34579
RuneScape
-
#3968 Skull! Jah, én is tag voltam... -
#3967 Na, most megint jáccok. Mi a Klánoldal címe, mert be akarom írni a magyarokat. Ti melyik serveren szoktatok jáccani? Vagy mindenki megy amelyikre akar? Na, én most megyek pl. az 1-esre ha tud vki akkor jöjjön oda... csá -
Amorce #3966 Mi a fene van ?! Minden server offline ! Tegnap éjfél felé ugyan már elég szakadozott volt a játékmenet, de azért ma mehetne már rendesen! -
Atomy #3965 56 57 56 56 43 38 52
total: 714 combat lvl: 67 -
Atomy #3962 Kösz mindenkinek a segítséget.
Még 28298xp kellene = 510 steel bar = 1020 szén
Iron már nem kell.
Ha így haladok ahogy eddig, akkor még 3-4 nap :-)
De ha belehúzunk kicsit, lehet hamarabb is :-))))) -
Zsooo #3960 Na, már itthon vagyok megint. Akkora már a friends list-em hogy szelektálni kell, mert alig találom a neveiteket... itthonról marha lassú, alig érzi meg ha klikkelek, gépelni is kész művészet. Bocs ha valakinek lassan válaszolok,
de le is dobott az előbb.
---> Rince: Hány üvegnél tartasz... :))))) Csak mert úgy tűnik nagyon jól érzed magad :))
---> Atomy: kell még szén? bányasznék pár százat, ha még nincs elég.
Mennem kell, mert villámlik odakinn és nem szeretném megsütni a gépet. Üdv! -
#3959 8)=) -
#3958 Egy szál pöcsben (punciban), mert úgyis leszednek mindent a hulládról! -
ati9 #3957 Mi ez a wilderness???milyen szornyek vannak ott,és kb hogy erdemes odatámolyogni? -
Amorce #3955 Ja igen már emlékszem is a karakteredre. Kértél tőlünk (én és Tastie) még anno 2-3 hónapja 300 aranyat, de mi csak 50-et vagy 100-at tudtunk adni. Erre becsuktad a kaput a sewersben és utána kapupénzt kértél (miután az utolsó fillérünket is neked adtuk) ! Ez ám a baráti kölcsönkérés ! Hát apa én neked egy büdös fillért nem adok, ebben az egyben biztos lehetsz ! -
#3953 Azt hiszem egy God nevezetü 62-s szintü fickót ki fogok nyírni. Amorce-al tök csupaszon bementünk és "poénból" kinyírt. -
#3952 Mit gondolsz apa, mi hogyan terveztük az utat. Nem azért hátizsákos a túra, hogy drága hotelekért fizessünk. :-)) A hűvös cella az csuda jó lenne. :)) -
Amorce #3951 --->Hangianix
Mi ez a szobatiszta dolog haver ?! Jobb ha nem eresztgetsz el ilyen poénokat, mert hívom az egyiptomi ismerőseimet és már a repülőteret sem fogod 'szobatisztán' elhagyni, annyit megígérhetek, apa ! :)))))))))))))))))))))))))))))))
Viccet félretéve kellemes nyaralást kívánok nektek ! (remélem a csajt azóta nem dobtad :))))))))) )
--->Atomy
Nagyon jó a térképed, nekem legalább is tetszik. Csak így tovább !
