RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hagane
Ams Pm-ben baszogat.
Hagane
Nagyon lökött vagy!MONDTAM hogy kapsz INGYEN Dragonbreath shieldet, de te offline mentél, aztán meg nem válaszoltál.Magadat okolhatod, Rob...

Mégegyszer : Lumbridge Duke-ja adja, INGYEN!
rob45
segitseg!!megolt a dragon!!!!!!
shieldet elfelejtettem,es 40-et sebztt+5-ot,segitseg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!elfogadok:penzt,runat ,akamit csak help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hagane
Kuckuc semmit szerintem ._D
Rincewind
Zsír

>>>Nuki

Mit akrtál tegnap, mikor említetted, hogy máshol fórumozok?
Hagane
Nemtok venni, mert mást vettem: -D
Lacc
hály
hungary
a masik, meg velem is gyakran elofordul, hogy a 'chat'-ot korlatozom. Ilyenkor csak azoknak az uzeneteit tudom olvasni (sargaban/kekben), akik rajta vannak a freund listan. 😊)
Es ilyenkor velem is elofordul, hogy suket tyukkent szaguldok el valaki mellett 😊)

kpd-hungary

hungary
Szerintem jo srac AMS, es erti a viccet.
Viszoont ha eladtad a helmetet, akkor van penzed, es tucc mar venn rune longot is nem 😊)
jaj de jo 😊))
------
Aztan vigyaz ki ne csaljak toled 😊)

kpd-hungary

Hagane
Ams volt?!MOST MI LETT?! Roflmao...de, megítéllek, mert többször találkoztunk de TE voltál magaslovon.Meg se láttál lol, pedig engemsem lehet igazán kikerülni :-D.
naszóval >:-] igenis egy kicsit öntelt vagy, és nem nézi senki jó szemmel.Ha sokáig ilyen vagy emberekkel, mint velem, akkor...shadow sorsára jutsz?Ja mellesleg elhagytad a Rune Med-ed-et.
Eladtam :-)
hungary
Gondolja valaki, hogy a kobeszerzes nem piaci aron, ezen lista alapjan torteni?
😊)

kpd-hungary

Ams
Hagane
Ez a Hungary-re meg rám tartozik mit szólsz bele?
Ja és mi alapon itélsz meg engem ha nem is ismersz? Max köszönőviszonyban vagyunk! Egyébként kiváncsi lennék mi az a szolíd vélemény?
Mindenki
Ki ad el smaragdot és rubit?
Mert ha senki, akkor nem húzom az időt ezzel!

Kösz, Ams voltam.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ams
smaragd 852
ruby 1052

Hagane
Ams, te baromira gyerekes vagy.Én is, de csak amikor anyázok :-D.Szálljatok le egymásról.Amsról enélkül a vita nélkül is igen szolíd véleményem van, és nem pozitív!
hungary
smaragd 851
ruby 1051

kpd-hungary

Ams

Ams
Veszek csiszolatlan dragakoveket!
emerald,valamint ruby!
Emerald=850/db
Ruby= 1050/db

hungary
na 😞(
megjelentek azok a hirdetesek, amit a www.runescape.com-on is mar megy hogy az ie tobbszor megnyitodik magatol. 😞(
nalam ez az effektus bejutt a kliensprogival is 😞(

kpd-hungary

hungary
arra kellett rajonnom, hogy mindegy a jelszoban, hogy KiS/nAgY betu 😊)

kpd-hungary

hungary
emerald 801 ruby 1001😊)

kpd-hungary

Disno
ohóóó akkor azért mondtad előbb az 1k-t Ams :-)))

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Ams
emerald,valamint ruby!
Emerald=800/db
Ruby= 1000/db

VIszont a szenet SOKKAL nehezebb bányászni.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hagane
Nem igazán..(Nem értem...)

