RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

(1) első jelenet:
Az a 3D-s térkép ráközelít
Full Rune cuccban cammog (táncol egy játékos)
(2) Táncba kezd és a tánc közben egyenként szabadul meg a cuccaitól, amelyek körben szanaszét hevernek.
(3) Kamera a tánc közben folyamatosan egyanletesen közelit.
(4) A csaj nem csak a páncélzattól szabadul meg, hanem a ruhájától is, és pucéran incselkedik a kamerával, amely közben fokozatosan közelít.
(5) Már az arcát mutatja, az egész képet az arca tölti be, amikor is egy mordulás a háttérből.
(6) A csaj arca eltorzúl és egy sikoly hallatszik
(7) A sikollyal együtt egy gyors totálplán zoom
(8) Most egy MÁTRIXOS nyújtás, mikor is megfagy minden mozdulat
(9) A kamera a befagyasztott mozdulatot körbejárja, úgy, hogy bekerül a kamera látószögébe a fekete sárkány.
(10) fagyasztás feloldva: mozdulat indul, elszaladnak balra
(11) balról jobbra átszaladnak
(12) jobbról balra átszaladnak, de a sárkány megáll
(13) Zipp-Zár hangja hallatszik
(14) A sárkány levetkőzik, s lőn: egy RS játékos van benne. (Mondjuk Sir AMS)
(15) Sir Ams a levetett sárkánybőrt felfújja.
(16) Újra sárkány üvöltés
(17) A csaj (meztelenül) megjeleni a kép szélén, mikor is AMS levágja egyetlen mozdulattal a sárkány fejét
(18) A zoom ráközelít AMS-ra, amint egyik kezében a sárkányfejjel másikban a 2 kezes Dragon karddal áll
(19) Kamera zoom átmegy totálba, mikoris látni, hogy a (meztelen) csajszi ( a testhelyzet mellékes) AMS lába előtt hever.
(20) Felízzik a kard
(21) AMS körül szivárvány fény jelenik meg
(22) AMS fogja a kardott (két kézzel) és bedöfi a mellette álló kőbe
(23) Majd AMS ugrik egyet
(24) nagy csörömpölés
(25) Totál plán: AMS kilapította a csajt, aki ágyelőhöz hasonlit
(26) A kamera rázummol a kardra a kőben
------
Hát ez jó forgatókönyvnek?
kpd-hungary

Bejelöltem a dark visard tower feletti bányában a köveket.
A térképpel csak az a bajom, hogy Entrana sziget az máshol van (én úgy láttam)
kpd-hungary
Hagane:
Az ötlet jó, de ehhez kell 1-2 hét,ha minden nap dolgozok vele.

Taranov : Nebaszki!EZT FREESTARTTAL EGY ÓRA ALATT?! *Vad röhögés*.......e-e, nem lehet ezt Freestarttal, SOHA az életben, hi hi.
Még megpróbálom, de ha nem akkor Swish!Ha az sem akkor bassza meg a Freestart :-)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
www.letoltes.com
-ra, és ott írd be, hogy Home Site. Ez egy tök jó HTML szerkesztő. és egyszerű is. töltsd lE!
Aztán menj vissza a főoldalra, és írd be, hogy Swish. Ez a flash.
Ennyi.
Mert ha jól tudom a HTML alapfeltétel a számtech tanároknál.
A Flash-et nemtom, de az is tök gyszerű.
Még linket nem tudok, de tudok html-t és úgy a linket is könnyű. Szerintem töltsd le és tapéasztald ki. Legjobb flash-ben a Swish (csak ezt ismerem), HTML-ben a HomeSite, de ezt én is kitapasztaltam, meg hallottam is másoktól is.
A bonyolultabbakat, pedig Ams és hugary tudja, akiket ismerek.
http://runehunger.freeweb.hu
(A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.