RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Koszi a tegnapi oriasos bulit, nagyon reg elveztem igy a jatekot, pont mint a regi szep idokben... :-)))
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.

Ha egyáltalán bekerül a boltba...
»»»Sid:
Hehe :-)
»»»Hagane:
Huh, gyorsan rájöttél :-)) Inkább nézd RTL Klubbon a Nagy hmm, elfelejtettem. Szóval valami ilyesmi kezdetű filmet! Nagyon állat!
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Bocs', csak most vegeztem a silver csere-berevel. ha tudsz most gyere.
Ezért nem merem megvenni a b.axe-t mert ha bekerul a shopba, valószínűleg nem 700k-lesz az ára, csak 70k :((
kpd-hungary
kpd-hungary
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Emerald: Eladhatod nekem 800-ért :-)
Na a Questben ott tartok hogy kinyitottam a ládát és írt is valamit.. de hogy mit?
Ez után hova kell mennem?
Jah, és a rune cuccok árával kapcsolatban. Nekem is ez a véleményem, de közbevág a RITKASÁG... :-(
Bocs :-))
0-30 4gp
30-100 5gp
100-200 6gp
200-500 7gp
És új runákat eladok vagy 30 air-ért 1 naturet, vagy 1 chaost kap. 80 air cosmic.
Ez azt jelenti hogy ha vkinek 3 rune barja van az nagyon jól jár? Hány nature ore-t adnak 3-ért?
»»»Lord Novi:
Arra, hogy te nem rax be annyi smileyt. De az a he, he stb. nem nagyon tetszett :-) És könnnyű double üzit nyomni :-)
Egy rune bar 6-7-8k? ezt nagyon rosszul tudod!
Egy rune bar:65k-ert is nehezen lehet szerezni!
>>>Rob45
Neked pedig azt ajanlom ,hogy menjel a keleti kovacs muhelyhez varrockba, és ott add el vkinek, vagy gyujtsel 3-at es temerdek penzt fogsz kapni erte!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Jéé, tényleg, valahogy Novi mérsékeltebben használja a vörös ördögöket :-)))
Hmm, a zöldnek és narancsnak vannak árnyalatai is:
@gr1@ - Pale Green
@gr2@ - Közép Green
@gr3@ - Normális Green
@or1@ - Narancssárga
@or2@ - Bordó
@or3@ - Vörös
»»»Hungary:
Ahová ujjat kell dugni és hmm 37 fokos meleg van ott általában büdös is van már ha erre gondoltál :-)
»»»Hungary:
Hmm a RobXX-nél van egyszerűbb is : Rob4x. á la Windows 9x :-)