RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja a diszito sorba idonkent beszurhatnal egy szokozt, hogy tudja a explolerem tordelni a soraidat :))
kpd-hungary
Úgy látszik valaki véd :-P.Kösz Rob.
Kell valakinek Cut Ruby 1500-ért? (Ruby Amulet 6.3 K , egy WizardOfOz srácnak kell, persze enchantolva)
Kell valakinek Cut Ruby 1500-ért? (Ruby Amulet 6.3 K , egy WizardOfOz srácnak kell, persze enchantolva)
a hir igaz :))
... csak nem osztogatnak - hanem fosztogatnak és nem Moszkvaban, hanem jerevanban :))
... csak nem osztogatnak - hanem fosztogatnak és nem Moszkvaban, hanem jerevanban :))
kpd-hungary
>>>hungary
mindenkinek meg lehet mindenkirol a sajat velmenye,de rolad a kovetkezo a velemenyem,egy buzi kis fasz vagy,es
pedofil

hajra,hagane!
mindenkinek meg lehet mindenkirol a sajat velmenye,de rolad a kovetkezo a velemenyem,egy buzi kis fasz vagy,es
pedofil

hajra,hagane!#8224
vagy mennyibe kerul a gs-ben egy uncut zafir?
31gp :))
Es mennyiert veszem?
nem referencia a GS :))
31gp :))
Es mennyiert veszem?
nem referencia a GS :))
kpd-hungary
szerintem a GS arai, nem mervadok.
Probald berakni a rune plate mailodat, mennyiert arulja :))
Probald berakni a rune plate mailodat, mennyiert arulja :))
kpd-hungary
Tudod, kisfiam, ha tényleg pofátlan ajánlataim vannak, azt azok mondják meg, akiknek eladok valalmi, vagy segítenek.Se Sub, se Bazsi nem reklamál, mert tudják, hogy a mining is hozzájárul majd.Sőt!Sub még csak el sem fogja fogadni a pénzt.
Fúrcsa, én a Mining Shop-ban 20- ért veszem őket, ugye milyen baromira fúrcsa?!Mellesleg az árak miatt Ignore-ba rakni ...mindegy, nem éri meg.
mindegy, ha 3-man vagytok az mar 21k, de mint mondod, akar 10k-t is adnal nekik, az 3motoknak osszesen 30k
30k/ 220k =>> hatarpzottan fejlodsz a tisztesseges uzleti ajanlat fele. :))
30k/ 220k =>> hatarpzottan fejlodsz a tisztesseges uzleti ajanlat fele. :))
kpd-hungary
az araimbol visszakalkulalhatod, hogy mennyit adok az ironbarert, es akkor mennyit er az iron ore.
50 es nem 20
------
de ha 20-szal szamoljuk, akkor is aranytalan az arad :))
50 es nem 20
------
de ha 20-szal szamoljuk, akkor is aranytalan az arad :))
kpd-hungary
A vadbaromos rész Hungary-nak szólt.
Most muszáj volt belebuherálnod abba, amit analfabéta pontossággal adsz elő?Ha valakinek baja van, az közölje velem, ne a te fejed, aki napi nemtommenyi ezret kaszál nem fer módon másoktól.Akkor legyél nagylegény, ha becsületesen 14000-ret keresel.Apropó, lehet megint Craftingolni fogok..
Most muszáj volt belebuherálnod abba, amit analfabéta pontossággal adsz elő?Ha valakinek baja van, az közölje velem, ne a te fejed, aki napi nemtommenyi ezret kaszál nem fer módon másoktól.Akkor legyél nagylegény, ha becsületesen 14000-ret keresel.Apropó, lehet megint Craftingolni fogok..
Én annak az árával számolok, amit csinálok.Előre közöltem Subbal, és Bazsival, hogy *NEM TUDOM MENNYI LESZ A PROFIT, HA TÖBB LESZ, 10000-ret KAPNAK!*
okay, disno.
Te nagyonhülye, idióta vadbarom ÁLLAT!
