RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Affranc!Megint jött a pasas!Ma nem megyek fel, egyáltalán, nem fogom megvárni hogy a muter kivágjon a szobából :-D.
Viszont holnapra, ha megcsinálod, hozzádvágok 400-at.Ja, egyébként meg akinek mondtam a 100 gold-ot?Nem fog összejönni...egyrész a Szén nehezen(Bár jobban, mint amikor Atomy-nak bányásztam) megy, de az aranyat még nemhogy nem próbálom meg, nyolcadikban nincs most annyi időm a RS-re, de mindenképpen össze fogom, szép, lassan szedni őket...
Apro, ha valamelyikőtök meghal, akkor ingyen Steel üti a markát.(Persze, ha a kard is nálam lesz, akkor jobb, most csak Steel Med-et tudom gyártani.Meh...4 szén + 1 Iron >_<)
Viszont holnapra, ha megcsinálod, hozzádvágok 400-at.Ja, egyébként meg akinek mondtam a 100 gold-ot?Nem fog összejönni...egyrész a Szén nehezen(Bár jobban, mint amikor Atomy-nak bányásztam) megy, de az aranyat még nemhogy nem próbálom meg, nyolcadikban nincs most annyi időm a RS-re, de mindenképpen össze fogom, szép, lassan szedni őket...
Apro, ha valamelyikőtök meghal, akkor ingyen Steel üti a markát.(Persze, ha a kard is nálam lesz, akkor jobb, most csak Steel Med-et tudom gyártani.Meh...4 szén + 1 Iron >_<)
Vagyis udvariatlan voltam: a mackok es en. ;-)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Akkor most jol megy. Nekem is volt 1500 egy ora alatt. Tomve volt a server, de a wildben senki se volt, csak en es a mackok. :-)))
Ha adsz 20.000 nyilvesszot es 100 law runat, jovo hetvegere elerem. ;-))))
erdekes😊)
elcsaboltam es W9-en szenet banyasztam
az eleddig izgi hely unalmas lett
senki nem akarta lehuzni rolam a bodymat 😊)
elcsaboltam es W9-en szenet banyasztam
az eleddig izgi hely unalmas lett
senki nem akarta lehuzni rolam a bodymat 😊)
kpd-hungary
ja a torpenek kell odaadni a letra kornyeken, tudod, ahol pecaznak. es kapsz egy kardot
kpd-hungary
ha a vegen nem adod oda a kardot, akinek oda kell adni, akkor a hozzavalok:
------
(1) 2 db iron bar
(2) 1 db bluerit, amit banyaszhatsz az Ice Dungeonban 😊)
------
(1) 2 db iron bar
(2) 1 db bluerit, amit banyaszhatsz az Ice Dungeonban 😊)
kpd-hungary
hozza valok:
------
de inkabb itt a kuldi:
------
The Knight's Sword
Difficulty level: Medium
Start: In city of Falador, visit the White knights castle, and talk to the squire. He needs help to recover his knight's lost sword.
See the SPOILERS below for more details (highlight to see them) press M for map:
Hint 1 - He tells you he lost Sir Vyvin's Sword. He begs you to arrange for another sword to be made, then tells you that the original was crafted specially by the Imcando Dwarves. The only one who knows about them is the Reldo, Varrock Castle Librarian. He will tell you to take a redberry pie to the dwarf living on the southern pennisula in Asgarnia.
Read B P how to make a Redberry Pie or Buy one.
Hint 2 - The dwarf, Thurgood, asks for a picture.
-Go to Sir Vyvin's room in White knights Castle and take the picture from the cupboard while someone distracts him.
-Give Thurgood the picture.
Hint 3 - Thurgood asks you to bring him 2 iron bars and a Blurite ore. The blurite ore is in a mine beneath his house; to get to it, you must go up the hill and into the mine entrance. Once in there, you will see a mine protected by hobgoblins and ice giants. Unless you are accompanied by a strong party, if you are a new player, you may want to avoid this part until you are stronger. The Hobgoblins are aggressive and dangerous to the beginning player. The Ice Giants are not quite so aggressive, but will destroy all but the best players. Prospect the rocks that surround the Ice Giants, and you will find that at least one contains blurite. Mine it, and you'll have the ore. Escape with your life, fetch yourself some iron bars, and return to the dwarf.
-He smiths the sword for you. Faladian Knight's Sword att + 11 power +11
-Take it to the squire
Reward: 1 quest point, smithing skill (+6 , +11 , +5 , +3 , +1 )
Thanks for help: Gohan_Sayen, Lord_Bane, Ratso Pimps, Hitman_X, zeratul33
Starting in Kingdom of Misthalin
Starting in Al Kharid
------
de inkabb itt a kuldi:
------
The Knight's Sword
Difficulty level: Medium
Start: In city of Falador, visit the White knights castle, and talk to the squire. He needs help to recover his knight's lost sword.
See the SPOILERS below for more details (highlight to see them) press M for map:
Hint 1 - He tells you he lost Sir Vyvin's Sword. He begs you to arrange for another sword to be made, then tells you that the original was crafted specially by the Imcando Dwarves. The only one who knows about them is the Reldo, Varrock Castle Librarian. He will tell you to take a redberry pie to the dwarf living on the southern pennisula in Asgarnia.
Read B P how to make a Redberry Pie or Buy one.
Hint 2 - The dwarf, Thurgood, asks for a picture.
-Go to Sir Vyvin's room in White knights Castle and take the picture from the cupboard while someone distracts him.
-Give Thurgood the picture.
