34579
RuneScape
-
#32059 jo kis klán .DD -
Cat 02 #32058 kihasználjátok az embereket ? -
c115 #32057 Tud vki nekem csinálni ingyen mirthil full-t???Na meg nézltek meg a klánoldalam.
www.rskmk.gportal.hu
Üdv:Xp459 -
Androidus #32056 Szerintem nem biztos, hogy 98-as smithinggel csakazértis alapon nem kovácsolnál rune plate-et, rune legs-et, rune 2h-t, hanem inkább rádobnád azt a csekély 1,3 milla xp-t, hogy ne kelljen "vacakolni" :) -
Cat 02 #32055 olyat honnan tudok szerezni ? :O megiszok 10 ez azt .. :D -
Nuki #32054 nekem nem érné meg a vacakolást, mindig sört vedelni, azt az egy szintet csak fel tudom gyúrni ha már odáig eljutottam. -
Nuki #32053 'sör' :)
nyelvtani hablaty: beer,stout,ale stb... ezek mind sörfajták:)
magyarul törpesör, ami növeli a mininget (és smithinget?) 1-el. (persze csak időlegesen) -
Cat 02 #32052 mijaza stout ? -
Androidus #32051 59, dwarven stouttal :) -
Cat 02 #32050 oda mennyiotől lehet bejutni ? :D -
Androidus #32049 Igen, az a második legfrusztrálóbb dolog az rs-ben :) Sokat segít egyébként, ha egyszer kipróbálod, hogy strigulázol, és hosszú távon látod, hogy tényleg 50%-ot hoz ki belőle, nem kevesebbet. Utána már könnyebb elviselni.
(A legeslegfrusztrálóbb dolog egyébként az, amikor odaállok a 84-es skillemmel a mining guildben, és egy szaros 59-es miningos kiveszi előlem az _összes_ ércet :) -
Cat 02 #32048 én megszoktam :P jó heyre mek oszt olvasztok 120 at kb utána meg smithing :D -
#32047 attól én is megőrültem :Dtiszta ideg voltam hogy 28 vasércből lett 8 iron bar -
Nuki #32046 olyan szokatlan hogy aranyat olvasztok, minden egyes arany hejett ott egy gold bar :D
eddig ironnal fejlesztettem magam, es megszoktam már hogy alig-alig jön össze valami az ércekből :D -
Nuki #32045 :D
#32041 ilyet láttam én is, gizdán néz ki, de hasonlóan veled én se tudom mire jó xD -
Cat 02 #32044 én úgy kerestmwe allat hogy Délre mentem :D
1ébként sztme nagyon szar mármint én eltévedtme benne xD -
#32043 Barbarian village alatt, de Androidus ezt már leírta az előbb -
Cat 02 #32042 hol az a labirintus ? -
#32041 Ez a skull scepter csak vmi tp tárgy? Más funkciójáról még nem nagyon hallottam.
(+4 teleport után elhasználódik állítólag) -
Nuki #32040 úgyértem low lvl szörnyek :D -
Androidus #32039 Nem azért nem tud mit kezdeni vele, mert nem kovácsolja, hanem mert fogalma sincs, hova kell menni, és mit kell óbégatni, hogy négyszer annyiért szabaduljon meg tőle, mint ha boltban kótyavetyéli el. -
Androidus #32038 Nincs olyan, hogy noobok szörnyei. Mindenki a lehető legmagasabb szintű szörnyet próbálja ölni. -
Nuki #32037 jahogyúgy. hogy a noobok szörnyei is dobnak mithril vagy silver note-ot? aha...:) -
Cat 02 #32036 noobk hogy tudnak mithrilt kovácsolni ? és a legtöbb embert craftingot le se szarja sztem... -
Nuki #32035 ezt nem értem, miért ne tudnának a noobok mit kezdeni vele? -
Androidus #32034 Ja, és az az új módi, hogy a jófajta érceket note-ként dobálják az új labirintusban a népek, így sokat ki lehet belőle hordani, és azzal a sokkal a noobok nem tudnak mit kezdeni, és ezért a boltban toronyban áll a mithril meg a silver, bagóért, bizony. -
Androidus #32033 Ja és van valami skull scepter, amit három darabból lehet összetenni, és a darabjai természetesen az új labirintusban esnek. -
Androidus #32032 A Barb Village alatt nyílt egy négy szintes labirintus. Valami Security Stronghold vagy mi a neve, van négy terebélyes szintje. Dupla ajtók darabolják szakaszokra, a két ajtó közül csak úgy lehet kikeveredni, ha egy biztonsági találós kérdést megválaszolsz. Minden szint végén van valami "kincs", ami egy-egy emote-ot ad. A legutolsó pedig ráadásul felkínál két újfajta cipőt választásra (szerintem mindkettő ronda). A szintek természetesen lefelé erősödnek, a legalsón 72-86-os szörnyekből van négyszer annyi, mint amennyi lesser eddig volt a pályán. Nagyon jó edzésre, mert van minden szinten portál, amivel ha egyszer már teljesítetted a szintet, átugorhatod azt, így pikk-pakk lenn lehetsz az alján, és nem kell a kérdésekkel bohóckodni ezredszerre is. -
Cat 02 #32031 közelrharc ? :D power: 8 kard :9 def 30 :D magic 42 vhogy így :D jah és 43 hp -
Nuki #32030 vehetjük úgy is, az íjászok mindig is kreatívkodtak ha fejlődni kell :D -
#32029 jól értem hogy megnövelték a free játszható területet? -
Nuki #32028 közelharci értékeket mondj : -
Cat 02 #32027 np2p ? :D (not pay to play )
labirintus merre van ? és 52 es ijjászattal megéri bebandukolni oda ? -
Nuki #32026 aha. cseles. -
Androidus #32025 Free to play. -
Nuki #32024 juuuj 7 mith ore note :DDDDD
miaza f2p????? -
Androidus #32023 Sőt, mindezt úgy, hogy az új labirintusban is van bőven férőhely :) Mondom, megduplázták a kapacitást, ami már csak azért is meglepő, mert az utolsó 394869 frissítés során kb. rászartak a f2p-sek arcára. Már tényleg csak bizonyos kijelölt időpontokban lehetett nyugodtan combatolni. Most szerintem eljött a kánaán :) Az egyik 86-os... franc tuggya mi, valami undead-szerűség, dobott 7 db mith ore-t, note-ként :) A lessereknél is lesz bőven hely, úgy érzem :) -
Androidus #32022 Elnézést, feltételeztem, hogy némi agymunka belefér :) Szóval amióta itt vagy, kábé n-szer került szóba, hogy free vagyok. Tudomásom szerint az egyetlen magyar, aki komolyan nyomul f2p-n. -
Nuki #32021 wow látom, és milyen igazad vaaan :D
új hely-> csomó mindenki odamegy->régi helyek forgalma lecsökken :D -
Nuki #32020 Huhh!! labirintus hol?