RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan köszönd meg?Roppant egyszerű!Ne menj a wild-be amíg LV 65 nem vagy, és ha igen, akkor üreskézzel, iron valamivel, hogy newbie-nak tűnj! ;-)
Nem is tudom hogy köszönjem meg, ezzel nagyon sokat segítettél!!!köszi!!

Ajjaj!Na, akkor Bazsi mellett, te is kapsz cuccot :-).Úgylátszik a mostani 15K-m el fog fogyni rátok :-P.Máskor azért vigyázni ...

2 X mith plate = 11K , a többi lehet az enyém?

2 X mith plate = 11K , a többi lehet az enyém?
Elmondtam annak aki megtámadot, hogy mi történt, erre azt mondta hogy visszaadja őket.
Erre odahívott, és megint megölt!!!!!!
Persze az én cuccaimban!

Erre odahívott, és megint megölt!!!!!!
Persze az én cuccaimban!

Odaveszett 1 mithrill full plate, 1 mithrill plate leg, 1 adamantine longsword!

De hármat megtarthatsz!Ez szemétség...most elvileg, ha van három Adam Daggered, és pont három, akkor azt csakúgy elveszted?Mert ha gyenge stuff volt nálad, akkor szerintem a bankban lévő cuccokhoz számítja az árakat...pl Full Rune mellé 3 Bronze Dagger...
Hi
Képzeljétek mi történt velem.
Wildernessben megtámadtak,úgy hogy 3 cucc volt nálam.Megöltek,és utána nam voltak meg a cuccaim!

Képzeljétek mi történt velem.
Wildernessben megtámadtak,úgy hogy 3 cucc volt nálam.Megöltek,és utána nam voltak meg a cuccaim!

Hmm.Gőzöm sincs..
Viszont LV 45-ön, 41 STR, 40 HP, DEF, ATT- tal, full Adam / rune med , rune longgal, dragonshielddel meg 5 sworfisshel le tudom győzni?
Viszont LV 45-ön, 41 STR, 40 HP, DEF, ATT- tal, full Adam / rune med , rune longgal, dragonshielddel meg 5 sworfisshel le tudom győzni?
ja en is emlexem, hogy azt mondta, mindenet elvesztette 😞( (nekem mar ignorban van. es neked?)
kpd-hungary
>>>>>Hagane!!!
Sajna majd csak jövőhét Hétfőn tudom átvenni,mert rengeteg a lecke...😞(amennyiben meg meglessz...)

Sajna majd csak jövőhét Hétfőn tudom átvenni,mert rengeteg a lecke...😞(amennyiben meg meglessz...)

jelentkezeseket varom a [email protected]
>>>mindenki!
legyoztem a sarkanyt,+2lvl
es eladoak az alabbiak:1 rune chain 40k
2 rune med 10k/db
1 adam sq.20k
legyoztem a sarkanyt,+2lvl
es eladoak az alabbiak:1 rune chain 40k
2 rune med 10k/db
1 adam sq.20k
--->Hungary
Arany nyakláncról szó sincs. :-) Másból vár 1003 db. :-)
Arany nyakláncról szó sincs. :-) Másból vár 1003 db. :-)
ha 65kgp-nel tobbet veszek magamhoz, akkor nem egy helyet foglel el a hatizsakomban 😞(
kpd-hungary
veszek ezustot, de Amorcenak.
ezust rog = 75 gp
ezust rud = 70 gp
es szenet nem adok erte.
ezust rog = 75 gp
ezust rud = 70 gp
es szenet nem adok erte.
kpd-hungary
Azota, hogy a masik lista letrejott, ossz - ha magamat kivonom a szamokbol 20 uzenet volt 😞(
viszont nem lattam OT uzenetet.
viszont nem lattam OT uzenetet.
kpd-hungary
kpd-hungary
kpd-hungary
kpd-hungary
Mellesleg 146 Def-fel, LV 45-ön, Rune Longgal szerintetek meg tudom ölni a Dragon-t?Minden (ATT, DEF, STR, HP) 40- en tanyázik.
Atomy : Az első 100-at Ams-nak ígértem, bocsi :-(.De most jól megy, már ugrottam is egy szintet!Neked is meglesz, ne aggódj :-).
Ma meglesz 44 Coal.
Holnapra minimum 100.
Most kell 4 plank, elmegyek értük, ill. két hogyishívják..vasérc!Utána megyek a szigetre szénért, ott jobb...szerintem
Holnapra minimum 100.
Most kell 4 plank, elmegyek értük, ill. két hogyishívják..vasérc!Utána megyek a szigetre szénért, ott jobb...szerintem
Atomy (Már ha olvasod) : Most elkezdtem szenet bányászni neked, ha 13000 /100 DB áron megy még az import / export (exportálok neked Coal-t, te meg nekem importálsz pénzt!), akkor legyen készen 65000 GP, mert 500-ig meg sem állok.Mikkora lesz kész?Körülbelül 1, de maximum 5 hónap, mivel most nyolvadik van, hajtás is van, illetve a mining-em ennyi coal után KB 5 színtet minimum ugrik.
Na, akkor várom a cash-t ;-)
Na, akkor várom a cash-t ;-)
---> Hungary
Várlak. Sok mindenem van szamodra.
Várlak. Sok mindenem van szamodra.