RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ehh
Hangianix
Nekem se megy. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Disno
én 11 hónapja vagyok regisztrálva
és 18.5 hónapja írok :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
jaaaaa :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Lord Marcus
lol, a supergamezen való regisztrálásra gondoltam...
Disno
pfff :-(

Taranov
Visszatértem, de holnap újra elmegyek 1-2 hétre.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Disno
bizonyíték hogy mûxik az fw:
fw.hu/arzen25

Disno
de hülye vagyok! hát elmegyek adam bányászatig és zezimával csíntatok full adamot :-D

Disno
jóvan :-D de nekem se armor se wepon...szal láma vagyok :-D

Crokin
52? én ha nem is gyujtom, akkor is van 100,200 a bankban általában ice warrioroknak hála 😊

Repatarurgyán

Disno
sok lopással :-D

Disno
oan régi a memberz? szal abbahagyod? :-(((

Disno
:-D Nekem mivel WinAmp+RS lassú volt, én nem hallgattam közbe zenét...viszont H3 közben CSAK 1 crazytown cd-t hallgattam. mindig tuttam mi a következõ szám de még a szám címét se tudtam :-D

Disno
lol...neki már sokkal régebben 99-es volt a medzsikje, mert yopár baxét adott el 3k nature-ért...jah, ezaz! nem kékrózsi baxta föl 3 millára az árat hanem aki 3k nature-ért megvette...mert ugye a 3k nature asszem AKKOR 300k MOST 600k...
De még a 3k naturét is kínszenvedés beszerezni...eccer elkezdtem gyûjteni, 52nél inkább abbahagytam :-D

Disno
kúrva yo :-DDD
És csumendáresz kenyérleves sanchopanza havercsávó!

Disno
Sokan ezért hívták az RS-t 'kékrózsi játékának'

Disno
lol, tudom, hogy nem jáccik...

Disno
eztet azé megkérdõjelezném...

Hangianix
Thieving-ben ghogy tudtak ilyen gyorsan 99-s szintet elerni? Egyaltalan mivel lehet?

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Lord Marcus
holnaptól egy évvel ezelõtt lettem regisztrálva...
Lord Marcus
sajnos semelyik quest cuccost se lehet tradelni. Ha eldobod a földön, akkor sem jelenik meg neki...
Ron Ragm
ne is próbálkozz, mindent magadnak kell megszerezni (ez tuti, mer rob próbált már segíteni de az istenért sem akart megjelenni az az átkozott térképdarab😞(( )

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

papa
emberek legyszives segitsen valaki megvan a 32 questpointom es megakarom csinalni a dragon slayer questet es par hozzavalo is kéne de mindezt holnap mert ma már nem vagyok
Lord Marcus
micsoda szám volt netrõl letölteni egy mp3-mat a, a, huf, hogy hívták? Napster? várni kelett vagy 2 órát... Rs-ezés közben mindig ezek mentek, mer unalmas volt cask úgy hang nélkül bányászni a tin-t és a coppert... És ha ezeet az mp3-makat hallom, akkor mindig a regi szep rs idok jutnak az eszembe 😊 de azér sajnálom hogy elkezdtem ezt a gamét...
Sushi Ulla
Papa tessék itt van: (De bármelyik leíráshoz hozzájuthatsz MAGYARUL a hunger.uw.hu-n)

Goblin Diplomacy

Besorolás: közepesen nehéz

A küldetést Sarim kikötõjében kaphatod meg, ha beszélsz a csapossal.
Utána a következõket kell tenned:
- A goblin faluban (északnyugat) beszélj General Wartface-el vagy General Bentnose-al. Tõlük megtudod, hogy a vita a páncéljaik színe miatt robbant ki. Szerezned kell 3 goblin armor-t (a goblinok dobjak),
- Át kell festened a goblin páncélokat, hogy megváltoztasd a színüket. Ehez fetéket kell szerezned Aggie-tõl (Aggie a boszorkány Draynor Village-ben van).
- A festékek: piros: 5 arany+3 redberry, sárga: 5 arany+2 hagyma, kék: 5 arany+2 woad levél
(Woad levelet úgy szerezhetsz, ha megkérdezet Aggie-t, hogy hol lehet találni. Õ elmondja, hogy Falador-ban egy parkban. Menj oda és beszélj Wyson-al a kertésszel. Adj neki 20 aranyat és õ ad 2 woad levelet.)
- Ha mind a három fetsék megvan, akkor keverd össze a pirosat és a sárgát, majd fesd be az egyik
páncélt narancssárgára, a másikat pedig kékre.
- Menj vissza a goblin faluba és beszélj General Wartface-el vagy General Bentnose-al. Elõször a narancs színût fogod nekik odaadni (ez nem tetszik nekik), majd a sötétkéket (ez sem lesz jó), végül az eredetit (ezzel már meg lezsnek elégedve). Hmm... Furcsák ezek a goblinok 😊

