34580
RuneScape
-
Saphire-t honnan lehet szerezni?? -
thx! honnan szeded ezeket? :) -
Prince Ali Rescue
Besorolas: Nehéz (mert nagyon hosszadalmas)
Lady Keli fogvatartja Al Kharid hercegét Ali-t. Ha kiakarod szabadítani, a következőket kell tenned:
- Menj el Al Kharid-ba és beszélj a királlyal, aki a palotában van (lent délen). Ő elküld az egyik emberéhez Osman-hoz. Beszélj Osman-al (a palota körül járkál, néha bemegy a házakba) aki elmondja, hogy a herceget elrabolták és neked kell kiszabadítani. A küldetés végrehajtásához a következőkre lesz szükséged:
- KÖTÉL: vagy vegyél egyet Ned-től (Draynor Village) vagy vigyél neki 4 fonalgombolyagot és csinál neked egyet ingyen
- PARÓKA: ezt szintén Ned-től szerezheted be, ha viszel neki hozzá fonalgombolyagot
- SÁRGA FESTÉK: ehez két hagyma és 5gp kell (Aggie a boszorkány készíti el, aki Draynor Village-ben lakik)
- REDBERRY: redberry-t a Varrock-tól DK-re fekvő erdőben találsz
- VÍZ: szerezz egy edényt és töltsd meg egy szökőkútról (a vödröt a rendes kútból is fel lehet tölteni)
- LISZT: l.d.: Cook's Assistant
- HAMU: gyújts tüzet és várd meg amíg leég, vagy a draynori kúri legfelső emeletén is van pár kupac
- RÓZSASZÍN SZOKNYA: vagy vegyél, vagy a varrocki mellékutca egyik házában (a runa bolt mellett) találhatsz egyet
- 3 SÖR: majd később megtudod mire kell ;
- AGYAG: vizezd is be, mert majd így lesz rá szükség
- BRONZ TÖMB: ez is majd később kell
Miután minden megvan menj el Draynor Village-be. A falu NY-i részén sétálgat egy nő Leela. Ő Osmar lánya és kém, tehát beszélj vele, hogy megtudd mi a haditerve. Először is Aggie-vel készíttesd el a SÁRGA FESTÉKET és kérj tőle sminket is (makeup, ehez kell a redberry, a víz, a liszt és a hamu). Ezután menj be a börtönbe és beszélj Lady Keli-vel. Kérd el tőle a kulcsot (ekkor a vizse agyaggal automatikusan mintát veszel róla). Menj vissza Al Kharidba és add oda a kulcslenyomatot és a bronz tömböt Osmannak. Mostmár visszamehetzs Leela-hoz, aki oda is adja neked a kulcsot. Ezután beszélj Joe-val a börtönőrrel és kérdezd meg, hogy mit szokott csinálni a szabadidejében (természetesen piál, mint az állat :) ). Kérdezd meg Leela-t, hogy mi a terve az őrrel. Ő elmondja, hogy le kellene itatni, úgyhogy munkára fel, azzal a 3 sörrel. Ha Joe már teljesen részeg használd a kötelet Lady Keli-n majd menj be a zárkába és add oda az álruhát a hercegnek (sárga paróka (yellowdye+wig), szoknya, smink). Most úgy néz ki, mint Lady Keli, így már kisétálhat bántatlanul. A jutalmat Al Kharid uralkodójától veheted át!
Jutalom: 700gp, 3 quest point és mostmár ingyen használhatod az Al Kharid-Lumbridge átjárót
-
Prince Ali Quest
Nalam van a:
bronz kulcs
3 beer
kotel
paroka (sarga)
rozsaszin szoknya
liszt
hamu
De nem tudom oda adni annak a szerencsetlen oornek a sort! MEEER??
