34579
RuneScape
-
Cat 02 #32619 hmm honan ?
nekem 52 es a range lvl em xD -
#32618 baze 48as ranger elkergetett :'( igaz nemvolt rajtam páncél miningelni mentem VOLNA... -
Nuki #32617 teknős decket sokan jónak tartják, én legutóbbi páros versenyen sokat használtam :)
zarknod börtöne-lapdobatás-anti mágia -
#32616 Egy-két aranyos lappal:): A hatodik nap, A viszály vége, -
#32615 Votl egy repülő paklim(100% Sheran:)) sokan monták hogy valami konkrétabb paklitk éne csinálnom de valahogy ehhez ragaszkodtam:) Meg volt egy fun paklim: teknősök:D -
#32614 őőő igen megléptünk 1 csomo combat lvlt zeddel :) -
Nuki #32613 és mi van a készleteiddel, lapjaiddal? megtarottad hátha visszajön a kedved játszani? :) milyen paklid van/volt? :D
(bocs az offtopic hozzászólásért, de muszáj:) -
Cat 02 #32612 bowmat elveszitem az oksi
de megind dragon kesztyűt meg lábbelit szerezni :S -
#32611 (a játékot a HKK-ra értettem nem Rs-re) :D -
#32610 nah ja de csapatba már más, legyakunk mindnekit és azér kell olyan cuccot hozni amit ha halsz nembaj ho buksz. De te tudod:)
Háát nem is tom: picit meguntam a játékot:) -
Nuki #32609 HKK: aránylag régóta :) miért hagytad abba?
wildernesbe én be nem teszem a lábam, ott mindig annyi feszkó van hogy az csak na!!4 -
Androidus #32608 Gondolom úgy érted, hogy időarányosan melyik a legjobb. Ez jó bonyolult kérdés, függ a szintedtől, meg hogy member vagy-e. De legfőképp attól, hogy mit szeretsz csinálni. Azzal lehet ugyanis a legkevesebb pénzt csinálni, amit megunsz. -
#32607 látom a mottódba, ho HKK-zol:) Én is kb 2éve:D Vagyis féléve hagytam abba:/
Amúgy kéne csinálni egy magyarok wildy össze jövetelt:D Egy előre megadott időpontra mindenki beszerezné a cuccot amit kockáztat a wildy-be azt utána össze jönni jó sokan egy csapaba, bemenni oszt irtani mindent a lootot meg eladni és elosztani(de nem csak 1-2 ember megölése hanem amennyit bírunk:D).
Ki lenne benne? -
Nuki #32606 welkám bekk^^
történt valami említésre méltó az elmúlt 1 hétben? :) -
#32605 sztem meg:
strengh potion(1k/ea és nagyon könnyű megcsinálni)
willow, yew(willow tapasztalat - eladtam 2k willow-ot 41k-ér:))
lobby, sword fish (ez sztem egy csoportba sorolható)
law runes(1k/ea és ma is eladtam több mint 50-et :D)
wildy csapatba, kimegyünk egy csomóan wildybe azt öldöklünk!:D
Az előbb egyedülmentem ki, egy mage meg egy rune skimmy-s letepert:D A rune ksimmyset megöltem de sajna mivel skullom volt eldobtam mindent amikor meghaltam:/(Mage cuccal mentem ki:Wizard hat, Black robe, Air staff, 1 air rune, 44 chaos, 17 lobby, 300+ earth rune:)) De a nagyátt sikerült ellőnöm és megettem az összes lobby-t:D:D -
Cat 02 #32604 sztem a
rune cuccok -
#32603 Greater demon, ismerem, majd memberen a champ guild pinyójába meglesem őket(runhq-n olvastam hogy ott vannak) Jaja spemmelünk 1000-el hogy ne legyen olyan unalmas ez a forum:D Alig írotk :/ Majd ingame a többieknek is mondom hogy jöjjenek Sg-zni azt feldobjuk a hangulatot:D -
#32602 lvl 92 igaz csak wildyben van de dob rune scimmyt.. -
#32601 most nézem akkor 1 ilyet ismegbirnál ölni -
#32600 sztetek mi aza 3 legjobb cucc ingame ami a legtöbb pénzt hozza?
sztem:
-coal
-lobby
-talán swordfish.. -
#32599 baze majnem megöltem 79es stone golemet kb 5 hpja maradt nekem meg 7.....de elötte lekevert egy 7eset szal lehet 1 ütés és végem szal futottam :( -
Marchus #32598 jäjä, csak jó lenne a többieket is hívni :) -
#32597 huu de sokat spammeltetek latom feltorekvoben van az uj generacio...
Tarhonya: gratz :D
Marchus: toljunk mar majd kis rst nosztalgiabol ;) -
#32596 uber erős vagy :D gratta -
#32595 wohúú:D
csak 3 lobby kellett -
Cz: Megfelel?:D -
Ez nem ér:/:/ -
#32592 Jeah, ma már Yew-et fogok vágni XD -
#32591 Mér majd haggyam ott az Ankou vagy Ice giant és még párszor Ice Warriorba az addy arrow-ot?:) -
#32590 ja és ráadásul pure volt..:) -
#32589 rune scimmy vs. rune h2..természetsen én nyertem volna ha nem futott volna el (azért pár 14es taslit adott) -
#32588 -
#32587 sátán-total lvl :P -
Androidus #32586 Rohadt nagy időpazarlás a random eventek ellenfeleit ölögetni. Megeszel közben egy fél inventory kaját, és nagyon kicsi az esély, hogy bármi hulljon. Olyan ez, mint a lottó szelvény. Persze, kieshet valami nagyon jó, de hosszú távon mindenképp "veszteséges". -
#32585 ankouk meg ice warriook dobták neki =) -
Cat 02 #32584 10 es ijjászat és addy meg mithril arrow ? -
#32583 (a mith arrow mellett addy arrow-ok vannak, csak picit szar a kép minősége):D:D:D -
#32582 azér nincs sok pénzem a képen mer helmet híján megvettem a full rune-t:D (rune med helmem van lessertől:)) Law rune-t nem akar valaki venni? Naponta vagy 50-et szedek össze... -
#32581 Zedharati / lvl 66:
-
Cat 02 #32580 Karik :
Cat 01
Bankja:
Cat 00 ez volt 1. kari és csak funbol van. csináltam neki iron felsőt meg 20k ért vette, rune longot