34579
RuneScape
-
#7742 Come, mister TAliban, hand over Bin Laden... -
#7741 Sid : hahaha, milyen véletlen ;-)
Mindenki : Menjetek a http://www.funforwards.com/flash/october01/nowheretohide.cfm - linkre! ÁLLATI VICCES!A dal se rossz :-D -
#7740 ehe most megneztem rendes meretben is és roflmao -
#7739 hungary ez stickdeath akar lenni?
lmao -
#7738 sikerült elkülDENEM? király! -
Zsooo #7737 :))) A fénykard mióta okoz vérző sebet? Amúgy tuti jó... :)
Lmao = Laughing My Ass Off ~~ Szétröhögöm a seggem...
Roflmao = Rolling On Floor Laughing My Ass off ~~ Ua. az, némi padlón hempergéssel fűszerezve
>>>szdmeg téma :)
bakker, bammeg vagy neba** is dívik errefelé -
#7736 Lehet, hogy kicsit tull kicsi :((
------
-
#7735 Köszönöm a vitapartnerek gyors, és hathatós érvelését ;))
------
Lefordítaná valaki ezt a rövidítést?
Lmao = Laughing My Ass Off
Roflmao = Rolling On Floor Laughing My Ass off
------
És szeretném avitát lezárni, és jutalmul mellékelek egy képet, amit én is kaptam :))
-
Amorce #7734 Vazz, gyerekek ! :-)
Hát nem semmi, hogy miken tudtok vitatkozni.
Elárulok azonban nektek egy köztes megoldást:
Hungary valóban jól ismeri az eredeti szót és a ragozásában is kiváló, ezt mindnenképpen el kell ismerni. :-)
DE ahogy ugye mi öregszünk, úgy változik a nyelv is a fiatalok által. Ami tehát szleng volt még pár éve, azt ma már teljesen hétköznapi módon használják az emberek és sokan (lásd Hagane) már nem is ismerik az eredetit. Ez nem egy nagy baj egyébként, mert mi öregebbek ugyanúgy nem ismerjük a sokkal régebbi szavakat, kifejezéseket. Nincs is rá szükség. A lényeg, hogy ha valaki azt mondja, hogy ..zdmeg, vagy ..szdmeg, vagy próbálva kevéssé vulgáris lenni és csak utalni a szóra (mint én): vazz, akkor mindannyian ugyanarra gondolunk. :-)
És ennek semmi, de semmi köze nincs szerintem se Terry Black-hez, sem pedig szerencsétlen favágókhoz. (Bocs' Hungary)
Na részemről ennyi, lehet anyázni :-))))))))))
-
#7733 Vettem 15K, Mith platemail body, 20 nature, 7 death, 6 chaos, 1 cosmic, 4 law rune, 300 body rune-ért egy Adam Platemail Body-t! -
#7732 Lmao = Laughing My Ass Off
Roflmao = Rolling On Floor Laughing My Ass off -
#7731 wahh hehe nem mind1 hogy bazd meg avgy basszad meg(baszd meg) ??? -
#7730 Bevallom tudatlanságom, én nem tudom minek a rövidítése a 'Roflmao!' és a 'lmao!'. A gyors választ előre is köszönöm. :-))) -
#7729 Roflmao!
-
#7728 amugy baz jelent meg Borsod Abauj Zemplen megyet is :)) -
#7727 utana jartam:
------
valoban van a szonak egy ilyen alakja is, de ez archaikos, sleng.
A hasznalojat minositi.
Aki hasznalja a magyar tarsadalom azon retegehez tartozik, mint pl. Terry Black, vagy az a no aki eladta gyermeket, hiszen o allatokkal hal egyutt :))
Vagy hasznaljak meg a favagok, ill. hasznaljak meg a kabitoszertol buggyan agyu tuskok. Ha nem akarsz hozzajuk tartozni, akkor te is 'baszd meg'-et hasznalj a 'baze' helyett ;)) -
#7726 És mennyinél tartasz, ha nem titok? -
#7725 csak a multkor is a legkedvesebb 3-mamban voltam, es tudtam, hogy nem marad meg a nyil ha meghalok, es akkorat szaladtam emiatt, mint ide lachaza :)) -
#7724 Hmmm, talán meglesz akkor a 16k nyilvesszőm és mehetek 2 hétig démont ölni. Kitart talán a 69. szintig is. :-))) -
#7723 Ez igy igaz, es gyujtom is a nyilakat :))
Majd ha osszejon, akkor 8k-nal szolok, hogy larox 8k-ker erte
de egy magyartol inkabb vaszem meg, mint egy angoltol, aki nem akarta penzert adni csak nyilwert ;)) -
#7722 Oups, az előbbi Hungary-nek és nem Hagane-nek ment! (#7718) -
#7721 Ez nem igaz. Te ajánlottad a 9k-t én csak elfogadtam. :-))) -
#7720 vagy a mellekhatasokrol kerdesszed meg a magyartanarodat, vagy apolodat ;) -
#7719 ok :))
ragozhatom tovabb is :)) -
#7718 hangianix 9k nyilert ad egyet.
larox-nak csak 8k-kell erte :)) -
#7717 Sajnos igazam van, biztosra veszem ;-) -
#7716 szoval vennel es nem eladnal :)) -
#7715 nem tudom, hogy igazad van-e :((
elragozom
en szok, te szol, o szik, mi szunk, ti sztok, ok sznak,
en sszam, te sszad, o ssza, mi sszuk, ti sszatok, ok sszak
en sszam meg, te sszad meg (szd meg), o ssza meg, ti sszatok meg, ok sszak meg
------
szerintem nincs igazad :(( -
#7714 Csakhogy a baszdmeg-et Bazdmeg-nek írják.(Bocsi a nyilvános helyreigazításért :-d) -
#7713 rohely:))
------
az angolok nem tudnak szitkozodni, a magyarok leugathatjak oket :))
hiaba a nyelvtudas.
Ahany nyelvet tucc anyyi ember vagy :)) -
#7712 hat a lehet az lehet hogy csunya szo
viszont a baszdmeg az muxik :))
-
#7711 a system is kicsillagozódik!Ez a rendszer is kaki!Andrew, menjé má ' vissza a normálhoz!Fafej :-P . -
#7710 Nálam a logoff,please volt elcsillagozva, meg a ripoff
-
#7709 nem tudom kiirni, hogy remelem :) -
#7707 Ez nem igaz!A rohadt chat ablak itt megfagyott, és a Tip.it oldal is, amikor meg akartam nézni, LV 40-en mit smithingeljek, rákattantam a smithing linkre, erre efagyott!A Control-alt-delete meg egyenesen nem megy!Mi a franc van4? -
#7706 MINDENKI HAGYJA ABBA A RUNESCAPE-ELÉST!ÉS LÉPJEN BE ÚJRA, MERT FRISSÍTETTEK!MEGCSINÁLTÁK!LÉPJ KI A KLIENSBŐL ÉS INDÍTSD ŐJRA AZT, A CONFIG (34K) és a MUDCLIENT (108K) TÖLTI CSAK LE! -
#7705 nemtom, de nekem a will jön ki!Nemtom mit csinálnak, de kapják be a tököm!Gizdulnak vele, a mocskok! -
#7704 mit jelent, hogy wible?????????? -
#7703 semmi chat seho :)))
senki se beszel
nema csen es hullaszag :))
-
#7702 Bocsi, nem nem szeretni, hanem nem kedvelni