RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
bar cucca nem vot😊
Mi a tanulsag????
NE SCAMMELJUNK!
Egy hulye balfek gyerek odaadta a karijat,azt mondta,hogy free karakter.(Scam volt),de en jol kiszurtam vele,megvaltoztattam a passwordot es a recovery questionokat😊
kuldozgeti is a fuck u-kat!😊
kpd-hungary
b+, akkor mondd már meg, honnan a rákból szerezzek sapphot???????
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Megolnek a Wildben es utana azt mondja, hogy a cuccaim egyreszet visszakapom. Erre megkerdezi hogy van.e runám en mondtam hogy van es erre odaadta az osszes cuccomat
Egész őszíntén hülye az aki a te szinteden Wildbe megy, semmi keresnivalód ott, egy kósza PK lenyírbálna!Miért, szerinted miért mondom hogy LV 60-70+ DEF?
------
att 62 def 62 str 68 hit 64 ran 51 pra 51 mag 57 coo 57 woo 60 fle 28 fis 57 fir 60 cra 45 smi 53 min 63 her 7 car 1 thi 1 que 55 skill totál 845 com 77
kpd-hungary
Nem a viták miatt nem vagyok.
És senkire sem haragszom.
Csak ha benn vagyok, azt a rengeteg holy-t kell megáldatnom, és nem tudok szaladgálni ide meg oda.
Meg most tanulom a PHP-t, lehet majd csinálok egy oldalt, ahova mindenki maga vihati fel a skilljeit.
kpd-hungary
FONTOS!Pls ne bar legyen hanem ore mer kell smithing hogsy tuggyak arany cuccokat csinálni
na jó, beszámítom az aranyadat, így 2.8k
Na igen, én is olvasgatom néha, hogy mit alkottok itt a fórumon, néha már-már hozzá is szólok, de aztán mindig elveszitek a kedvem...
Van 4 ruby ammy elado, 3k/db, ha akartok gyorsan sok penzt keresni, akkor 2k-ert csinalok ruby ammy-kat, ha hozzatok a hozzavalokat, aztan annyiert adjatok el amennyiert akarjatok/tudjatok.
Egyébként Nuki : A tipit oldalán van baloldalt egy ARENASCAPE nevű link.Na az :-)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
AKINEK KELL, TARANOV A NEVEM ÉS AZ E-MAIL CÍMEM: [email protected]
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
És figyelj! Akkor a percdíjak lesnek alacsonyabbak?