34579
RuneScape
-
#8238 »»»Hungary:
Szinte bármit elfogadok de 3k pickaxe-nek meg ilyennek általában nem örülök :-) -
#8237 megcsinalhatod. nincs minusz xp :))
en 700-ert veszem toled, es 748-ert adom el :)) -
#8236 ehh klikkelek IE-re írok egy forum üzenetet vissza RS ablakba. 1: kilépett, de ez nem fontos 2: server is full :-(((
»»»Hagane:
Na és ki akarod próbálni? :-) -
#8235 es hogye adod?
-
#8234 Ez így jó, és szép, de akkor nekem minúsz a Crafting illetve a smithing XP.. -
#8233 Eladó egy mithril kite pajzs! Csak most csak nálam csak olcsón :-))) Jelentkezni Sir Disno-nál lehet szerdán 2 és 6 között, péntek+hétvége 3-tól! -
#8232 ha az segit rajtad, megveszem mindet egyutt 7k-ert :)) -
#8231 Hülye. 10 Sapphire + 10 Gold Bar = 10 Saph Necklace. (Egy 700 GP!) - ez mulkor volt, mostmár Emmy-t akarok csinálni, csak a Ring megy egyelőre... -
#8230 csak azt nem ertem, honnan jon ez a napi 14k kereset?
Hol dolgozol az APEH-nal? -
#8229 semmi reakció?
asszittem, hogy meg fog bolydulni a világ. -
#8228 ja a diszito sorba idonkent beszurhatnal egy szokozt, hogy tudja a explolerem tordelni a soraidat :)) -
#8227 Úgy látszik valaki véd :-P.Kösz Rob.
Kell valakinek Cut Ruby 1500-ért? (Ruby Amulet 6.3 K , egy WizardOfOz srácnak kell, persze enchantolva) -
#8226 a hir igaz :))
... csak nem osztogatnak - hanem fosztogatnak és nem Moszkvaban, hanem jerevanban :)) -
#8225 >>>hungary
mindenkinek meg lehet mindenkirol a sajat velmenye,de rolad a kovetkezo a velemenyem,egy buzi kis fasz vagy,es
pedofilhajra,hagane! -
#8224 vagy mennyibe kerul a gs-ben egy uncut zafir?
31gp :))
Es mennyiert veszem?
nem referencia a GS :)) -
#8223 szerintem a GS arai, nem mervadok.
Probald berakni a rune plate mailodat, mennyiert arulja :)) -
#8222 Tudod, kisfiam, ha tényleg pofátlan ajánlataim vannak, azt azok mondják meg, akiknek eladok valalmi, vagy segítenek.Se Sub, se Bazsi nem reklamál, mert tudják, hogy a mining is hozzájárul majd.Sőt!Sub még csak el sem fogja fogadni a pénzt. -
#8221 Tényleg tökön akarod rúgatni magad? -
#8220 Fúrcsa, én a Mining Shop-ban 20- ért veszem őket, ugye milyen baromira fúrcsa?!Mellesleg az árak miatt Ignore-ba rakni ...mindegy, nem éri meg. -
#8219 mindegy, ha 3-man vagytok az mar 21k, de mint mondod, akar 10k-t is adnal nekik, az 3motoknak osszesen 30k
30k/ 220k =>> hatarpzottan fejlodsz a tisztesseges uzleti ajanlat fele. :)) -
#8218 az araimbol visszakalkulalhatod, hogy mennyit adok az ironbarert, es akkor mennyit er az iron ore.
50 es nem 20
------
de ha 20-szal szamoljuk, akkor is aranytalan az arad :)) -
#8217 A vadbaromos rész Hungary-nak szólt.
Most muszáj volt belebuherálnod abba, amit analfabéta pontossággal adsz elő?Ha valakinek baja van, az közölje velem, ne a te fejed, aki napi nemtommenyi ezret kaszál nem fer módon másoktól.Akkor legyél nagylegény, ha becsületesen 14000-ret keresel.Apropó, lehet megint Craftingolni fogok.. -
#8216 Elfelejtettem hozzátenni : Ez így nem sok, de fejenként.. -
#8215 Én annak az árával számolok, amit csinálok.Előre közöltem Subbal, és Bazsival, hogy *NEM TUDOM MENNYI LESZ A PROFIT, HA TÖBB LESZ, 10000-ret KAPNAK!* -
#8214 okay, disno.
Te nagyonhülye, idióta vadbarom ÁLLAT!
Mondom, nem biztos hogy egyáltalán 1000 is meglesz, nem tudom, mit csinálok belőle, mennyiért, a smithing, és mining XP is meglesz nekem, ill KB 40000 mining XP annak, aki segít, és nem száz a rúd, hanem max 75.Megint jól hazudsz.
Legyen már pofád PM-ben közölni velem, jó?! -
#8213 Meg hadd tegyem hozza:
4500 db iron ore 50%-os valoszinuseggel 2250 db iron bar lesz, de szamoljunk 2200 darabbal :))
az iron bart en 100-ert veszem.
Ez testverek kozott 220kgp, a smithing xp-rol nem is beszelve.
