RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
--->Amorce & Sir Ams
Koszi a tegnapi oriasos bulit, nagyon reg elveztem igy a jatekot, pont mint a regi szep idokben... :-)))

Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.

hungary
irnek tobbet is rola, csak nem tudok belepni :((

kpd-hungary

hungary
csak a pirates kuldi hianyzik

kpd-hungary

hungary
eladnam a karimat.
combat 70
puceran
egy rune b.axe-ert :))

kpd-hungary

Disno
»»»Hungary:
Ha egyáltalán bekerül a boltba...
»»»Sid:
Hehe :-)
»»»Hagane:
Huh, gyorsan rájöttél :-)) Inkább nézd RTL Klubbon a Nagy hmm, elfelejtettem. Szóval valami ilyesmi kezdetű filmet! Nagyon állat!

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

--->Hungary
Bocs', csak most vegeztem a silver csere-berevel. ha tudsz most gyere.
Hagane
19:50 - kor a TV 2-n (Amelyiken marhasok a reklám) lesz egy ÁLLATI jó vígjáték! A Roger Nyúl - fantáziájú humort szeretők KÖTELESEK MEGNÉZNI!:-)
Hagane
Ezt mondtam én is.
Hagane
Nem lehet több 130K -nál, mert 65535 fér el egy helyre, akkor nem tudnám elképzelni hgoy kettőnél többe kerüljön...fúrcsa is lenne!
Hagane
FRIDERIKUSZ!
SID_HU
hogy ti mennyi faszásogot osszetudtok irni, tudjátok mit? nem olvasom el
hungary
valószínűleg igazad van.
Ezért nem merem megvenni a b.axe-t mert ha bekerul a shopba, valószínűleg nem 700k-lesz az ára, csak 70k :((

kpd-hungary

hungary
szerintem (de kerdezzetek meg Atomy-t) ha high lvl alchemy-t hasznal valaki, akkor olyan arat kap a cuccert, mintha a szakboltban adna el ugy, hogy a szakboltosnak, epp nincs belole egy sem.

kpd-hungary

Disno
Sir Disno

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Lazarus
Jó mi a neved a gaméban?
Disno
Gold RinG: Add el, Port Sarimban
Emerald: Eladhatod nekem 800-ért :-)

Lazarus
Gold Ring, Emerald
Lazarus
Na mekcsináltam köszike :)
Ezekkel a cuccokkal lehet valamit kezdeni? vagy eladjam?
Lord Novi
54-es a magicom mar :)))))))))))))))
Lazarus
Bementem a parkba de mit kell hogy és főleg hol?
Lord Novi
probald meg tobbszor kiasni a ladat :)
Lazarus
Rohanok!
Lord Novi
hmm..., hogy hová? ja, a kertbe Faladorban, és ott a pad mögött virágok vannak, es kell szerezned egy asot, hogy kiashasd!
Lazarus
De nem találja..
Lord Novi
ketto space van a Lord Marcusban
Lazarus
Hun Lazarus néven megyek jelenleg 13as szinten

Na a Questben ott tartok hogy kinyitottam a ládát és írt is valamit.. de hogy mit?

Ez után hova kell mennem?
Lord Novi
1000 db mindrunet vennék 7k-ért. 3x1000db kellene.
Lord Novi
congrat!
Disno
Mith Kite eladva!

Lord Novi
raktáron van:
13 chaos, 27 nature, 10 cosmic, és egy death runa.
Lord Novi
Tényleg, ha valaki high level archery-t használ, akkor ugyan az, mintha eladná egy erre specializált boltban, vagy olyan, mint amikor az eldao adja el neked?
Disno
Megmondhatnám gameben is ha beengedne :-)

Disno
»»»Novi:
Jah, és a rune cuccok árával kapcsolatban. Nekem is ez a véleményem, de közbevág a RITKASÁG... :-(

Lord Novi
fél naturet hogyan tudjak adni? :)
Lord Novi
szóljon valaki,hogyha nagyon nem fair amit mondok... de ne a fórumon, ok? :)
Disno
Hmm...mondjuk számoljunk 5gp/air runában -> 30*5=150 -> 1,5 nature ore...

Bocs :-))

Lord Novi
kemény 2 sort foglalt el... na jó, plusz még 4 sor a logok. Na még pluszba a két üzenet közti távolság, az 2 sor.vagyi csak 8 sort vittem el kb :)
Lord Novi
veszek air, és mind runekat!
0-30 4gp
30-100 5gp
100-200 6gp
200-500 7gp
És új runákat eladok vagy 30 air-ért 1 naturet, vagy 1 chaost kap. 80 air cosmic.
Disno
Bakker! Pedig műxeni szokott...

Disno
»»»Sir Ams:
Ez azt jelenti hogy ha vkinek 3 rune barja van az nagyon jól jár? Hány nature ore-t adnak 3-ért?
»»»Lord Novi:
Arra, hogy te nem rax be annyi smileyt. De az a he, he stb. nem nagyon tetszett :-) És könnnyű double üzit nyomni :-)

Lord Novi
türelem, pénzt terem :)
Ams
>>>Hungary
Egy rune bar 6-7-8k? ezt nagyon rosszul tudod!
Egy rune bar:65k-ert is nehezen lehet szerezni!
>>>Rob45
Neked pedig azt ajanlom ,hogy menjel a keleti kovacs muhelyhez varrockba, és ott add el vkinek, vagy gyujtsel 3-at es temerdek penzt fogsz kapni erte!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Lord Novi
??????????? erre mire ualtál? :)))))))))))))
Disno
»»»Hungary:
Jéé, tényleg, valahogy Novi mérsékeltebben használja a vörös ördögöket :-)))

Disno
»»»Lazarus:
Hmm, a zöldnek és narancsnak vannak árnyalatai is:
@gr1@ - Pale Green
@gr2@ - Közép Green
@gr3@ - Normális Green
@or1@ - Narancssárga
@or2@ - Bordó
@or3@ - Vörös

»»»Hungary:
Ahová ujjat kell dugni és hmm 37 fokos meleg van ott általában büdös is van már ha erre gondoltál :-)

Disno
Hmm én 10k-ért láttam hogy adnának el rune bart. De én 3-at szerváltam 700 iron ore-ért [thx +1 Ezarc ] +24 szén +3 nature ore szal pénzelés nélkül műxött az egész :-))
»»»Hungary:
Hmm a RobXX-nél van egyszerűbb is : Rob4x. á la Windows 9x :-)

Lord Novi
mi a neved a runescapeban????????????????
Lazarus
Kösz mindent
Lord Novi
ahol csak köpennyel enged be, igen asszem.