RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Illegális, (Engem nem érdekel)
És lehet hogy csak a kódod akarják lelopni... (Ez már érdekel...lol).
Saját felelősségre használjátok csak :
www.runestuff.cjb.net
U.I.: Ha 45 lesz a Def-em, akkor 100 per darab áron kardhalat akarok venni, huszat, és megrohamolom azt a tetü Dragont!
U.I.2.: EGy rune Platemail-t egy Rune chainsre, legsre, meg medre jó üzlet?Mert egy srácnak "Nagyon kell a Rune platemail" - em...
aki ingyen adott egy addy leget meg vagy husz lobstert.jo fej gyerek.
Van 2 sapphirem,2 rubym 100 nyilam 7 chaos, 14 nature runem, es kell penz.
hol vagy?????
Csak space-ek nélkül.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Fizetek a gyilkosnak 10K-t!Ha többen ölitek meg osztozás van, és többen gyilkoljátok le, ha lehet!GRRR!KI VÁLLALJa?!
BUÉK! --------hic-------.....berugttam...he-he-he....*hic* BUÉÉÉÉK!
Megjegyzés : A cherry a kölyökpezsgőnél egy FOKKAL jobb....he*hic*!
"To a new RuneScape year filled with hopes, adventures, may we all be successful in the year 2002 also, happy new year, RuneScape players worldwide!" - Andrew!
Egyébként meg nem tudtam hogy van Kiwwi, azt hittem megszünt!
Kilépek, click az RS -re, két perc mire "Csatlakozik", és öt percig nem csinál semmit!
U.I. : Ajánlat: Találkozzunk valakivel valahol, és én EGYBŐL kitalálom hányas combatú.Ha az illetőt eltaláltam, akkor adjon valamit (Rune med vagy rune leg, PLZZ!LOL....grrr, eladni úgyse fog senki), DE....ha nem találom el, akkor megkap rajtam mindent.
Ez : adam platemail (16K), adam legs (8K), Rune Long (32K) illetve Adam Large (3.8K) és még az Adam Kite (20-40K) ~~~ Ez összesen Minimum 80K, de ha 40Kt veszönk, akkor 100K, 100,000 !EgY Rune Legert ennyi szerintem megéri, de én mondom meg,hol talalkozunk ! Na, ki akarja kipróbálni?
U.I.2: Erre sem fog jönni senki, már megszoktam...mindenki biztos ide oda csinál nemtommit nemtomkinek.
Csak 1246an vannak fenn es azt irja a server megtelt probalja meg kesobb!!!
Mar vagy egy oraja probalkozom, es nem akarja sehogy se
mi lehet a baja?
Ajánlani tudom még a Skeletonokat(lvl 25)Karamján
30-tól, én is ott tevékenykedem mostanában.
(Adnak Money-t, Iron Daggert, nyilat, es Runakat).
Tegnap ket ora alatt 234 GP-t, 4 Chaos,16 Air, 16 Fire, 8 Earth Runat,
4 Daggert, Ja es adnak Bronze Shortot is abbol is lett harom.
Kaja se kell sok mert Karamján a banánt ingyen lehet szedni.(2 HP-t tölt).