RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bamme, de mákos a gyerek...
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
»»»Hagane:
Mi az a Run/lvl 40 szabály?
Mi az a Run/lvl 40 szabály?
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Eladtam az adam leget egy newbienak 65535 - ért!Azt mondja, azthitte Rune, HEHEH!Na van pénzem!
Figyu, kipróbáltam valamit, belebuzeráltam a Runescabe-be, és 450 volt az Armour-om!MWUAHAHAHA!
próbáld ki a Draynor's Bank melletti kék ruhást, és a szénről 25-önként kérjél igazolást 😊)
Majd könnyebben tudon cserélni
Majd könnyebben tudon cserélni
kpd-hungary
Adam Legs, Adam Kite, 8 K, 19 nature, 13 death, meg még 120 más rune Rune Legs-ért! 40K + 8 K, + 150 X 19 (2850), 13 X 120 (1560), 120 X (min 6 GP = 720 GP, de KB 2.6 K). Tudom, nem éri meg, vagy majdnemhogyigen, de nagyon kell, gyerekek!Ezután esküszöm szenelni fogok!
Viszont, ti kaptok pénzt, egy majdnem ugyan olyan jó páncélt, ill egy tökéáletes, méregdrága pajzsot!
Viszont, ti kaptok pénzt, egy majdnem ugyan olyan jó páncélt, ill egy tökéáletes, méregdrága pajzsot!
nem meg mondtam, hogy a mith plate tok jo neked, utana rogton rune-ra valthatsz? Majd azt figyuzd meg, amikor rune b.axet lehet majd kapni 70k-ert 😊)
Akik 1 mill-t raszantak fogjak majd hasukat a rohogestol 😊)
Akik 1 mill-t raszantak fogjak majd hasukat a rohogestol 😊)
kpd-hungary
Ez hülye!kattanok, és vagy nem csniál semmit, vagy lassú.És csak mostanában kezdte ezeket el...kaki érzés!
ez: Vanm 25 Mithril ore-od, erre nem akarod őket, de mégis.
25 mithril ore = 1 Certificate!
25 certificate = 25 x 25 (625 ) mithril ore!
25 mithril ore = 1 Certificate!
25 certificate = 25 x 25 (625 ) mithril ore!
ilyenkor mindenkinek, mert egyáltalán nincs szerver, KB 4 perc múlva lesz.
Hun : akkor már nem vagyok Ignore-on?
Hun : akkor már nem vagyok Ignore-on?
De, de elötte kiírta : SYSTEM REBOOTING FOR BUGFIX (ŐKb öccör egymás után).
Aztán, színtén ötször : sorry.
Tehát Andy tevékenykedik...
Aztán, színtén ötször : sorry.
Tehát Andy tevékenykedik...
aha :-).
Nem tudom miért, te multkor mondom "Áá, fleviszek mindent negyvenre, legyen karcsú ;-)".
Miért, eladod?
Nem tudom miért, te multkor mondom "Áá, fleviszek mindent negyvenre, legyen karcsú ;-)".
Miért, eladod?
jovanna, de azért 4 Coal + 2 Iron = 1 Mithril bar az sok! hat slot / bar. ami azt mondja hogy négyet tudok csinálni, mert harminc van, míanusz egy a pickaxe meg a hammer.Egyébként kéne egy Backpack, ami csak a mining cuccot vinné!Jó ötlet nem?
aki venne, az azt mondta, hogy csinald meg mithrill barnak, es akkor 650-et ad egy rudert 😊) de ore-t senki sem vesz
kpd-hungary
Érdeklődj ki vesz majd Mithril Ore-t, LV 49 a miningom, 6 szint (KB 75K XP) és elkezdhetem azt is.Az KB 1, másfél hónap., de most, mivel nyolcasdik van, és qrva sok doga, Kb 3 hónap, sorry :-(.
mennyiert / mit / kinek
300 / acél / AMS / pillanatnyilag a vásárlás szünetel
150 / nature / The Sign
130 / szen / AMS / pillanatnyilag a vásárlás szünetel ( a folyamatban lévő kivételével)
085 / ezust rog / Amorce
080 / ezust rud / Amorce
050 / holy / 4me
015 / mind / Hangianix / összesen 600 kell
010 / earth / Hangianix / összesen 300 kell
010 / air / Lord Marcus / összesen 6600 kell
150 / nature / The Sign
130 / szen / AMS / pillanatnyilag a vásárlás szünetel ( a folyamatban lévő kivételével)
085 / ezust rog / Amorce
080 / ezust rud / Amorce
050 / holy / 4me
010 / air / Lord Marcus / összesen 6600 kell
kpd-hungary
mennyiert / mit / kinek
150 / nature / The Sign
085 / ezust rog / Amorce
080 / ezust rud / Amorce
050 / holy / 4me
010 / air/ / összesen 600 kell
150 / nature / The Sign
085 / ezust rog / Amorce
080 / ezust rud / Amorce
050 / holy / 4me
010 / air/ / összesen 600 kell
kpd-hungary