34579
RuneScape
-
#1143 >>> Gladiator
Nekem nincs ilyen gondom, fogalmam sincs, mi lehet a gond... -
#1142 NEMTUDJÁTOK HOL VAN CLAY? -
#1140 Valaki leírhatná a sword questet...... -
#1139 Na, ennyi elég is volt, megyek jáccani.. -
#1138 CSÁSZTOK..... -
#1137 NA JÓ, HAGYOM EGY KICSIT... -
#1136 bASSZAMEG 5 PERCENKÉNT KIFAGY, RÁADÁSUL HARC KÖZBRN... -
#1135 Lacc!!! Olvasd már el amit írtam... -
#1134 Er, te nem lépsz be a klánba? -
#1133 >>>er
Oltári nagy bug!!!
De talán, meg tudod akkor újra csinálni a küldiket, nem annyira nagy ügy! Képzeld, ha sword quest eredményei törlődtek volna...
>>>Gladiator
Fel fogom rakni azt a térképet is csak most nincs időm foglalkozni vele, de talán majd holnap már fel tudom rakni! -
#1129 Én elmegyek veled varázsolgatni, ha akarod... -
#1128 Bith!! És egy Ironnál Kite Shieldnél tuvv jobbat csinálni?? Ha igen csinálsz?? -
#1127 KKrisz emberének mi a neve?? KKrisZ? -
#1126 Na, miaz?? Meghaltatok??? -
#1125 disno!! bocsi, de kisértésbe estem, és vettem egy új gatyát, de esküszöm, hogy holnp elmegyek bányászgatni, és megszerzem nekd azt a pénzt:-) -
#1124 disno!!! megvan a tartozásom -
#1123 FIÚK! VAN EGY JÓ 5LETEM!
VGAYIS EZ MÁR RÉGI 5LET, DE MENJÜNK KÖZÖSEN EGY DUNGEONBA, ÉS ÖLJÜNK MOSS GIANTOKAT, MÁRMINT AKI TUD AZ VARÁZSOL ÉS A JÁTÉK VÉGÉN, MONDJUK 2 ÓRA MÚLVA ELOSSZUK A SZERZETT PÉNZT, ÉS ÍGY TÖK GYORSAN EGY CSOMÓ PÉNZHEZ JUTHATNÁÁNK... -
#1122 Valaki jöjjön már dungeonba!!!
Rince!! annak a dungeonnak nemtod feltenni a térképét a klánoldalra, amelyikben a kalózok vannak...??? -
#1121 Senki sem jön játszani??? -
#1120 Sorry, Black & White =) -
#1119 >>>Rince
Nézd megezt: www.top69.hu . Itt van egy Warez szekció, ahol egy rakat kira oldal van. A Black @ White-ot ajánlom. -
#1118 MEGINT "PLEASE CHECK YOUR INTERNET SETTINGS" -ET FOG KIÍRNI?? -
#1117 JA, DE NEKEM TÖLT...... -
#1116 NA, BASSZAMEG!!!
EGÉSZ NAP A GÉPÉRT HARCOLOK, MOST VÉGRE SIKERÜLT VÉGLEGESEN IDEJÖNNÖM, ERRE LEÁLÍTOTTÁK A SZERVERT!!! FELHÁBORÍTÓ!!!
AZT NEM MONDTÁK, HOGY MEDDIG VAN LEÁLLÍTVA??? -
#1115 MICSODA??? LEÁLLÍTOTTÁK A SZERVERT??? MEDDIG??? MIÉRT??? UPDATE??? -
#1111 Na, most már védett a nevem:). -
#1107 Valaki írjon már jó játékletöltő site-ot!
Csak, hogy Runescape közben legyen a sávszélesség kihasználva :) -
#1104 Disno!! a Spy quest ad influencet, ha akrod csinálhatjuk együtt, mert én is azt csinálom. -
#1103 Disno!! Nem kezdem újra, mert amint láthattad, nem számoltam vissza... -
#1100 1100. levél! B.U.É.K. -
#1099 Etudná valaki írni azt a hírt magyarul, amit ma írtak ki az runescapre?? -
#1098 Rince!! Kábelneted van?? -
#1097 >>>Bith
Adnal egy címet ahol tudok letölteni teljes játékokat??? Lehet tobb 100 mega is!! Nem gáz! -
#1096 Tudom, de én nem a nevére vagyok kíváncsi!
A történetére!
Egyébként szintén ledobott a szerver :( -
#1095 Rince!! Az a törpe valami Thendur vagy, hogy hívják... -
#1094 >>>Lacc
Ezt a white knight castle földszintjén a squire adja! Csak úgy nagyvonalakban kell a történet:
- Miért veszett el a kard?
- Miért kell nekik?
- Ki az a törpe renegát a tengerparton?
- Miért nem tud rendes nyelven beszélni?
Ennyi. -
#1093 VAZZ'! Most se enged fel! -
#1092 Én szívesen lefordítanám, de még azt nem fejeztem be... Sőt, még el se kezdtem. Hol lehet megkapni? -
#1091 zöld vagy kék cuccot?? Tudod ahhoz milyen magas smithing kell? :)) Mint állat. Na annyim még nincsen :(.
de ez a sword quest végre kurva jót ad, ha igaz ez a 9 smithing. Bár még azzal is csak 45-öm lenne most. A legkisebb mithril cucchoz meg 62(!) kéne, az admantite-hoz meg vagy 70(!!) szal kurva sok. De amit Te szeretnél, ahhoz meg talán 99-es is kellhet! Szal azt csak venni lehet egyelőre. Ha tudnék csinálnék ingyen, de sajna nem tudok még. Egyedül nagyon nehéz már fejleszteni a kovácsolást ahol én tartok :(.
Mellesleg mithril-t, vagy admantite-ot bányászni sem kismiska :). Egyrész 55 és 70-es mining skill kell hozzá (nekem 45 van), másrészt baromi ritka. -
#1088 Megcsinaltam a sword questet, és majd elájultam a rewardon. 9 ismétlem 9 smithing level! Szóval aki még csak most kezd kovácsolgatni az halassza ezt a küldit azokra az időkre amikor a smithing-je hetente fejlődik majd egy szintet!
Egyébként angol tudósok!! Szükségem lenne ennek a questnek a történetére, hogy minek kell neki ez a kard és ki az a törpe aki megcsinálja, meg úgy mindenre. Egyrészt mert érdekel, másrészt meg enélkül nem tudom felrakni a klánoldalra!!! Úgyhogy légyszi írjátok meg!
Ezzel a küldetéssel egyébként túl vagyok az összes questen!!! Egy sem maradt ki, mind megcsináltam! Lehet gratulálni :)
>>>Disno
Ok, majd felnézek akkor is!