Hagane
WHOOOHOOO!LEVEL 30 SMITHING !VÉGRE BÁNYÁSZOK SZENET, ELVISELHETŐEN, NEM BASZÓDIK EL AZ IRON, ÉS VÉÉÉGRE STEELLEL DOLGOZHATOK, TÖBB PÉNZÉRT!JÚÚÚHÚÚÚÚÚ!YEEEE!
hungary
Hagane>>>
Van egy mith body. Legyszives ved mar meg 25k-ert, mert pont annyi hianyzik a rune bodymhoz. Segitsel kerlek, mert neked is van penzed, en meg be szeretnem pancelba fektetni😊)
------
Remelem erted a viccet. 😊)

kpd-hungary

Hagane
Húúúúpsz!
Hagane
Mér mindekinek többje van, mindenki még egy kenyérért(Bread) is többet ad.Ez már ciki, gyerekek!Speciel nekem :-(
Hagane
Mér mindekinek többje van, mindenki még egy kenyérért(Bread) is többet ad.Ez már ciki, gyerekek!Speciel nekem :-(
Rincewind
Mi van? Fórumozok én mindenhol
Ams
Ne legyél gyerekes! 😊
sapphire,emerald,valamint ruby!
sapphire=601/db
Emerald=901/db
Ruby= 1101/db

hungary
mindazt amit Sir megad, en is megadom +1gp 😊))

kpd-hungary

Ams
sapphire,emerald,valamint ruby!
sapphire=500/db
Emerald=800/db
Ruby= 1000/db

hungary
ja en is lattam 😊) van egy forim a szmajliknak 😊)

kpd-hungary

Rincét máshol láttam fórumozni...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hagane
Jó de nekem kell crafting, hogy Emeraldot is elvághassak, és átverhessek mást!XD !:-]
hungary
nem szep dolog kihasznalni masok tajekozatlansagat 😞(

kpd-hungary

hungary
4x annyit adok erte 250 gp 😊)

kpd-hungary

Hagane
Vágatlan Zafírt veszek 60 GP-ért, a craftinem miatt(is).
hungary
rhcpt nem birta a vitat, hogy atvert 7 zafirral 😊)

kpd-hungary

Hagane
Ill 15K-ert?
Lord Novi
Mi van a többiekkel? Skullkeeper, Hmuda, Cobble, Rhcpt. Skullkeeper már úgy egy fél éve nem jött be, és nem szólalt meg a fórumban 😞
Hagane
Mostmár CUT Diamondot adok el 25K-ért!
Hagane
UNCUT DIAMOND FOR SALE, THE DIAMOND GOES TO THE HIGHEST BIDDER!(What did you expect?) MAKE YOUR OFFERS HERE, QUICK!
Lord Novi
És amikor már fizetős lesz az rs, akkor ha befizetsz, akkor átrakják a karidat?
Lord Novi
Meg még először adam battle helyett iront adott majdnem az egyik gyerek. Ez már NAGYON régen volt.
Lord Novi
Csináltam egy topicot, amely neve az RS halálista. Írjátok be áldpzataitokat! 😊
Lord Novi
nekem iron leget akartak eladni 64k-ért. Még szerencse, hogy mindig alaposan megnézem. Mára már depressziós lennék ha megvettem volna 😊
Disno
»»»Hagane:
Hehe, nem tudom hogy a haveromat is chessball akarta atvagni de total ugyanez a modszer volt: megmutatja az adamot, mondja add cserebe a mithril longot, kilepett ujra, de tuttam hogy vmi baj van ezert figyelmeztettem a haverom beszolt neki hogy "lol" azt sertodotten elhuzott a lama scammer :-)))

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Hagane
Rajzolni :-\.úúúúúútűlom ha valami emiatt mond valamit, mert tényleg béna vagyok.Egyébként, igen :-D.MÁR MAJDNEM STEEL-T SMITHELEK!Emberek, segítsetek!Sok Iron vagy Bronze Bar Kell!