RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Disno
a kép helyére :

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
Sokan abbahagyták...

jajj má de elõbb írtál a játékban mint ezt az üzit megnéztem és másra gondoltam :-D

»»»Ams:
Lol, nem az én tesóm kapta meg Amorce kariját... :-(

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
Nyugottan :-D
Bár eddig csak nagy sunyi köcsög voltál...meg tirpák :-D
De elég ez a gyûjtõnév is: rosszarc :-D

Tomee2002
Mer? 😊
Ams
nem vagy semmi...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Tomee2002
Ugyse kéne max egy haveromnak...
Tomee2002
ugye!
Ams
jó vicc...

Tomee2002
Hangianix---> Ha ennyire unod add nekem a karid 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Runescape nevem: Dennis2 ugyse adod oda de azért megkérdem...
Ams
a régi szép idõk...

Hangianix
Az egyedulallo demont. Azt ami kint all a fa alatt. Lentrol. Vagy jott velem Ams, vagy Amorce es ok utottek mikozben en lottem fentrol. Hungary-n keresztul jottek a nyilvesszok az utso 5 szinten, nelkule nem is lett volna meg.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Norbesz
Karamjan mit lottel?
Hangianix
7 honapja abbahagytam 😄

Eloszor csirkek ugy 15-ig, utana bankban az orok ill. Barbievillben a kocsma. (akkoriban nem volt ilyen tomott a bank, lehetett lodozni)

40-tol kezdve Wizard Tower-ben levo demon, majd utana attettem szekhelyem Karamjara ugy 55 korul.

Norbesz
Mive edzettél rangedre?
Norbesz
Ezt a karit nem kellene abbahagynod szerintem
Hangianix
De mivel DAoC-ozom igy nincs tul sok idom mar RS-re.

Norbesz
Pk-zhatnál 1 csomot. Nem?
Hangianix
70-s a rangedem 2002. jan. 15 ota. 😄 Combatom talan 73. Nevem Hangianix. De havonta csak egy orat jatszom.

Norbesz
Hangianix hanyas a rangeded? Combatod? Játékban a neved? 😄
Norbesz
Na végre disno hogy leesett.Már a gameban irtam..Nah mindegy vboxer nem fogja visszaadni a moneymat ezt többen is mondták.De én megbiztam benne.Hibáztam.És még mindigy reménykedek hogy visszakapom a moneymat amit adatam neki...
Hangianix
😄DD Remelem en azert megtarthatom a nagy sunyi geci rangomat, mert ha azt is elvesztem, akkor egy vilag omlik ossze bennem. 😄DD

Disno
:-D

Ron Ragm
izé legjonn=legjobb

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Nekem a legjonn, az én karim olyan szar hogy senki sem akarja ellopni😊)))

Tomee2002
Disno
»»»Crokin:
Sajna nekem nem jó :-((

LOL, az én karimat elõbb lopják el mint a tied :-D

Disno
Tudom, írtam, hogy nem szóltam...Késõbb esett le csak hogy emiatt írtál a gaméban

»»»Horny:
LOL, én nem Hungary kariját csórnám el, hanem Sign-ét :-) Szerintem is itt csak véletlen-direkt jelszókiszivárgások lehetnek...
»»»Szilvi:
Lol, még nem esett le? Sztem télleg Zoli teflonált és télleg neki adtad meg a pass odat csak feltörte Vboxer kariját hogy ráfogja, mert ez aztán télleg bizonyíték! Na és hogy miért nem vitte el Vboxer cuccát is? uhh, ez sem esett le...Hát mert akkor Vboxer nem lehetne! Bár azt is mondhatná, hogy kirabolták, de mégsem....De akkor is sztem van vmi ebben amit írtam 8-D

Crokin
És az én karimat még nem lopták el sosem!😊 csak nehogy elkiabáljam... (RS nevem: Scamme) 😊

Repatarurgyán

Crokin
Ma éjfél után benne lennék egy pk partyba, jelentkezni egész nap lehet 😊

Repatarurgyán

Terra111
Lehet hogy találgatták és végül sikerült nekik
Horny Keeper
Szerintem nagyon érdekes!Talán mert õ nem adja ki a jelszavát?Ami azért jelszó hogy csak te tudd?Ez nagyon furcsa!
Horny Keeper
Jah amugy meg nagyon érdekes hogy hungary-t akinek 1030 as totálja van senki nem akarja feltörni nem furcsa ez?hö?
tolem vboxer a karimat de az nem volt akkora csalodas ahhoz kepest hogy a legjobb haverom megscammelte a tesomat.de mind 1
Norbesz
Csak azér mondtam mert ideges voltam de már elnézést kértem
Norbesz
Valakinek valamit? Nekem hogy menjek a francba? Vagy én másra gondolok...
Norbesz
Konkrétan
Norbesz
Szilvi neked mit loptak el?
Norbesz
Disno bocs csak ideges voltam...
hat inkabb holnap megbeszelem zlival addig is atgondolok meg setalok egyget az udvaron...
csak homokot fujt szemembe a szel porszem ami faj de elmulik ne felj stb .stb. hat en is enekelhetem ezt mostmar asszem
hat igen az életben vannak csalodasok es most en nagyon szivtam hat en is sajnalom de mind 1 de mar tul vagyok rajta asszem
Ron Ragm
már voltunk😊

Ams
már voltatok?

Disno
nem szóltam... az elsõ sorral kapcsolatban

Ron Ragm
Veszek Chaos Runet minden mennyiségben

Disno
LOL "neked nem is volt de nekem ellopták"...áhh, nem mondok semmit...

akartam vkinek mondani vmit csak elfelejtettem...

Ron Ragm
nálam is van vagy 5, illetve lesz, bár a red spider eggeket begyûjteni gyerekjáték

Tomee2002
KIRA! mehetünk 😊)))))))))
Norbesz
Ki lehetett az?