Mondom, nem biztos hogy egyáltalán 1000 is meglesz, nem tudom, mit csinálok belőle, mennyiért, a smithing, és mining XP is meglesz nekem, ill KB 40000 mining XP annak, aki segít, és nem száz a rúd, hanem max 75.Megint jól hazudsz.
Legyen már pofád PM-ben közölni velem, jó?!
Te nagyonhülye, idióta vadbarom ÁLLAT!
Mondom, nem biztos hogy egyáltalán 1000 is meglesz, nem tudom, mit csinálok belőle, mennyiért, a smithing, és mining XP is meglesz nekem, ill KB 40000 mining XP annak, aki segít, és nem száz a rúd, hanem max 75.Megint jól hazudsz.
Legyen már pofád PM-ben közölni velem, jó?!
Meg hadd tegyem hozza:
4500 db iron ore 50%-os valoszinuseggel 2250 db iron bar lesz, de szamoljunk 2200 darabbal :))
az iron bart en 100-ert veszem.
Ez testverek kozott 220kgp, a smithing xp-rol nem is beszelve.
------
Kisutottem egy aranypart:
hagane / 'üzleti tisztesség' = 7k / 220k
4500 db iron ore 50%-os valoszinuseggel 2250 db iron bar lesz, de szamoljunk 2200 darabbal :))
az iron bart en 100-ert veszem.
Ez testverek kozott 220kgp, a smithing xp-rol nem is beszelve.
------
Kisutottem egy aranypart:
hagane / 'üzleti tisztesség' = 7k / 220k
kpd-hungary
Te mindenkit ignore-raksz mert te ilyen vagy, és ha valaki ezt gondolja, és megmondja, azt dícsérem, mert nem egy köcög és a hátam möhött röhög a markába.És nem 50 egy Iron ore, de jól hazudsz!20 GP, KB.És amit a Bar-okból csinálok, annak nem tudom a pontos árát!Kapj már oda, a mining XP is közrejátszik!Ki ne akarna fejlődni?!Meg nekem nincs annyi pénzem, mint neked, hogy PK-zok mint a vadállat.Én "becsületes" pénzt ajánlok.
»»»Hagane:
Mikor dumáltam veled, akkor még nem láttam ezt az üzenetet :-)))
Szóval: 4,5k iron-t nem fogok tuti bányászni mert az nagyon sok :-))) max. 1k-t. hm?
Mikor dumáltam veled, akkor még nem láttam ezt az üzenetet :-)))
Szóval: 4,5k iron-t nem fogok tuti bányászni mert az nagyon sok :-))) max. 1k-t. hm?
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
kedves Hagane :))
Nem szeretnem a boltodat rongalni, de ... :))
... mindig is ez volt a problemam Veled.
Aranytalanul alacsony aron szeretnel valamihez hozzajutni, es amid van, rendszeresen aranytalanul jobb aron szeretned eladni. :((
------
Talan ezert vagy 'ignore'-ban :))
------
4500 db iron ara darabonkant 50gp
4500×50 = 225kgp
ehejett az ajanlatodban 7k szerepel. De szamoljunk visszafele:
7000gp / 4500 db = 1,56gp
------
Most
(1) Vagy Te vagy aranytalanul 'mocsadek'
(2) vagy ugy athajitottak a palankon, mint a macskakat, vagy mast szoktak.
------
De szerintem lehet meg egy (3) harmadik eset is:
gyenge vagy matematikabol?
Nem szeretnem a boltodat rongalni, de ... :))
... mindig is ez volt a problemam Veled.
Aranytalanul alacsony aron szeretnel valamihez hozzajutni, es amid van, rendszeresen aranytalanul jobb aron szeretned eladni. :((
------
Talan ezert vagy 'ignore'-ban :))
------
4500 db iron ara darabonkant 50gp
4500×50 = 225kgp
ehejett az ajanlatodban 7k szerepel. De szamoljunk visszafele:
7000gp / 4500 db = 1,56gp
------
Most
(1) Vagy Te vagy aranytalanul 'mocsadek'
(2) vagy ugy athajitottak a palankon, mint a macskakat, vagy mast szoktak.
