RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Adam topot csak az hordhat, aki már megölte a gyíkot! Tehát nem érdemes megvenni...
SID_HU
ingyen adok planket a questhez bárkinek akinek épp nincs kedve wilderbe menni 😊 3plank kell a hajohoz
No leírtam a questet. Ha valakit érdekel, akkor nézze meg:
http://www.tar.hu/atomy/dragon.htm

SID_HU
bocs fiuk ha valami faszságot mondtam a kulcsoknál de mielott irtam kb fél orával elotte csináltam meg, nekem bejott, a csontiknál bizti a jobb ajto volt a három közul az amelyik a külső ivben megy, a ghostnál meg biztos hogy a bal második, ott én is először a jobb másodikon mentem be, aztán annyi, de megvan ma megyek gyikorászni (de rossz ez a szo 😊)
A fenébe! De legalább az 5013. az enyém. HURRÁ.
>>>Rhtcpt, meg mindenki
Van egy csomó amuletem. Mennyit akarsz fizetni érte?

Nem semmi, annyira belefeledkezett mindenki az új küldetésbe, hogy szó nélkül hagytuk a topic 5000. üzenetét... 😊

Rincewind
Na hajó fixálva térkép, pajzs megvan! Neddel beszéltem... Ha 6-7 körül fix lesz a szerver mehetünk Crandorra!
Rincewind
De ha már megcsináltad a questet, akkor ugye vissza tudsz menni a szigetre??? Nem csak a segítség miatt kérdezem, hanem, mert lehet, hogy néhanapján visszanéznék Giant Skeletont ölni...
>>>Rince
Én megyek.
Ha más is akarja hogy segítsünk, akkor addig csinálja végig a questet(addig hogy el tudjon menni a szigetre).

rob45
milyen es hány runára gondoltaál? uj vagy r
égi?
Nah én is kinyírtam a gyíkot :-)

Rincewind
Emberek!

Olyan markos legényeket keresek, akik hajlandóak lennének velem eljönni Crondor Island-re, segíteni a sárkány kinyírását, ugyanis még elég gyengusz vagyok hozzá! Szóval, ha jó varázsló vagy íjász vagy, akkor ma este 6-7 körül fent leszek, aztán hajrá...
Hmuda
Műxik?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ams
Hi ALL!

Megcsinaltam a questet! nagyon könnyű volt a dragon, szinte megaláztam! 😊)))
Oziachtól szerencsésen vettem rune platet! 😊
És eladom runákért, de ha vki, tud nekem szerezni rune sq-t érte kérlek akkor szoljon és fizetek neki 25k-t!
Ja és még vmi. ha bármi kérdésetek van a questtel szoljatok lehet ,hogy majd tervezek egy turát! 😊 amikor mindenkit végig vezetek a questen! 😊

Sir ams

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Lord Novi
koszi hmuda!
Lord Novi
a mazeban mit kell csinalni?
Hmuda

Annyi, hogy a zázójelek helyett ilyeneket kell írni: <>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Na jo feladom. Millioan vannak ott. Majd ha csokken a forgalom.

Lord Novi
Hogyan kell képet beilleszteni?
Hmuda
No akkor én is elkezdem, bár még feleslegesen. Csak azért, hogy csak oda kelljen mennem kinyirni.

Lord Novi
ARRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALIG LEHET EZZEL AZ OICHAL BESZELNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lord Novi
Ez egy nagyon idegrángató quest lehet.
Rincewind
Mármint Sid_hu
Rincewind
Én adok neked egy Orackle's map piece_t cserébe te adsz nekem ez Maze piece-t! Na milyen üzlet???
Rincewind
Tudod, hányadik patkány dobott nekem kulcsot?! Kb. a 300-adik. És hipp hopp el ment! Én egy ideig most biztos nem álok sorba megint..
Rincewind
Elegem volt ezekböl a kurva kulcsokból...
>>>Rince
Nyugiiii.... 😊 Tudod, ez csak egy játék 😊))