--->er
Szólj amikor bent vagyok és akkor megcsinálom az amulettjeidet. -
Atomy #3950 Na kész a térkép, már csak a hibákat kell kijavítani, meg a feliratokat, ikonokat elhelyezni rajta. -
#3949 WT az a Wizard Tower. A poán az, hogy ezek egy klánba tartozó. már a felszerelésekből is látszódóan erős karakterek voltak. Pl. mindkettő full adamban volt. Sajnos páncélt nem hagytak. :-))) -
#3948 Hát mer mákos vagy. Előlem mindíg elszaladtak =(. -
#3947 Érdemes a WT-ben lenni. Eddig az elhalálozott játékosok után a következőket szereztem:
mithril kite, great adam, air staff, 27 nature, 30 chaos, 100 water, 98 earth, 112 body és 50 mind rúna. :-))) -
#3946 nem. ez fog jó sokáig!!!!!!! :>>>>>>>>>>> -
#3943 Már kezdtem unni Skull beírását, ezért gondoltam beírok ide valamit. De semmi okos nem jut eszembe, csak annyi, hogy hétfőtől kezdve legalább 2 hétig nem leszek és megkérek mindenkit, hogy vigyázzon Amorce-ra, mert a látszattal ellentétben nem mindig szobatiszta. :-))) -
#3936 az emberem neve: elmebeteg légyszi izenjetek eki, és ha tudtok adjatok egy jobb fegyvert mint a kezdő vegyver
-
#3935 Esetleg jáccik most valaki? Kéne segíteni, mert már azt sem tudom, hogy hogy kell üzenni vkinek. -
#3934 WOOOOW!!! most nézek pár képet az új helyekről. Ez baszott jól néz ki! Lasan obb lesz mint dio
-
#3933 Lenne egy hülye kérésem. Még régebben játszottam, volt egy király karim. de leajándékoztam. ost van egy csomó újítás és meg akarom őket nézni de nincsen karim és nemtok menni jó helekre. Na, nincs valakinek egy fölös király karija? -
Atomy #3929 Már csak kb. 1500 szén és 1100 iron ore kell a mith kite-ig.
Örök hála Aurri-nak és Vakmerő Vér-nek.
Szerintem jövő héten meglesz :-)))))
>>>Rob + mindenki
100-120gp-t fizetek a szén darabjáért. De csak akkor szóljatok ha legalább 60 db van. -
Atomy #3928 >>>Varázsló és harcos kollegák
Találtam 1 nagyon jó helyet! A wilderness 3. szintjén legnyugatabbra vannak darkwizardok. Sokan vannak, agressívek, nem túl erősek, és nagyon sok rúnát dobnak. Szinte csak egyhelyben kell állni, és felszedni a rúnákat. Én pár óra alatt találtam 7-800 rúnát, ebből 100 új!!! És kb. 4*4500-5000 XP harci skillekre!!! -
#3925 JA,ES OLCSON DOLGOZOK
-
#3924 GP,GP,GP
ELVALALOK SZALITAST ,VEDELMET,AKARMIT A RUNESCAPEN
BANYASZAST,SMITHINGET,AKARMIT,HA VAN VALAMI MUNKA,IRJATOK VISSZA -
#3923 Bonyolult mi? =) -
#3922 Itt van:
-
#3921 hol van a falador feljarat?? -
Atomy #3918 Kösz a bíztatást :-) -
#3917 Háát... Biztos vagy benne, hogy ez pontos?... Bízd ezt inkább az ilyen fan oldalakra, előbb utóbb úgyis lesz. Szerintem ne fáraszd maad ezzel, mert nagyon nehéz pontosan megcsinálni. De végül is mind1. -
Atomy #3916 Elkeztem egy térképet csinálni a wilderness-ről.
Itt van:
Majd folyamatosan bővítem.... -
er #3915 Ja és a ruby amuletteket echantolni is kéne.Cosmic runam van -
er #3914 hát már én is voltam a vadonban.én csak egyszer haltam meg:)sajna összeakaszkodtam egy Lesser(?)démonnal:)
Én ugy csinálom hogy amikor bemegyek csak egy pajzsot megy egy fegyvert viselek:)
Amikor harcolok gyorsan fölkapom a páncél többi részét:)ha vége és nyertem levetem és eltünök:)
ja!és teleport varázslat meg sok kaja nélkül nem igen megyek be ha komolyan akarom felfedezni.
>>>Atomy
nincs ott kicsit sok Hobgoblin?:)
Ui:Kéne valaki aki csinál nekem 3 ruby és 3 emerald meg egy sapphire amulettet és megvagna még 4 emeraldot.Mindent hozok ami kell:)
cserébe fel tudok ajánlani 25 arany rögöt meg 10 ezüst bart:) -
Atomy #3912 >>>Bányászok aki még nem 60
A wilderness 9-es szintjén van 1 bánya ahol 26 szén van!!!!!! -
#3911 Earth Strike (9) 38xp
Weaken (11) 42xp
Curse (19) 58xp
--->Caterpie
Se ma, se holnap nem leszek -
#3910 Helyesbitek
46 67987
47 75127 -
#3909 21 5018