------
De szerintem lehet meg egy (3) harmadik eset is:
gyenge vagy matematikabol?
kpd-hungary
én megpróbáltam nem egy dologra fejleszteni, hanem úgy elfogadhat legyen mindegyik skillem :)
figy van valaki akinek megvan minden varazslat azaz mar 60 a magicje?
na ha van akkor arra lennék kivancsi, hogy a low meg a high level alchemy kozott ugye az a kulonbség, hogy a
low: general shopba eladod a cuccot ugy mintha ott abbol a cuccbol nem lenne még eladva
high: mintha ott adnád el a cuccot ahol kaphato ugy mintha ott még nem lenne ott még olyan eladva,
ugye?
tehát pl ha van egy rune bodym és azt low levellel elvarazsolom akkor csak 10000-t kapok érte, high levellel pedig mondjuk 30000-et nem?
na ha van akkor arra lennék kivancsi, hogy a low meg a high level alchemy kozott ugye az a kulonbség, hogy a
low: general shopba eladod a cuccot ugy mintha ott abbol a cuccbol nem lenne még eladva
high: mintha ott adnád el a cuccot ahol kaphato ugy mintha ott még nem lenne ott még olyan eladva,
ugye?
tehát pl ha van egy rune bodym és azt low levellel elvarazsolom akkor csak 10000-t kapok érte, high levellel pedig mondjuk 30000-et nem?
Hi!
Hagane, itt állok a plate shop-nál, 3-as szerver.
Előre is köszi!
Hagane, itt állok a plate shop-nál, 3-as szerver.
Előre is köszi!

Én már most hallom :-D.
Te, Disno...nincs kedved 7000 GP-ért 4500 Iron Ore-t bányászni?Segít még két srác, ha fenn vannak (Bazsi and 0sublime0 ), de te is kellenél.Már csak 4688 kell!
Te, Disno...nincs kedved 7000 GP-ért 4500 Iron Ore-t bányászni?Segít még két srác, ha fenn vannak (Bazsi and 0sublime0 ), de te is kellenél.Már csak 4688 kell!
»»»Hagane:
Ehh, ettől félek, második ok amiért a fizetős suxx lesz: HANGOK. Lképzelem ahogy a Dwarven Mineba 50-en kocogtatjuk a sziklát közbe King Scorpionoknál elesett newbiek halálhörgését halljuk... Brrrr...
Ehh, ettől félek, második ok amiért a fizetős suxx lesz: HANGOK. Lképzelem ahogy a Dwarven Mineba 50-en kocogtatjuk a sziklát közbe King Scorpionoknál elesett newbiek halálhörgését halljuk... Brrrr...
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
»»»Nóri:
:-))))))) Bazsit yol átvágtad a képpel :-))
Öhh, szarabb vagyok nálad:
Ranged, Magic, Crafting, Smithing. :-))
»»»Pretorian:
A klán fele átment CS-klánná :-(( De páran még tartjuk a frontot de így hogy 2 hete nem tudtam fölmenni, Lkezdtem SCzni....
:-))))))) Bazsit yol átvágtad a képpel :-))
Öhh, szarabb vagyok nálad:
Ranged, Magic, Crafting, Smithing. :-))
»»»Pretorian:
A klán fele átment CS-klánná :-(( De páran még tartjuk a frontot de így hogy 2 hete nem tudtam fölmenni, Lkezdtem SCzni....
Ha már a fizetősnél tartunk, állítólag kapott valaki belőle egyet.Tester, vagy mi a rák...nemtom milyen, de állítólag lesz benne hang, új szörnyek..
Nekem van egy ötletem!
