RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyisvan, gyerekek, 2 coal + 1 Iron Ore = 1 Steel bar vagy fordítva???
Ill indítok egy harmadik E-mailre, lehet, egy Prayer-alapú karit :-P.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
»»»Bazsi:
Megvan a LOD, de crackelt :-)) Pascalenak megvan eredetiben.
»»»Taranov:
Az elsõ 500 az 80k <160 each>160 each> a második 500 90k
bocsi,nem lehet vele maskepp beszelni,mark megkapja,de neked ha 6000000-m lenne,se adnek egy gp-t se!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
NEM BIROM!!!!!!!!
Így viselkedik a Mravik is, a Vecseri, de õk legalább rendesek. Bone01 meg a legmocskosabb cigány...de komolyan 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Lesz egy fél hónap, amikor nagyon fogok haladni, mert beszerelik az ISDN-t, tart a Mindenkinek csomag és nincs suli.
Amúgyy veled milen árban egyeztünk meg?
170?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Még a numpad is 😞(
Majd kell vennem egy új keyboardot, mert ezt is (amivel most írok) a szomszédtól kaptam kölcsön 2 órára.
>>>Szerintetek mennyibe kerüle egy márkás billentyûzet? (a legolcsóbb)<<<
Ez olyan, mint a csont, akinek rune kite-ja van (állítólag) de még a rune largera nem gyûlt neki össze 😊
A 3 milka mese---
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
»»»Tisztogato:
Elõzõ logod kifejezetten jobb volt :-)
»»»Taranov:
Hol tartasz a szenekkel?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Gyerekek ne piszkáljuk rob-ot jó! PLZ!!!! Gondolj bele neked milyen piszkosul szarul esne, ha ezzel szívatnának egész életedben! Nem esne jól mi???
Ja és mindenkinek bocs a fociért azt hittem hogy nem utáljátok ennyire!
Szerintem mindenkinek joga van vissza kapni a cuccat amit mar egy honapja kolcson kertel és elegem van a kifogásaidból amikor 3 millád volt akkor is szartál rá!!!!!!!!! Úgy kerese a pénzed hogy cuccokat lopkodsz!!!!!!!!!!!!!!!
És sunyizol állandóan!
a sakknál általában nem szoktak doppingolni... 😊
>>>Taranov 14321
nem vetted még észre, hogy szinte mindenki így viselkedett az osztályban?
>>>Lost Soldier
figy, nem tömnéd ezeket egy másik fórumra, ahol ez a téma? Kösz
>>>Rob45
a közeljövõben megtudnád adni a tartozásod?
>>>Kain Hansen
én úgy hallottam, hogy csak azokat a cheatelõket dobják ki automatikusan, akik megváltoztatták az rs mappában a dolgokat. A makrókat nem dobja ki automatikusan, azokat a moderátorok dobják ki. De ezeket csak hallottam. Egyébként keressetek itt az EzMacrost: www.americansys.com
(Még amikor a Tile-okat kerestem belefutottam lefele egybe, de tudtam hogy van Greater ezért vittem silverlightot.Csak azért élek :-P)
Aki nemcsak mûveletlen, munkakerülõ, hanem másokat (akik pl. tanulnak) leszólja, hogy miér tanult, miért olvas olyan primitív dolgokat.
A lumpenproli szurkolón pedig azt értem, aki kiröhögi az értelmiségieket. és azt gondolja, hogy a focimeccs sokkal érdekesebb, és a pénzt is "koldulással" keresi meg...