Hint 3 - Thurgood asks you to bring him 2 iron bars and a Blurite ore. The blurite ore is in a
-He smiths the sword for you. Faladian Knight's Sword att + 11 power +11
-Take it to the squire
Reward: 1 quest point, smithing skill (+6
Thanks for help: Gohan_Sayen, Lord_Bane, Ratso Pimps, Hitman_X, zeratul33
Starting in Kingdom of Misthalin
Starting in Al Kharid
kpd-hungary
Mit, a Faladorit?Habár, a Quest oldal valami ilyesfélét nyüstölt nekem, hogy valójában csak egy bambán látó emberke hitte azt hogy tényleg szent, STB, pedig csak egy kard.(Elflejt)
Acél = Steel?Mondd meg hol kell, és én is megcsinálom...
Acél = Steel?Mondd meg hol kell, és én is megcsinálom...
Ha nagyon kell, olyan mint az acel kard
Hozol 2 iron bart
es en megcsinaltatom neked + 200 gp
Hozol 2 iron bart
es en megcsinaltatom neked + 200 gp
kpd-hungary
......................................................................................................................................................
Na, most akkor az "Enyém" hol van?Siettem, KB 25 percet vártam, az amúgy épeen defibrilációra váró Netemmel, küldve 1-1 PM-et percenként, és egyre kaptam választ, tehát, attól még hogy "Nem voltam ott", attól válaszolhattál volna, főleg hogy folyton Online voltál.
Kinek tartoagod?Egyébként az egy tény hogy mondtam nem érek rá, de utána rádumáltam őket, és vagy 25t Pm-et küldtem, abból egyre (Nem tudom mit) válaszoltál!) Na most akkor mi van?
tessék??
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ennek a 80%-t gyujtottem, vagy kaptam Amorce-tol, Ams-tol es Atomy-tol.
Csak nem elment a kedved? ;-) Most egy szint az 200 demon es az kb. 2100 db. Persze ujra hasznalva oket.
Mivel Hungary lemondta a boltot egy Rune Med meghirdetve 1000 nyilvesszoert, vagy 90 ezust rogert. Keverve is lehet fizetni.
Haaaaat, ugy 20.000 biztos kellett. De lehet, hogy tobb.
mit / mennyiert / kinek / megjegyzes
szen / 130 / Atomy / 200 felett 140
bronz / 30 / Atomy / nincs korlatozas
vas rud / 100 / Atomy / nincs korlatozas
acel rud / 280 / Atomy / nincs korlatozas
mith rud / 650 / Atomy / nincs korlatozas
ezust rog / 105 / Amorce
ezust rud / 100 / Amorce
ezust rud / 0,5 szen / Amorce
nature runa / 120 / Atomy
szen / 130 / Atomy / 200 felett 140
bronz / 30 / Atomy / nincs korlatozas
vas rud / 100 / Atomy / nincs korlatozas
acel rud / 280 / Atomy / nincs korlatozas
mith rud / 650 / Atomy / nincs korlatozas
ezust rog / 105 / Amorce
ezust rud / 100 / Amorce
ezust rud / 0,5 szen / Amorce
nature runa / 120 / Atomy
kpd-hungary
ados fizess!
avagy
a jo baratsag titka a pontos elszamolas!
😊)
Masodik nekifutasra sikerult,
mikozben a chaton Dragon_Rider szorakoztatott.
Megvettem a bodyt 😊)
Koszonom nem veszek med-et. Mostmar csak large-ot vennek ha lehet 😊)
Meg B.axe-t
------
>>>>>> Novi
tenyleg, most, hogy mondod 1-re lement a prayerem 😞(
Viszont elfeledkeztem, hogy ucso pillanatban a 'strength'-re allitsam, igy most nagyon lemaradt az attackom, es attackra kell gyurnom
avagy
a jo baratsag titka a pontos elszamolas!
😊)
Masodik nekifutasra sikerult,
mikozben a chaton Dragon_Rider szorakoztatott.
Megvettem a bodyt 😊)
Koszonom nem veszek med-et. Mostmar csak large-ot vennek ha lehet 😊)
Meg B.axe-t
------
>>>>>> Novi
tenyleg, most, hogy mondod 1-re lement a prayerem 😞(
Viszont elfeledkeztem, hogy ucso pillanatban a 'strength'-re allitsam, igy most nagyon lemaradt az attackom, es attackra kell gyurnom
kpd-hungary
Hungary ne mondd, hogy nem nyirtad ki a dogot!? 63-s str-l es 43-s vagy hanyas prayerel??? Ranyomsz egy paralyze-t es egy potiont felhorpintve a 2/3-t levered a hp-jenek amire magahoz ter. Utana mar nem tud annyit utni, ha megis, akkor futas, 2 swordfish es neki harangoztak.
Remélem ezzel azt akarod mondani, hogy kinyírtad a sárkányt és megmaradt a diamond amulettem is :-)
Mindkét hírnek roppant mód örülök, de az utóbbinak főleg :-)
Silvert egyébként veszek coal-ért is, 2 silver = 1 coal árfolyamon. Amúgy meg 100-as tételben, vagy a fölött (mármint a silverre gondolok) adok érte darabjáért 100gp-t. 500 silver esetén pedig 120-at (tehát 500 silver = 60k).
Mindkét hírnek roppant mód örülök, de az utóbbinak főleg :-)
Silvert egyébként veszek coal-ért is, 2 silver = 1 coal árfolyamon. Amúgy meg 100-as tételben, vagy a fölött (mármint a silverre gondolok) adok érte darabjáért 100gp-t. 500 silver esetén pedig 120-at (tehát 500 silver = 60k).