Elore is kosz Lazarus -
Rob45:Kész a logód! Hova küldjem? -
cool -
szerintetek mi a jobb miningolni es smithingolni vagy miningolni es craftingolni?es szeritem hadjatok abba a veszekedest. -
Nah sikerült aaaaa? -
lol :DD
-
jah, itt vagyok én élő példa... már rohadtul unom a gémet de még mindig jáccok vele:)) -
nekem a "mar reg nem scammeltem" szöveg szúrt szemet, mert itt kezdődnek a problémák -
Bezony barátom ez teljesen ingyenes. (a grafika nem a legjobb) DE!!! Nem emiatt játszák mindennap majd 10 ezren.Hehe ennek van hangulata.Ne tévesszen meg az hogy először mikor belépsz nem fog tetszeni mert k*rva jo hidd el!
-
[Deesno]
»»»Sir Ams:
A buzeráns az te vagy, rohadt fetisista
erre okot -
>>>Vboxer: A logódat elküldtem. -
mind1, karit át lehet vinni másik szerverre -
de mire nem mondott okot ki? -
"ams:lol par miliobol ha telik ra"
ez kissé felba***** -
Van ingyenes meg fizetős is. Cd nem kell.Jah és semmi költség free version-ban.Szóval uccu neki próbád ki. Nickem:Norbesz (segitek free stuffokkal) -
www.runescape.com
tölsd le az ingyenes verziót (nem sok), várd meg amíg updateli magát, csinálj egy karit és go -
Szóval elöször is clicc runescape.com
-
és ezt az üzit magyarázd meg pontosan, háttértörténettel együtt mer egy kukkkot sem értek:) -
#15747 -
valaki elmondaná pontosan hogy mivel is kezdődött a vita? -
Nektek tetszik az uj logom? -
monja=mondja -
"Biztos nem ok nélkül ismerem és elég jóban vagyok disnoval"
akkor kérdezd + miért! mert nekem nem mondott ok-ot! ha azt monja egoista barom kérdezd + hogy ezt miből állapította +! ok? -
>>>Norbesz: Thx a dicséretet, neked is küldtem. -
Nahát sziasztok srácok! Mik történnek...?? Olvasom a forumot és nem értem a vita lényegét. Disno megtámadta Amsot? Hmm. Biztos nem ok nélkül ismerem és elég jóban vagyok disnoval.Jah és nem buzis a piros! Pascale jo a logód! -
Beirsz a listádba lecii?
-
ok thx -
Fejből nem tudom a szavakt csak a legalsót válaszd a 4 közül! -
megvan a kard de szarul irtam le a runa szavakat vagy miket... :(( Le tudna valaki irni ide nekem helyesen? Elore is big danke -
kössz hangi! :DDD -
ja és még vmi: trainingelek erre vki (mondjuk x)a magyarok közül ír nekem: nem leszünk haverok?
én:ok:)
x:akkor gyere faladorba
elmentem
trade
x mutat 1 húsvéti tojást
én:ó nagyon köszi
x:nem,nem... 100k
azta... vissza trainelni...
x privát:lenne 1 kérésem
én:mi?
x:adjuk + egymásnak a pass-t!
ha nektek ez a barátság akkor el vagytok tájolva... -
A mostani allapotokrol nem tudok, de erdekes se Amorce-nak, se nekem nem volt bajom Ams-sal sose, sot, szerintem vele jatszottunk a legtobbet egyutt. -
mellesleg így utólag: az uccsó mondatot nehogy komolyan vegyétek:D -
:DDD -
Milyen érdekes, hogy én velem nem történtek hasonló tapasztalatok, nem "tudok példát pascale szavaira", velem még nem volt "egy kis egoista,önimádó kretén,aki folyton csak azt szajkózza,hofgy milyen jó vagyok,jaj de jó". Kezdek hinni az összeesküvés-elméletben:))))) -
saját magadra illik a hozzászólásod... -
hogy jön ide a nárciszizmus?! pl most te vagy az egoista! és ha úgy tetszik nárciszista! ne félj tudom mi az...