RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Marcus
hát volt olyan idő, mikor nem is tom ki, valaki 500 gp-ert vette darabját, maximum. De 250-ért is szokták venni, de 200 az olyan norma sztem.
Lord Marcus
ezt most hogy érted?
Bazsi89
750\db????????????????????????
talan 150\db-re gondoltal,bar meg az is draga...
Hagane
Ja, próbálj te szerezni ennyit okoska.Ja meg magasabb színttel fix hogy könnyebb.Egyébként akkormeg 50, de annyál lejjebb nem megyek.
Lord Marcus
750 per darab...
Lord Marcus
750 per darab?????????? PER DARAB?! EZ PER DARAB?!?!?!?!?! nem az egészért?! NEM AZ EGÉSZÉRT?! BÁr akkor olcsó lenne. HA 750 PER DARAB, AKKOR ÉN ELADOK 100 LAWRUNÁT, huhúúúúúú 75k!
Lord Marcus
majmegjegyzed, csak hun ne használja.
Hagane
1 : Az te vag, én két hónapja alig játszottam :-P.
2 : öregebb vagy :-P.

3 : Akkor vannak rúnáim, 15 Law Rune, mondjuk 750 / darab?
Lord Marcus
242k minning
673k magic
Hagane
4700 mining XP a kövi szintig :-D
Taranov
De ténylwg le kéne szedned, mert nemtom, hogy ki-ki. A régi jó volt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Akkor leszedlek, de még igértél PHP adatbázist is, nem?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hagane
De mivel a fele magyar társulat észre sem vett könnyen lehet hogy emelek 150 / jegyre, 10350- re!X csak annak aki nem látott KHRM..
Hagane
69, elnézést, tehát a TÉNYLEGES ár 8280 GP!
Hagane
66 X 120 = 7920 GP - ennyit kellene fizetnie a váráslónak 66 Iron Ore jegyért.
Hagane
Továbbá eladó 7 Gold Certificate, 300 / darab áron, ami szerintem ha a Craftinghez vesszük alapul olcsó, a totál fizetendő összeg a vásárlónak "Csak" 2100 lenne.
Hagane
30 Iron Ore jegy, darabja mondjuk 120 GP (sorry, közben emeltem :-(), így MÁR van 3600, és még an egy jó pár Iron Ore X_X.
Aztán nemsokára rátérünk a Mithrilre :-D
Hagane
Mostmár 118K :-D
Bazsi89
*emberek
Hagane
Jó, nekem 113K A mining XP, és ha ma fel tudok kerülni egy-két órára, akkor KÉT színtet fogok lépni elvileg, mert csak 7.6K kell LV 52-höz, utána meg 13-14 K:-D
összvissz 56K kell még LV 55-höz, utána a Mithril a Dwarvenben CSAK AZ ENYÉM LESZ, és utána, LV 60-n bemegyek és KIRÁLYSÁG!HEH HEH HEH HEH HEH!
Bazsi89
50k a mining exp-m!!!!!!!!!!!!!
Ams
100-ért odaadom

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Bazsi89
Ember +tanultam relaxalni!
Hulyeseg,de tok kellemes!
Bazsi89
>>>>AMS

Mennyi lobsterert adnad oda a diamond ammyt?
Ams
Közlöm mindenkivel,hogy a regisztrációnal a nővérem e-mail címét adtam meg, mert az 1.-őt elrontottam...
NE írjatok oda.
Ide írjatok:[email protected]

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Hagane
A-a-a-a-a...Lumbirdge Castleban valamelyik toronyban, van egy masina, használd a gombolyagot azon, majd a madzagot a medálon és CSÓK!
Ron Ragm
Na, help kell! Vattem egy holy symbolt, de nem tok rá fonalat kötni, hogy a nyakamba agassam! Hogy és hol kell? már van bárányszőröm is

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Lord Marcus
jah, te vagy hungary?! He, he akkor ezt az első 2 mondatot ne olvasd... 😊
Lord Marcus
bameg, mit lopsz?! Úgy megdöglesz a wildben, ha találkozunk!? lol 😊
Diplomatikusan: Ajánlom, hogy ne használd tovább ezt a nicknevet, köszönöm...
hungary
Tetszik, és aranyos maz oldal.
De én nem PHP-t igértem, hanem kalkulátorokat.
Ugy nézne ki mint a Tip.It-é -> pl.

kpd-hungary

hungary
Állj ki vagy?

kpd-hungary

Taranov
Elhatároztam, hogy én is kitanulom a flash-t.
Csináltam is egyet, de béna lett (az első flash-em).
És ráadásul nem tudtam a honlapomra úgy felrakni, hogy amint bejön http://web.interware.hu/tkuzma mwnjwn a flash. Sőt! Még linket se tudtám flash-re, de HTML-re minig sikerül :-). Azért felraktam. meg lehet nézni :-)http://web.interware.hu/tkuzma/index.swf
Az a gondom, hogy a kezdőoldalnak mindig index.html-nek kell lennie, de ez SWF. Még linket tudnék rá csináni simán (2 perc) Csak ugyebár HOGY NÉZ AZ MÁR KI?

Taranov
Látom, felébredtél :-)

Taranov
lol. Camelotba nem tudok teleportálni. Visszafelé meg mindegy, mert onnan trudok Varrockba és Lumbridge-be teleportálni!!!!

Lord Marcus
eh, vagyis az volt a 11., ez meg lesz a 12.
Lord Marcus
10. üzenetem!!!!!!!!! WOW!
Lord Marcus
9.
Lord Marcus
(nem mára?)
Lord Marcus
ahem, tisztelet a kivételnek
Lord Marcus
hát, miért nem használsz teleport runákat? 1 law és 5 air. Egyébként fussál át a hegyen nem annyira vészes...
Taranov
És az láttátok, hogy most úgy 9 óra felé a legnnépszerűbb téma a RUNESCAPE? Még a Medgyesi vs. Orbánt is leelőztük :-)

Taranov
Nem tudjátok, hogy egy lvl. 51-esnek mekkora esélye van rá, hogy át tud menni az új nagy hegye és elér Camelotba?
Mert asszthalottam, van 71-es wolf a hegyen.

Taranov
Ciki :-)

Taranov
De Varrockhoz közel van a bank. Talán :-)

Taranov
Én maradok a Náksi vs. Brunnernél meg Gigi D'Agostinonál.

Taranov
Szódával elmegy, de szerintem is jobb ha elteszed magad holnapra :-)

Hagane
345, és MOST ébredt fel anyám, és MÁR basztat..
Hagane
Varrockban, attól a kaputól, amelyik a Barb Village-hez vezet, ott van Iron ore?Mert könnyen lehet hogy OTT fogok bányászni ...egyelőre itt Port Sarim mellett könnyebb.
Hagane
320...
Hagane
275!