RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mégegyszer : Lumbridge Duke-ja adja, INGYEN!
shieldet elfelejtettem,es 40-et sebztt+5-ot,segitseg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!elfogadok:penzt,runat ,akamit csak help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Es ilyenkor velem is elofordul, hogy suket tyukkent szaguldok el valaki mellett 😊)
kpd-hungary
Viszoont ha eladtad a helmetet, akkor van penzed, es tucc mar venn rune longot is nem 😊)
jaj de jo 😊))
------
Aztan vigyaz ki ne csaljak toled 😊)
kpd-hungary
naszóval >:-] igenis egy kicsit öntelt vagy, és nem nézi senki jó szemmel.Ha sokáig ilyen vagy emberekkel, mint velem, akkor...shadow sorsára jutsz?Ja mellesleg elhagytad a Rune Med-ed-et.
Eladtam :-)
Ez a Hungary-re meg rám tartozik mit szólsz bele?
Ja és mi alapon itélsz meg engem ha nem is ismersz? Max köszönőviszonyban vagyunk! Egyébként kiváncsi lennék mi az a szolíd vélemény?
Mindenki
Ki ad el smaragdot és rubit?
Mert ha senki, akkor nem húzom az időt ezzel!
Kösz, Ams voltam.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
ruby 1052

emerald,valamint ruby!
Emerald=850/db
Ruby= 1050/db
megjelentek azok a hirdetesek, amit a www.runescape.com-on is mar megy hogy az ie tobbszor megnyitodik magatol. 😞(
nalam ez az effektus bejutt a kliensprogival is 😞(
kpd-hungary
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
emerald,valamint ruby!
Emerald=800/db
Ruby= 1000/db
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Van egy mith body. Legyszives ved mar meg 25k-ert, mert pont annyi hianyzik a rune bodymhoz. Segitsel kerlek, mert neked is van penzed, en meg be szeretnem pancelba fektetni😊)
------
Remelem erted a viccet. 😊)
kpd-hungary
Veszek csiszolatlan dragakoveket!
sapphire,emerald,valamint ruby!
sapphire=601/db
Emerald=901/db
Ruby= 1101/db
sapphire,emerald,valamint ruby!
sapphire=500/db
Emerald=800/db
Ruby= 1000/db
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Hehe, nem tudom hogy a haveromat is chessball akarta atvagni de total ugyanez a modszer volt: megmutatja az adamot, mondja add cserebe a mithril longot, kilepett ujra, de tuttam hogy vmi baj van ezert figyelmeztettem a haverom beszolt neki hogy "lol" azt sertodotten elhuzott a lama scammer :-)))
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People