34579
RuneScape
  • bardocz
    aszem memberek tudják törön használni és ha alfut az ellen akkor is döglik csak addig olvastam lehet már válaszoltak
  • Slipknot14
    thx
  • Tarhonya
    Találsz clue scrollt, és rejtvények lesznek benne. Ezek a clue scroll szintjétől változnak nehézségben és mennyiségben. Ha a legvégére érsz találsz egy kis chestet amiben ott lesz a kincs.
  • Tarhonya
    Na ismét back.
    Elég béna egy update ez a gnome cuisine...
  • Slipknot14
    Ja és egy Treasure Trail(tom ho memberes) miből áll? Ütöm a lényt míg nem dob clu scroll-t, aztán [ittt nemm tudomm mikett kelll csinálnii] és kiásom a kinycset:D

[az itt nem tudom miket ell csinálni-t valaki letudná írni, légyszives?]:)
  • Slipknot14
    Eladtam tegnap 6 str poti-t 5,nem tom mennyi k-ér 6-ér vette volna, csak nem volt elég pénze:D

Még mielőttt eladtam volna elvettem 1-et és elmentem a Catblepon-okhoz kipróbálni, hát hogy azok mekkora egy ****** lények. Addig gyengítenek mindíg míg le nem megy a str-em 42-re. Aszittem jól kibacok velük ho megiszom, lesz +8 str-em azt legyengítik és marad az alap, ááá de ez így nem jó:D
  • Cht
    REtek
  • Czdano
    nekem akár 10gpért is XD
  • Slipknot14
    str potion-t mennyiér adjam, darabját?
  • Slipknot14
    jaja eddig én is ezér tartottam, meg ho fletchingelek majd
  • Czdano
    én bankolni szoktam és eladom pár gpért :) egyébként ha member leszel gyüjtsd a logsokat h tudj majd fletchingelni :)
  • Slipknot14
    a willow logs-ot érdemes megtartani?
  • Czdano
    már mondtam hill giantoknál sux a mining (még) a hüle skeletonok miatt. kösz a skilldicséretet :DD
  • Slipknot14
    Gratta, de mér nem Coal-oztál?:DHill giantoknál nekem fél óra alatt meg van 100db:) Szépek a skilljeid, kivéve az atk,str,def nekem meg pont fordítva vann:) Atk/str/def-be elhúztam meg prayer-be egy kicsit a többibe meg szar vagyok. Elkeztem már én is craftingolni, bányászni, fátvágni:D
  • Czdano

én, a skillek, meg a total lvl :D
  • Czdano
    egyébként hol érdemes mithrilt bányászni?
  • Czdano
    márcsak 4k exp :P
  • Dannyael
    Nah jól nyomod, pikk-pakk és leelőzöl :P
  • Czdano
    huhuhuhu 54es mining leccgóleccgó
  • Slipknot14
    Amúgy csak azér kérdem mer láttam egy képet a csávóbnál volt vagy 15 potion, 1str potion mer 1 nem otm mi és még pár cucc. De lehet hogy nem sima potion volt hanem csak olyan színű cucc.
  • Czdano
    erre is kiváncsi volnék :DD lehet h questhez kell..
  • Slipknot14
    jajaja, amúgy a sima potion mire való? merm eginni nem tudom.
  • Czdano
    igen de az alapok jól fognak jönni.képzeld el lvl 3as csávó még fát is alig tud vágni..(wodcutting lvl max 5-6..) máris nemtudja kihasználni a házépitést az ijak készitését a nyilak készitését....a memberes skillekhez kell sok free skill is...
  • Slipknot14
    Hát de memberes helyeken a tapasztalat nem sokat ér, mer vannak szép lények:)
  • Czdano
    ki tud itt addy kiteot kovácsolni? vennék egyet :)
  • Cat 02 #32473
    sztem low lvl től érdemes
  • Czdano
    én sose voltam member de szerintem már elég tapasztalatot gyüjtöttél a játékkal kapcsolatban és már jopár quested megvan szal sztem igen :)
  • Slipknot14
    Amúgy lvl 70-től érdemes már memberl enne majd??(még 14 lvl az kb 1hét vagy másfél hét).
  • Czdano
    nekem pedig gyanus h már lények dobtak különféle tekercseket de mindet eldobtam :)))
  • Cht
    Nem magam ismételtem csak mindenkinek válaszoltam :)
  • Cht
    CSak memberen dobják :)
  • Cht
    Ez member
  • Czdano
    vmi clue scrollt kell a lényeknek dobniuk és akkor tudsz vmi jutalmat kapni vagymi..
  • Czdano
    erre énis kiváncsi volnék :)
  • Slipknot14
    éés mi az a rune javelin?:D
  • Slipknot14
    http://tip.it/runescape/?page=treasure_trails.htm

ebbe valaki tud segíteni hogy ezek pontosan mik, hogy kell csinálni stb, mer én elvesztettem a fonalat az elején:)
  • Slipknot14
    nah végre össze raktam a skull spectre-t:) Hát igen, elég ratyi
  • Czdano
    :D
  • Slipknot14
    hihi:

már csak egyszar left skull hlaf kéne:(
  • Czdano
    :o:o