RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Na szóval. Te kis unreg paraszt, úccse jáccol RS-sel, szal húzzál máshova rendes önzetlen yofej embereket baszogatni! Szal ott van neked a konzolosok gumiszobája...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
ja es en aha ekezet neklkul irok akkor ahhoz semmi kozon sincs ennek oromere direkt nem rakok ra ekezetet
minek kene kimennem az udvarra???
jo nekem a lakasba is
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Amint meglátja a válaszodat elkezd káromolni, te visszakáromolsz, aztán beleszólnak a többiek stb

mellesleg jó lenne ha befejeznéd... inkább menj ki az udvarra játszani...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
1,davehappy
2,thmoask
3,egy kis köcsög,aki átscemmelt
4,andrew
trrárol meg vboxerrol annyit:állitólag baszottul nagy láerek,de ez nem megerõsített hír,én is csak hallottam,zolinál sajnos tapasztaltam is.....
terra:a hugom általános,sõt 5.-es!
1,davehappy
2,thmoask
3,egy kis köcsög,aki átscemmelt
4,andrew
trrárol meg vboxerrol annyit:állitólag baszottul nagy láerek,de ez nem megerõsített hír,én is csak hallottam,zolinál sajnos tapasztaltam is.....
terra:a hugom általános,sõt 5.-es!

apukad terry black te meg vagy danika alneved andriska
1,Andrew
2,davehappy
3,thomas k
ezek voltak az elso 3 helyezet en kijavitomrobit igy lenne helyes:
1,terry
2,vboxer
3 helyezet nics de meg kitalalom