------
Kisutottem egy aranypart:
hagane / 'üzleti tisztesség' = 7k / 220k
-
#8212 Te mindenkit ignore-raksz mert te ilyen vagy, és ha valaki ezt gondolja, és megmondja, azt dícsérem, mert nem egy köcög és a hátam möhött röhög a markába.És nem 50 egy Iron ore, de jól hazudsz!20 GP, KB.És amit a Bar-okból csinálok, annak nem tudom a pontos árát!Kapj már oda, a mining XP is közrejátszik!Ki ne akarna fejlődni?!Meg nekem nincs annyi pénzem, mint neked, hogy PK-zok mint a vadállat.Én "becsületes" pénzt ajánlok. -
#8211 »»»Hagane:
Mikor dumáltam veled, akkor még nem láttam ezt az üzenetet :-)))
Szóval: 4,5k iron-t nem fogok tuti bányászni mert az nagyon sok :-))) max. 1k-t. hm? -
#8210 kedves Hagane :))
Nem szeretnem a boltodat rongalni, de ... :))
... mindig is ez volt a problemam Veled.
Aranytalanul alacsony aron szeretnel valamihez hozzajutni, es amid van, rendszeresen aranytalanul jobb aron szeretned eladni. :((
------
Talan ezert vagy 'ignore'-ban :))
------
4500 db iron ara darabonkant 50gp
4500×50 = 225kgp
ehejett az ajanlatodban 7k szerepel. De szamoljunk visszafele:
7000gp / 4500 db = 1,56gp
------
Most
(1) Vagy Te vagy aranytalanul 'mocsadek'
(2) vagy ugy athajitottak a palankon, mint a macskakat, vagy mast szoktak.
------
De szerintem lehet meg egy (3) harmadik eset is:
gyenge vagy matematikabol? -
#8209 én megpróbáltam nem egy dologra fejleszteni, hanem úgy elfogadhat legyen mindegyik skillem :) -
#8207 figy van valaki akinek megvan minden varazslat azaz mar 60 a magicje?
na ha van akkor arra lennék kivancsi, hogy a low meg a high level alchemy kozott ugye az a kulonbség, hogy a
low: general shopba eladod a cuccot ugy mintha ott abbol a cuccbol nem lenne még eladva
high: mintha ott adnád el a cuccot ahol kaphato ugy mintha ott még nem lenne ott még olyan eladva,
ugye?
tehát pl ha van egy rune bodym és azt low levellel elvarazsolom akkor csak 10000-t kapok érte, high levellel pedig mondjuk 30000-et nem? -
Barganda #8206 Hi!
Hagane, itt állok a plate shop-nál, 3-as szerver.
Előre is köszi! -
#8205 Én már most hallom :-D.
Te, Disno...nincs kedved 7000 GP-ért 4500 Iron Ore-t bányászni?Segít még két srác, ha fenn vannak (Bazsi and 0sublime0 ), de te is kellenél.Már csak 4688 kell! -
#8204 »»»Hagane:
Ehh, ettől félek, második ok amiért a fizetős suxx lesz: HANGOK. Lképzelem ahogy a Dwarven Mineba 50-en kocogtatjuk a sziklát közbe King Scorpionoknál elesett newbiek halálhörgését halljuk... Brrrr... -
#8203 »»»Nóri:
:-))))))) Bazsit yol átvágtad a képpel :-))
Öhh, szarabb vagyok nálad:
Ranged, Magic, Crafting, Smithing. :-))
»»»Pretorian:
A klán fele átment CS-klánná :-(( De páran még tartjuk a frontot de így hogy 2 hete nem tudtam fölmenni, Lkezdtem SCzni.... -
#8202 Ha már a fizetősnél tartunk, állítólag kapott valaki belőle egyet.Tester, vagy mi a rák...nemtom milyen, de állítólag lesz benne hang, új szörnyek..
Nekem van egy ötletem!
Legyen a Diamond a legerősebb anyag!Mert, ugye..gyémánt páncél, legs, STB...(Diamond Kite = 10 M GP :-D). Hogyan lehet Diamond-ot csinálni?Végy 5 uncut diamond-ot, 5 Coal-t, smelteld, és lsz egy Diamond Ore-od, amit-..--- na ugye.
Kinek kell 12000 - ért 3 Adam Ore? -
#8201 Andrew mostmár csak lusta.Egyébként meg, mondom, ha sokan fizetnek neki $1-t, az is minimum $800 dolcsi..ha 5-öt, az meg 4K Dolcsi!HAVONTA!Szóval szerintem a kis sunyi csak meg akar gazdagodni. -
#8200 Te csak ne gondolkodj -_-
-
#8199 Az volt jó mikor még felfedeztük a játékot, izgalmas volt, voltak újítások hetente, és mikor megnyílt az új terep! Mennyire izgatott volt mindenki. Heh, régi szép idők -
#8198 De a klánoldalon a fórumban mindig el lehet érni a régi ''kemény magot'' (Steve-t, Atomy, Kriszt, Laccot, Hmudát, engem). A többiek meg elérhetőek a játékban (Nuki, Zsooo, Disno, skullkeeper)! Te meg itt vagy :))