RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ja tényleg, vennék Rune Large Helmetet 60,000 GP-árt, 3 Enchanted Emerald Amuletért és 1 Swordfish Certért (Lehet hogy Lob, nem biztos, de valamelyik, az igen).
Van egy olyan érzésem hogy csak a memberben lehet kapni😞(
Mind1 ha van vkinek fölös large black helmet az írja ide, mennyiért adja és megpróbálom minél hamarabb összeszedni rá a pénzt! (most csak egy százasom van, nemrég vettem body armourt)
Egyébként ...a Barbarian Village-ben próbáld meg Peksát, neki asszem van.
Nekem se sokáig lesz így, megyek feketén dolgozni kissebb munkákba - zsákolok egy PS2-t aztán majd RS-re is fizetni fogok - de nem biztos.
fekete cuccokat lehet csinálni???
(legalább egy "passz"-t kérek!
)-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
fekete cuccokat lehet csinálni???
1(+1)
2(+1)
3(-2)
4(+2)
5(+2)
6(-1)
7(+3)
Szóval mi az ami a zárójelben van? mit jelent?!
kpd-hungary
Már megbocsáss!
(1)Ha valaki játsza az RS-t, akkor talán élvezi is azt.
(2)Ha valaki a FREE változatát játsza, akkor tudomásul kell vennie azt, hogy nem férhet hozzá a játék teljes erőforrás készletéhez. Ha szeretné, ő is befizet.
(3)Befizettem több, mint 10eFt-ot azért, hogy ne kelljen folyton akadályokba ütköznöm, és kapjak még jónéhány küldetést. (Nekem ez pénzbe került, és ugyanez Neked?) És ezért kérlek, hogy a megjegyzéseidet tartsd meg magadnak, lehetsz még te is member.
(4) É s azt hioszem még te is tanulhatsz belőle, ha itt néhány információ felröppem.
(5)Ha FREE vagy, tudomásul kell venned, higy amiért a 'members'-ek fizetnek, az az, hogy fokozatosan lecsökken a FREE-sek élettere, megszűnik a zsúfoltság, stb.
(6)Ha már szeretnél nem lenni FREE, beszéld meg a szüleiddel, a forumon korábban már elhangzott néhány megoldás, hogy hogyan lehet befizetni a játékot.
------
Remélem megértettük egymást.
Köszönöm
kpd-hungary
Én pont most adtam el 250 Bronze nyilat 5 GP/ darab áron a nyílboltnak, valaki eldobta őket, kerestem rajtuk 1200 valamennyit.
Én member
Sohaj ad Én-nek toll
Én ad Sohaj nyil
Ez működött
------
Mi nem muxik?
kpd-hungary
------
(árucsere)
------
Ha valaki gyűjtene nekem tollat, annyi bronz nyilat adnék érte, ahány tollat kapok.
kpd-hungary
De egy LV 41 White Wolf Sentry 41 X 20 - at adott, tehát sokat, MOST csak 221-et ad!Szal ...kibaszás.
Más amikor LV 66-on bezsebelek 2K XP-t LV 69 Ice Giant Warlocktól :-D
Mert azon gondolkozom hogy elvileg nem 2K Certnél állok meg, hanem 5K-nál, magyarul 25,000 Iron Ore-t akarok kizsebelni a Runescape-ből, és ha Ams majd megvenné őket akkor egész dúrván 750K-t fizetne érte, ha jól utánaszámolok :-).
De inkább a 2K-nál állok meg, utána Mithrilen edzek.
Azaz,
(1) elmész egy hejre, (ami nem dungeon)
(2) kilépsz
(3) BELÉPSZ A FREE-n
(4) a FREE-sek nem tudnak odajonni, es memberessel is ritkábban talalkozol
kpd-hungary