RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és 18.5 hónapja írok :-D
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
fw.hu/arzen25
Repatarurgyán
De még a 3k naturét is kínszenvedés beszerezni...eccer elkezdtem gyûjteni, 52nél inkább abbahagytam :-D
És csumendáresz kenyérleves sanchopanza havercsávó!
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Goblin Diplomacy
Besorolás: közepesen nehéz
A küldetést Sarim kikötõjében kaphatod meg, ha beszélsz a csapossal.
Utána a következõket kell tenned:
- A goblin faluban (északnyugat) beszélj General Wartface-el vagy General Bentnose-al. Tõlük megtudod, hogy a vita a páncéljaik színe miatt robbant ki. Szerezned kell 3 goblin armor-t (a goblinok dobjak),
- Át kell festened a goblin páncélokat, hogy megváltoztasd a színüket. Ehez fetéket kell szerezned Aggie-tõl (Aggie a boszorkány Draynor Village-ben van).
- A festékek: piros: 5 arany+3 redberry, sárga: 5 arany+2 hagyma, kék: 5 arany+2 woad levél
(Woad levelet úgy szerezhetsz, ha megkérdezet Aggie-t, hogy hol lehet találni. Õ elmondja, hogy Falador-ban egy parkban. Menj oda és beszélj Wyson-al a kertésszel. Adj neki 20 aranyat és õ ad 2 woad levelet.)
- Ha mind a három fetsék megvan, akkor keverd össze a pirosat és a sárgát, majd fesd be az egyik
páncélt narancssárgára, a másikat pedig kékre.
- Menj vissza a goblin faluba és beszélj General Wartface-el vagy General Bentnose-al. Elõször a narancs színût fogod nekik odaadni (ez nem tetszik nekik), majd a sötétkéket (ez sem lesz jó), végül az eredetit (ezzel már meg lezsnek elégedve). Hmm... Furcsák ezek a goblinok 😊
Jutalom: 1 arany tömb, 5 quest pont, crafting növekedés
EMLÉKÜL( Páratlan verzió)
Eljött a szép nap, midôn a legjobb pi-
...
nát két kézre fogva, hangos rivalgással
...
élvezed az élet boldog óráit, mert kis fa-
...
szod is elhervad egyszer, és a régi jó ba-
...
szások boldog emléke már a múlté lesz.
Mindnyájan ôszintén és örömmel sza-
...
runk a "TE" dicsô napokat látott fa-
...
szodra.
Eljött a szép nap, midôn a legjobb pi-
rosbor mellett köszöntünk, és a boros kan-
nát két kézre fogva, hangos rivalgással
kívánunk neked mindenféle jót, és hogy
élvezed az élet boldog óráit, mert kis fa-
kadó rózsa is csak egyszer virít, és a "TE" tava-
szod is elhervad egyszer, és a régi jó ba-
rátok szeretete övez akkor is, midôn az ivá-
szások boldog emléke már a múlté lesz.
Mindnyájan ôszintén és örömmel sza-
vatolunk azért, hogy mindnyájan aka-
runk a "TE" dicsô napokat látott fa-
ludban borozgatni, és emlékezni az elmúlt tava-
szodra.
Most csak minden PÁRATLANADIK sort olvassátok!
keeper: sztem máshogy gondolnád, hogy a nap 24 órájában a gép elõtt ülsz, hogy 99-es legyél, és ne add el szép áron... bár nem tudom, mit érdekel ez engem?!
egyébként ha te lennél az elsõ 99-es, sztem te is ezt tennéd (én is csak talán olcsóbban 😊