Rincewind
A nagy büdös faszt A Piros kulcsal már 2 rossz helyen voltam... grrrrrr
Rincewind
Bassza meg én ott voltam fönt csak nem volt ott a szellem és azt hittem rosz helyen vagyok, úgyhogy kimentem 😊
SID_HU
na nekem mar 2terkep meg a shield van meg de az oraculum nem mondja meg hova kene menni 😞

rince az ajtok: az elso az egyértelmu mert a piros kulcs csak egy helyre enged, a 2.a narancs kulcs amit a ghost ad, az a bal 2.ajton kell bemenni, vigyázz mert elveszik a kulcs ha rossz helyen mesz be, a köv a mit a csontik adnak ot a 3bol a jobb oldalin menj be, a zombikhoz lemész akkor ott jobb oldali a kék kulcsal, majd a wizard adja lilát ott is a jobb asszem, a lényeg hogy a lesser felé menj, aki a feketét adja, és tatám ott a térkép a ládában! nekem megvan 😊
Disno
bazzeg még a guildmasta-ig se jutottam el , ez hosszúnak ígérkezik de hoooolnaaap!!!!
»»»Pretorian:
Nem szoktam wildbe járni. De eccer kinyírtam egy lvl 4 csáveszt, mert éppen menekültem :-))) Ezúton kérnék mindenkitől elnézést :-((((
»»»Nuki:
Természetesen megcsinálom a zafírokat!!! :-))

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Rincewind
Ja nekem már megvan 2 térképdarab, most megyek a kulcsosra, de az nagyon macerás... 😞
Sid:
akkor az a string meg worm az mit tud? (mert még mindig nem sikerüllt lefordítani) te talán már rájöttél??

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Cater2
Nemtom mér, de nekem a client mindig letölti az újítást
SID_HU
na látom ezzel a questtel lesz munka! 😞 😊))
Rincewind
ESZMÉLETLEN BRUTÁL EZ A DRAGON QUEST!
Rájöttmár valaki, hogy melyek azok a tárgyak, amit az orákulum említ. Én már párra rájöttem, de 2 még hibádzik 😄
Hangianix
Offtopic es lehet, hogy mindenki ismeri, de muszaj megosztanom:
A negyedik osztalyos gimnazista diak kesve erkezik az angol orara. A tanar kerdi tole:
- Have you missed the Bus?
- No, I have basszed the Miss!

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hello Mindenki!
Rajzprogramnak ajánlom a Paint Shop Pro nevű progit, ha valaki nem tud szerezni photoshopot. Pl www.tucows.com.
Vagy akár innen lehet válogatni:
http://tucows.euroweb.hu//mmedia/imgedit95.html

Rincewind
Megvan az Anti Dragon Breath Shield is 😊
Rincewind
Hahha!
Megvan a térkép egy darbja és nem is volt nehéz megszerezni, csak használni kellett a fejem 😄
Rincewind
Feladom!!!
Kb. a 300-adik patkányomon vagyok túl (már léptem egy csomó szintet), de még egy keyt se dobtak a maze-ben, grrrr... 😞((
Pretorian
😊

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Rincewind
Háát már unom hangoztatni, meg már mindenki unja, de Photoshop 😄
mivel csináltad?

ÜDVÖZÖLJÜK A MŰVÉSZ URAT!!!!
MR. RINCEWIIIIIND 😊

Rincewind
Jó, hogy kúúl.
Én csináltam 😊))))))
de azért kúl mert eddig három helyen láttam 😊

Képzeljétek 250 gp-ért a gem shopban vettem 8 zafírt és 1 rubyt (persze uncut) úgyhogy aki vállalkozik arra hogy kivágja és amulettet csináljon belőle és megáldja az jelentkezzen.

Rincewind

A többiektől bocs, mert eléggé offtopic...
>>>Rince:
Ide is linkeld már be a ps2 használati utasítást 😊

Rajzold paintel... huu de nehez volt 😊
a nuki és a runescape azzal készült, az animációt egy egyszerű unlead GIF animator készítette