RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Novi
a kis szemet kidobott!
Lord Novi
wow minning lvl up!!!!!!!!!!!!!!!
SID_HU
a tokomet nincs mán rs
Horny Keeper
asszem kezdek ma idegbeteg lenni 😊
Horny Keeper
na jó reggelt frissitsük a lapot és vegyük észre hogy van chat
Horny Keeper
gyere chat és mindenki
Disno
olysmi :-(((

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Horny Keeper
nem nem műxik megint
Disno
műxik!

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
Hmm szervusz. Mit csinálsz itt ilyen későn? Legalább a csatira jönnél be :-)

Lord Novi
jó reggelt mindenkinek! 😊
Horny Keeper
ha netalántán nem megy a gém gyertek a chatre
SID_HU
vazze nem jo be pedig lvl 64 miningomnak kene mar lennie... 😊
Lord Novi
szivesen
Horny Keeper
soha nem jó még mindig
Disno
nah bakker nem konnektál, nyitok RS roomot csatin

Disno
Torpedóznék ha bejönne az oldal :-((

Disno
Ha nem megy én Deesno néven torpedózok ;-)

Disno
hmm nemámá megin nem megy?
»»»Hagane:
Van rune largeod?
»»»Hangianix:
Congratz!

Horny Keeper
kezd idegesitő lenni ár nagyon unom hogy nézem a képet és probálok fellépni ti jól szórakoztok?
Horny Keeper
még mindig nem jó a server jelentkezzetek itten
Horny Keeper
köszönöm megtisztelő és gyors válaszod
Lord Novi
nekem se megy.
Lord Novi
én nem játszok, egy kicsit unalmas ez a játék. Majd újra elkezdek vele játszani 😉
Horny Keeper
neked most megy a runescape??????
Lord Novi
Látom, mindenki nagyon szeret válaszolni, ezért én válaszolok. 😊
Ez egy internetes, angol, 3D-és szerepjáték, amelyet a www.runescape.com on találsz meg. Általában frissítik, azért is jó a játék. Szerintem ez a játék a szintek almozásáról szól. Azért vannak benne küldetések, olyan helyek, ahol egy másik emberrel is megküzdhetsz. Egyes szintek elérése után, valami mást is tudsz csinálni (fishingnél, minningnél, smithingnél, craftingnál...). Például ha még csak 1-es a minning leveled, akkor csak tin-t, és coppert tudsz bányászni. De ha már 40-es, akkor már aranyat is tudsz már bányászni.
Horny Keeper
még mindig nem jó ez a sz@r
Ams
Coal:140 200 felett 160!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ams
visszavonom az ajanlatom!!!!!!!
Inkább steel bart veszek 150k-ert!
Vmint Coalt!!!
ajanlatom a coalra:130/db
steel bar:300/db

GAMECUBE
NEm akarok nagyon hulyenek tunni, de en meg sohase halottam errol a gamerol (mar ha a Topic arrol szol e), milyen game ez???
Hangianix
Meg most mar a Def is 60. Eddig jo a napom. ;-)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
En meg ma lettem Ranged 65, Str 61, Magic 58!

Hangianix
Ezert el kellett volna adnod. Bar a 2500 uj runa meg a tobbiert mar 5 sapkat is kapna

Hagane
Már csak Rune legs és Platemail hiányzik a kollekciómból, mwuahahaha!ja, meg tudok Battle Axe-et (Rune, persze) 75K cash-ért.Állítólag 48 / 72, de a 48 az biztos, mert nekem kettőt esett a célzás az ugyanolan kjategóriáju (Pl Rune Long = 50/50.Axe = 48 / 72 (?) ) fémből, tehát bika!

A srác aztmondta a másik nevére csatlakozik, és közli, hogy csak most adja el, stb.hazugság, már egy hónapja el akarja adni :-D.Nas zóval 75,000 GP, de mikor leloggolt, elfelejtett vagy nem tudott visszajönni, a másik char nevét nem tudom.
De Oxidas-nál van Battle Axe.
Hagane
utoljára írom ki, menjetek a www.skinanime.com/vb - Internet címre!Anyázni is lehet, ha nem sért meg abs zolút senkit, a főhost jó fej, csak sokan anyázik, ill. lehet Spammolni. (Spam = Flood.Flood = Lényegtelen üzenet/üzenethalmaz, aminek semmi igazi célja sincs, viszont a számlálót gyanapítja...)
Hagane
Vaz! Downloading : Jagex(17K), Maps (244K), Entity(297K) ...MI A FENE VAN!?
Hagane
Egyszer úgyis meg fogjátok ezt nézni, ezért most kiírom : Legútobb egy Rune Med, és egy Adam Square shield-ért vettem Rune Large helmetet, körbejártam vele Falador-t, és mindenki ajánlotta érte fel a rune cuccokat.De szép sórjában!Pl : 2500 új rúna, 25K GP, 4356 arrows, 14 adam ore... ez volt a legjobb, valami LV 73 srác.
A legrosszabb : 36 K GP :-P
Hagane
Na neeee fiúk!Ennyire nem vagytok aktívak???
Hagane
Nna, ez is megvan.Most a Fati profiljában vagyok, (Minden más, profilonkiént.Ex : Én elmentem az enyémben ezt kedvencnek, de a fateréban sehol sincs, stb.Ez az RS-re is vonatkozik, kicsit összeakadt egy-két stuffal, már boncolom...)
Van 1500 gemed??? Vagy miért?

Disno
»»»Sid:
Mivel csak ma tudok RSezni ezért akkor kezdek bányászni! Yo sok lesz! :-)

SID_HU
ehh én még mindig vennék iron oret 80ért darabjat, minimum 116ot
Ams
van 150k-m és ezért szeretnék vásárolni 1500 gold bar-t! még ne gyüjtsetek holnap lessz végleges a döntés.

Hagane
Lassú, kaki, ronda net!GRR! Bar azt mondja, a Freestart-tal FŐLEG gyenge, de a Kiwwi se semmi >_<.
Hagane
Tegnap és ma voltam fogászaton -- : Ecsetelés, fúrás, tömés, "Levegő" (De kaki, amikor ráfújják..áu!), majdnem minden!
Elég rossz volt :-(

Még nyalókát sem kaptam :-P (Ha duplán jelenik meg, bocs...lecsapott közben a Net)
Lord Novi
egyszer meg regebben mondtak nekem, hogy peace, es megtamadtak, es en regen azt hittem, hogy parbajt jelent, es mindig azt mondtam amikor valaki azt mondta, hoghy peace, hogy no peace. 😊
Lord Novi
2000 összesen.
Lord Novi
ja, ja es 1:2-hoz aranyban, vagyis 2 air, egy mind.
SID_HU
ez a 2000 ugy áll fenn hogy 2000 összesen vagy 2000-2000? egyébként ja: válasz novi #8400 uzenetére azaz nekem is
Lord Novi
egy addy kitet adok annak, aki ad nekem 2k air/mind runákat.