RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem is kiröhögtek egyszer, mikor az adam plate-emet odaadtam úgy, hogy cserébe kaptam: mith plate(4k) + rune long(28k) + 4 zafir(2k) + ~50 chaos runa(5k) + néhány apróbb cucc 2-3k értékben...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Ahogy kileptel lelepett a ficko is es szereztem meg egy gyemantot. ;-)
En meg PK-san bevalva, nem hasznaltam 😞(
kpd-hungary
Hát sajna nekem is az köll, most yol el vagyok a wildbe lövöm a 13-as patkányokat közbe néha megtámadnek :-))) És már 21 a ranged!! :-)))
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Le lehet csukni.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Elíg várom hogy Mythrillel dolgozzak, semmi Impure Crap, és szép az áruk is!Ráadásl nem rossz, hogy New-B-kat látok el a cuccaimmal, és nekem XP jut .

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ki mennyit kér 5000 CrossBow Bolts-ert?
de azért az tulzás, hogy elkezdte gyepálni a haverom, őt nem kell nagyon félteni😉-ő is magyar 😊)
persze egyetértek, ha te elkezded lőni akkor futhattunk volna 😄
200 gp-vel számoljátok a zafírt??? Ha valaki 10-nél többet ad el nekem, 500-at adok értük darabonként (egyébként 400). Hasonlóan 700/800-at adok smaragdért, 1k/1.25k-t rubinért.
Volt valami?
Atomy : A pi----- ba!Vizsgáim vannak?!Most derült ki, a hétvége kétséges, de nem biztos hogy nem tudom megcsinálni.Hogy mit?Hát a 400 szenet!Van 2 nálam, 73 a bankban, kellene egy kis segítség!(Aki segít, a pénzből kap részesedést)!!!
By!
Csak mert hárman voltunk.. a 300 gp az iron cuccokból jött össze, a zafirokon azután osztoztunk. részemről a téma lezárva.
Miért mennyit ér modjuk 100 Law?