34579
RuneScape
-
#8109 Jo neked, nekem meg mindig nem muxik a kliens es Amorce-nak se. -
Zsooo #8108 A 3as szerverre nem tudok belépni, illetve el se jutok odáig, hogy kitömörítse a mindenféle adatokat és felkínálja a bejelentkező képernyőt. 2es, 1es megy. A legujabb klienssel. -
Zsooo #8107 Eladó egy adam large helmet (25 szén vagy ezüst), és egy adam legs (40 szén vagy ezüst). -
#8106 pl RA 2 : Hatan kettőnk ellen (Gép + én, Lan party.Vagy a iskolatárs volt velem?Már nemtom), virítanak, tudjk merről jövünk, úgy állították be.Mindegyiknek van speckója, és nem tudják miért nem lépek.Mindegyikre küldtem valamit, elvontam a figyelmüket, majd amikor elvoltak, hátulról mindet leöltem.Az utolsót nem tudtam megkerülni, úgyhogy a maradék (KB 200 ) conscript-et ráküldtem.Mondamom sem kell, 5 tesla meg se kottyant nekik!:-D -
#8105 Akkor engem verj meg, a protossal!Heheheh.Én 750 gasból, meg crystalból neked akkora hadsereget varázsolok, csak nézni fogsz!:-) -
#8104 áááhhh 1,5 hete nem RSeztem!!!!a Urrhisten kezdenek Lvonási tüneteim lenni. De a StarCraft multi kárpótol, suliban 3an profik elvertünk egy láma gyereket MUFFHAHA! :-))) -
#8103 Excuse me.
-
#8102 Van egy eladó Adam Square-em 20,000-ért, és vennék 3 Nature rűnát 500 GP-ért, összesen. -
#8101 Van egy eladó Adam Square-em 20,000-ért, és vennék 3 Nature rűnát 500 GP-ért, összesen. -
#8100 Tenyleg, Amorce bejott jatszani vegul? Ha igen, uzenem neki, csinaljon egy nyers rubint amulettet es adja Hungary-nak vagy Ams-nak, mert az enyemet a proba High Level Alchemy-nel elhasznaltam. :-) -
#8099 On-line bejon, de mashogy nem. :-( -
#8098 hmm... nekem legalábbis megy. -
#8097 Most a runescape.exe klienssel kell(ene) jatszani nem? Elotte rune.exe volt, de azzal se megy, azt irja ki, az oldal nem talalhato. -
#8096 le kell tölteni a runescape oldaláról a régi downloadot! -
#8095 Nekem meg mindig semmi, csak odaig jutok el, hogy kivalasztom a szervert es utana szurke lesz kozepen a kep es csak a szolgaltato logoja toltodik be. :-(((
Hungary, mennyinel tartasz? 400? ;) -
Zsooo #8094 Mégis megy. Valószínű tele volt a 3as szerver, mikor be akartam lépni. Mondjuk kiírhatna valamit... -
#8093 Nehogymá!? -
#8092 nekem megy az uj kliens is! -
#8091 nekem se :(( viszont a regi fapados megy :)) -
Zsooo #8090 Nekem se megy az új kliens. -
#8089 Na anyád!Rune client tölti a mudclient-et, erre asszongya nem tudja kontaktálni a főoldalt!Menj a francba!ILYEN LASSÚ AZ INTERENT?! -
#8088 Oszt minek Firewall?Nem kell osztat kész. -
#8087 Kérdés : Hogy a rákba csanáljátok ezek a mozgó, villogó képeket? -
#8086 Pfúj!Ez az Airwaves rágó vacak!Nem "Fellélegezhet", hanem fel KELL lélegezni...bleah, undorítóan erős >_<.
