RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg ott van ugye az Adamantoise.
Adamantite?Hülyén hangzik..Adamantine?Na ugye!
Ja, igen, most horgászok, LV 30-nál belépek a szakácsokhoz (Max 5 nap, ha minden jól megy), és Sört csinálok, jó drágán!
Most semmi sem kell komolyabban, viszont egy kérdés : Ha Fire és Wind Staff-em van, akkor mindkettőt "Runetalanítottam".Tehát ha Fire + Wind = Varázslat akkor yo, vagy kell a Fire S.-het egy Wind Rune?Ill. fordítva?Mert lehet mindkettőt megveszem.
És mellé egy Black Robe-ot ;-).
Hehh, rosszul hitted ha azt hitted hogy hozzáférkőzöl a Greaterhez...
»»»Hagane:
Yéé most jöttél rá hogy milyen is valójában Kékrózsi? :-)) És nem Adamantine hanem tényleg Adamantite :-)
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Amint elerem a lvl 70-t (max 1-2nap), akkor megyek megint demont boldogitani! ;-)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Ne mondja senki, hogy szivtelen vagyok.
Nem tortent semmi.
De hogy rhcpt-vel hogy rendezed le, azt nem tudom 😊)
mondjuk kimehetnetek a wildernessbe, es szkanderrel 😊)
kpd-hungary
Jo volna lvl 100-nak lenni, hogy beuthessek aaz 55-os PK-ktol.
Ennyit az EN almaimrol 😊)
kpd-hungary
szerintem nem er annyit, hogy ennyire felizgasd magadat 😞(
totalisan minden doglodik.. 😞(
biztosan o.b.laden keze van benne 😞(
A Nemet atomorat pl meg mindig nem allitottak at telire 😞(
kpd-hungary
kpd-hungary
2db silverért (legyen az nugget, vagy bar) 1db gold bar-t adok a készlet erejéig (Ami jelenleg 150 gold bar, de ebből az első jelentkező már lefoglalt 22db-ot).
Akit érdekel annak üzenem, hogy előre láthatóan Szombaton és Vasárnap leszek fent a rúnán, illetve más egyéb ajánlatra is nyitott vagyok (pl. pénzért is veszek sivert, vagy új rúnáért, esetleg gold helyett coal-t is tudok adni, stb...)
Egyébként meg minden kedves Rúnás barátomat(-nőmet) üdvözlöm és továbbra is várom tőlük az adományokat 😊)))))))))
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Kapja be a Matáv!Drágán adják a semmit!Lekapcsolt a Net - 625 újratárcsázásba tellt, hogy visszajussak!
Akkor az lesz az elso amit szerzek 😛
csak egy kicsit drága mulatság :l
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Nekem műxik suliban...
Mind1, meglesz az hamar :-)))
Nem, az Ice Giant meg a Greater teljesen más. Tudniillik a Ice Giant egy jeges csávó jeges helyeken viszont a Greater Demon csak 1 helyen van
Ha ki vagy bekulve a 26-os csontikkal, ajanlom a W5 GT kornyeki mini-banyat. 1 vas es 2 szen.
(Azert jo a hely, mert kozben kondizol. csak turelem)
A W10 banyaban rengeteg a szen, de sokkal tobb a PK 😊)
Hogy erdemes-e a mininget 60-ra folspecizni, hogy bemehess a Mining's Guildbe, azt az oregebbektol kell megkerdezni. mondjuk Atomytol 😊)
kpd-hungary

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ha kevesen - szerintem - lassitva van a termelodes 😞(
kpd-hungary
ugyanis a gyemant nyaklanc lvl 56 crafting az amulette viszont lvl 70 crafting 😞(
kpd-hungary
Wow, congratz! Nemsokára már beindul az amulettek tömeggyártása is ugye? :-))
ezek után nem kéne neked pofáznod öcsi.. 😛P
2-evesnek?
Az oviban szokott ez lenni, hogy "huuzd meg, ereeeeszd meg a hajamat", meg "pisiiiilniiiiii kell".
ha arra gondoltal, hogy masok jatekat el tudod rontani, 😊)
te biztosan tudod, hogy kell 😊)
kpd-hungary
Ja és csókoltatom azt a hülye Rhcpt-t akinek úgylátom még mindig az okoz örömet, ha másokkal szarozik 😊)))))))))))))))))))))