Legyen a Diamond a legerősebb anyag!Mert, ugye..gyémánt páncél, legs, STB...(Diamond Kite = 10 M GP :-D). Hogyan lehet Diamond-ot csinálni?Végy 5 uncut diamond-ot, 5 Coal-t, smelteld, és lsz egy Diamond Ore-od, amit-..--- na ugye.
Kinek kell 12000 - ért 3 Adam Ore?
Nekem van egy ötletem!
Legyen a Diamond a legerősebb anyag!Mert, ugye..gyémánt páncél, legs, STB...(Diamond Kite = 10 M GP :-D). Hogyan lehet Diamond-ot csinálni?Végy 5 uncut diamond-ot, 5 Coal-t, smelteld, és lsz egy Diamond Ore-od, amit-..--- na ugye.
Kinek kell 12000 - ért 3 Adam Ore?
Andrew mostmár csak lusta.Egyébként meg, mondom, ha sokan fizetnek neki $1-t, az is minimum $800 dolcsi..ha 5-öt, az meg 4K Dolcsi!HAVONTA!Szóval szerintem a kis sunyi csak meg akar gazdagodni.
Az volt jó mikor még felfedeztük a játékot, izgalmas volt, voltak újítások hetente, és mikor megnyílt az új terep! Mennyire izgatott volt mindenki. Heh, régi szép idők

De a klánoldalon a fórumban mindig el lehet érni a régi ''kemény magot'' (Steve-t, Atomy, Kriszt, Laccot, Hmudát, engem). A többiek meg elérhetőek a játékban (Nuki, Zsooo, Disno, skullkeeper)! Te meg itt vagy :))
Vagyunk, csak ritkán :(
Tudod, már a kezdetektől fogva játszunk és már nagyon régen volt upgrade...
Tudod, már a kezdetektől fogva játszunk és már nagyon régen volt upgrade...

Elado ket cutted diamond.
Ajanlatokat silverben, arrows(bolts)ban, runakban (kiveve body es cosmic), vegso esetben gp, coal vagy steel bar is johet.
Ajanlatokat silverben, arrows(bolts)ban, runakban (kiveve body es cosmic), vegso esetben gp, coal vagy steel bar is johet.
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
DARK ANGELS KLÁNTAGOK!
MI VAN A KLÁNÜGYEKKEL? MINDENKI ELTŰNT, A RÉGIEK KÖZÜL ALIG VAN FENT VALAKI...

MI VAN A KLÁNÜGYEKKEL? MINDENKI ELTŰNT, A RÉGIEK KÖZÜL ALIG VAN FENT VALAKI...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
speciel nálam jobb vagy ranged-ben, firemaking-ben és woodcutting-ban... meg magicben is... :)))
JEAHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!! EZT NÉZÉTTEK!!!!!:
890 Lord Marcus 38 32583
craftingolasbol! na, végre elértem valamit az életemben... :)
890 Lord Marcus 38 32583
craftingolasbol! na, végre elértem valamit az életemben... :)
A szintjeim:
Attack:45
Defense:46
Streng:45
Hits:44
Ranged:39
Prayer:25
Magic:51
Cooking:50
Woodcutting:23
Fletching:1
Fishing:47
Firemaking:23
Crafting:38
Smithing:45
Minning:53
Herblaw:1
Quest Points:38
Szóljon valaki, aki valamyelik szintben gyengébb nálam. DE ILYEN SENKI SE LESZ (gondolom).
Attack:45
Defense:46
Streng:45
Hits:44
Ranged:39
Prayer:25
Magic:51
Cooking:50
Woodcutting:23
Fletching:1
Fishing:47
Firemaking:23
Crafting:38
Smithing:45
Minning:53
Herblaw:1
Quest Points:38
Szóljon valaki, aki valamyelik szintben gyengébb nálam. DE ILYEN SENKI SE LESZ (gondolom).
Kellene sok-sok Iron Ore, pénzt most még nem kaptok, de a mining Xp az nektek meglesz.Please help me, már "Csak" 4688 kell!Mindenkit látunk, de, ha lehet, a Dwarven - körül csináljátok!Thanks.