A ribizlis (Vagy milyen) viszont egész kellemes...) -
#8085 Nem tudom ki, hogy van vele, de nekem mar kib@szottul elegem van Andrew allando valtoztatasaibol. Most pl., de kliensrol, se az oldalrol nem megy. Az se segitett, hogy lelottem a tuzfalalmat. -
Amorce #8084 Mindenkinek üzenem, hogy silvert csak nagy tételben veszek 100gp/db-ért.
Az pontos árak:
100 alatt: 80gp
100-200: 90gp
200-1000: 100gp
1000- :110gp
--->Hungary
Megírhatnád e-mailben, hogy eddig mennyi silvert sikerült szerezned, csak hogy tudjam mire készüljek vasárnap (szombaton nem tudok fent lenni). Ja az 50k-ért lehet, hogy hamarabb beugrom (valószínű ma 20h után). -
#8083 Veszek Rune leg-et 13K + adam legs-ért (Egyelőre)..
Miért ennyi?Mert a mithril plate-ek-et is meg kell vennem ;-). -
#8082 Rune Kite osszesen 8 van ;)))
Es nekem csak a harmadikban taglalt felszerelesem van, de azert erosebb vagyok... :-) -
#8081 arggggggggggg connecting error! -
#8080 körülírom a nem emberi lényeket, hanem isteni lényeket az rs-ben:
runite battle, runite plate, runite leg, runite large, runite kite. valamiből legalább 99-es.
Az istenek alatti fok
runite battle, runite plate, runite leg, runite large, runite kite. Mindene 70lvl-körüli
E fokkal lejjebb:
Runite long, runite plate, runite leg, runite large, adam kite. Mindene 50 körül mozog. -
#8079 Atomy RS listáján nem lehet igazán dumálni :-(.Meg nem akarok őjra -regisztrálni, nem éri meg.A hülyeség lételem, és nemcsak nekem, ha valakinek nem, attól még másnak igen.Szerintem Atomy csak rossz kedvében volt.Jertek vissza! -
#8078 Az ok az, hogy rákaptam a bányászásra.Atomy-nak 500-at bányászok, az KB 4-6 mining level, tehát én duplán jól járok.Elterveztem, 1500-at is bányászok (1500 X 100 = 150,000 GP! 1500 X 120 = 180,000 GP!) -
#8077 Most veszek utoljára neked, ha vakul nekirontasz.Mellesleg inkább menjél valakivel akiben megbízol és jó a ranged-je. -
#8076 en is vesztettem igy el longot :((
-
Zsooo #8075 Félpercenként connection lost van nálam, beszart az ISP-m, még a fórumot se érem el, csak néha-néha...
>>>Hungary
Ma már nem valószínű, hogy elkészítem a maradék 360 szent szimbólumot, sorry.
>>>Hagane
Nagyon adakozó kedvedben vagy :) Én max 500-1000 gp-t szoktam adni, dolgozzon meg mindenki a saját cuccaiért, különben nem becsüli meg rendesen. Inkább azzal jótékonykodok, hogy emberi áron üzletelek ismerősökkel...
>>>Barganda
(feltételezem nem volt halálfej feletted) Előfordul az ilyen... a hiba nem a te készülékedben van, lehet szidni a programozókat. Eddig 1x haltam meg wildban, akkor működött a dolog, szerencsémre. -
Barganda #8074 Nem támadtam vissza, és nem volt a fejem fölött halálfej! -
#8073 ja ha ezt a negativumot fogod apolgatni a lelkedben, biztosan keseru egy jatek lesz ez neked :(( -
#8072 szerintem visszatamadtad :))
nem volt veletlenul a fejed felett egy halalfej, amikor magadhoz tertel?
-
Barganda #8071 Ok, de egyszer még elkapom azt a rohadékot!!!
Erre esküszöm!!!
NEM MENEKÜLSZ FROSTYMASTER!!!!!
-
#8070 Hogyan köszönd meg?Roppant egyszerű!Ne menj a wild-be amíg LV 65 nem vagy, és ha igen, akkor üreskézzel, iron valamivel, hogy newbie-nak tűnj! ;-)