PLEASE CHECK YOUR INTERNET SETTINGS" -ET FOG KIÍRNI??
  • Gladiator
    JA, DE NEKEM TÖLT......
  • Gladiator
    NA, BASSZAMEG!!!

EGÉSZ NAP A GÉPÉRT HARCOLOK, MOST VÉGRE SIKERÜLT VÉGLEGESEN IDEJÖNNÖM, ERRE LEÁLÍTOTTÁK A SZERVERT!!! FELHÁBORÍTÓ!!!
    AZT NEM MONDTÁK, HOGY MEDDIG VAN LEÁLLÍTVA???
  • Gladiator
    MICSODA??? LEÁLLÍTOTTÁK A SZERVERT??? MEDDIG??? MIÉRT??? UPDATE???
  • Hmuda
    Na, most már védett a nevem:).
  • Rincewind
    Valaki írjon már jó játékletöltő site-ot!

Csak, hogy Runescape közben legyen a sávszélesség kihasználva :)
  • Gladiator
    Disno!! a Spy quest ad influencet, ha akrod csinálhatjuk együtt, mert én is azt csinálom.
  • Gladiator
    Disno!! Nem kezdem újra, mert amint láthattad, nem számoltam vissza...
  • Gladiator
    1100. levél! B.U.É.K.
  • Gladiator
    Etudná valaki írni azt a hírt magyarul, amit ma írtak ki az runescapre??
  • Gladiator
    Rince!! Kábelneted van??
  • Rincewind
    >>>Bith

Adnal egy címet ahol tudok letölteni teljes játékokat??? Lehet tobb 100 mega is!! Nem gáz!
  • Rincewind
    Tudom, de én nem a nevére vagyok kíváncsi!
    A történetére!

Egyébként szintén ledobott a szerver :(
  • Gladiator
    Rince!! Az a törpe valami Thendur vagy, hogy hívják...
  • Rincewind
    >>>Lacc

Ezt a white knight castle földszintjén a squire adja! Csak úgy nagyvonalakban kell a történet:
    - Miért veszett el a kard?
    - Miért kell nekik?
    - Ki az a törpe renegát a tengerparton?
    - Miért nem tud rendes nyelven beszélni?

Ennyi.
  • Lacc
    VAZZ'! Most se enged fel!
  • Lacc
    Én szívesen lefordítanám, de még azt nem fejeztem be... Sőt, még el se kezdtem. Hol lehet megkapni?
  • Bith
    zöld vagy kék cuccot?? Tudod ahhoz milyen magas smithing kell? :)) Mint állat. Na annyim még nincsen :(.
    de ez a sword quest végre kurva jót ad, ha igaz ez a 9 smithing. Bár még azzal is csak 45-öm lenne most. A legkisebb mithril cucchoz meg 62(!) kéne, az admantite-hoz meg vagy 70(!!) szal kurva sok. De amit Te szeretnél, ahhoz meg talán 99-es is kellhet! Szal azt csak venni lehet egyelőre. Ha tudnék csinálnék ingyen, de sajna nem tudok még. Egyedül nagyon nehéz már fejleszteni a kovácsolást ahol én tartok :(.
    Mellesleg mithril-t, vagy admantite-ot bányászni sem kismiska :). Egyrész 55 és 70-es mining skill kell hozzá (nekem 45 van), másrészt baromi ritka.
  • Rincewind
    Megcsinaltam a sword questet, és majd elájultam a rewardon. 9 ismétlem 9 smithing level! Szóval aki még csak most kezd kovácsolgatni az halassza ezt a küldit azokra az időkre amikor a smithing-je hetente fejlődik majd egy szintet!
    Egyébként angol tudósok!! Szükségem lenne ennek a questnek a történetére, hogy minek kell neki ez a kard és ki az a törpe aki megcsinálja, meg úgy mindenre. Egyrészt mert érdekel, másrészt meg enélkül nem tudom felrakni a klánoldalra!!! Úgyhogy légyszi írjátok meg!

Ezzel a küldetéssel egyébként túl vagyok az összes questen!!! Egy sem maradt ki, mind megcsináltam! Lehet gratulálni :)

>>>Disno
    Ok, majd felnézek akkor is!