Jutalom: 1 arany tömb, 5 quest pont, crafting növekedés

Lord Marcus
akarom mondani bluerose
Lord Marcus
nluerose
Lord Marcus
lol 😊)))
Pascalesp
Bocs hogy nem az RS-hez kapcsólódik, de muszály volt megmutatnom.
Pascalesp
Inkább leírom:
EMLÉKÜL( Páratlan verzió)

Eljött a szép nap, midôn a legjobb pi-
...
nát két kézre fogva, hangos rivalgással
...
élvezed az élet boldog óráit, mert kis fa-
...
szod is elhervad egyszer, és a régi jó ba-
...
szások boldog emléke már a múlté lesz.

Mindnyájan ôszintén és örömmel sza-
...
runk a "TE" dicsô napokat látott fa-
...
szodra.

Pascalesp
EMLÉKÜL

Eljött a szép nap, midôn a legjobb pi-
rosbor mellett köszöntünk, és a boros kan-
nát két kézre fogva, hangos rivalgással
kívánunk neked mindenféle jót, és hogy
élvezed az élet boldog óráit, mert kis fa-
kadó rózsa is csak egyszer virít, és a "TE" tava-
szod is elhervad egyszer, és a régi jó ba-
rátok szeretete övez akkor is, midôn az ivá-
szások boldog emléke már a múlté lesz.

Mindnyájan ôszintén és örömmel sza-
vatolunk azért, hogy mindnyájan aka-
runk a "TE" dicsô napokat látott fa-
ludban borozgatni, és emlékezni az elmúlt tava-
szodra.

Most csak minden PÁRATLANADIK sort olvassátok!

ki?
sir vboxer666
tudom hogy 99-es
Lord Marcus
vboxer: 99-es 😊
keeper: sztem máshogy gondolnád, hogy a nap 24 órájában a gép elõtt ülsz, hogy 99-es legyél, és ne add el szép áron... bár nem tudom, mit érdekel ez engem?!
sir vboxer666
Jo van má!blúroz bameg vett 1k blood runát 2db vagy 1 r2h-ért cserébe.íigy neki má kurva magas a magicje
Horny Keeper
Figy nerég irtam hogy mit tennék ha már tudnák csinálni olvasd el mert nem akarom még 1x leirni😊
Lord Marcus
kihasználta a ritkaságát, és honnan gondolta volna, hogy nem jön e rossz idõben egy jó smither, vagy éppen bejön a 2hadner shor runite 2handerrel... Úgy a legjobb, hogy az elején kuva drágán, aztán egyre olcsóbban, hogy szinte minden gazdag-középgazdagnak jusson, és hog yminnél több moneyt szedjen el tõlük...
egyébként ha te lennél az elsõ 99-es, sztem te is ezt tennéd (én is csak talán olcsóbban 😊
Horny Keeper
Jah de akor is köcsögség volt 1milláért adni mikor 100k-ért sokkal többen megvették volna több pénze lehett volna akkor is.
Lord Marcus
blerose ebbõl tudta a legnagyobb hasznot húzni, és így a amgicjét is fel tudta vinni, meg még pár dolgot, amit pénzel is be lehet segíteni felvinni.
Horny Keeper
Ugyhogy kurvára nem kéne CHT-t csesztetni!
Horny Keeper
mi van akkor nincs senki mikor itt vagyok?Ez nagyon nem igaz.
Horny Keeper
Amugy bennem is bennem van hogy amit tudok már kovácsolni azt ingyen csinalom de nem tudom miért!Legalabb már vagy 100k ertekben dobtam el vagy ajándékoztam el cuccokat iron meg steelbõl mith favágófejszébõl is elég sokat pedig nagyon sok pénzt szerezhettem volna velük de hát mit csinájjak ha ez egy kényszer😊
Horny Keeper
miva ilyenkor nincs senki?
Horny Keeper
jaj a kékrózsi meg el mehet picsába az 1 millát erõ r2h jávál bammeg mert azt a faszom se tudja kifizetni.
Horny Keeper
De azt hogy csinájják meg hogy több a smithingjük mint a miningjük?Talán veszik a cuccokat?
Horny Keeper
Azér zezima elég messze van -vagyis nem holnap fog ez bekövetkezni- attól hogy 99 es szintü legyen legalábbis neki még 10x annyi exp kell mint nekem most van összesen.
Horny Keeper
Nezd meg ezt az oldalt: http://hunger.uw.hu -itt megtalalod amit keresel
Horny Keeper
Terra azér ez nem lessz annyira szar dolog pk-zni amugy sem érdemes az csak nagy seggfejek csinájják igy legalább nem kell vennem r2h-t😊)))
papa
légyszives irja meg valaki hogy mit kell csinálni a goblin diplomacy questben leforditva elore is thx