RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt hiszem mától kezdve én se tudom, hogy ki az a zoli foleg nem azt, hogy ki a parrag zoltan.....
nem én vettem el a karidat.
figyeljetek:ki hivogat engem pestrõl?
mer már idegesít.bárki hivogat jó lenne ha abbahagyná.
De szerencsére a fórumon nem kell megosztozni :-D
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
moderált RS fórum... Kérésre a nem oda illõket törlöm!
úgyis kijelentkezek utánna.
terra:amúgy engem a zoi nézhet hülyének már úgyse õ a legjobb haverom.sry
itt van ennek a moderált formálya szerintem gyere ide mert itt ha nagyon hülye valaki akkor törlünk csak és nem minden üzenetet mint hasonló társaink...

amikrõl úgyis tudjuk hogy nem igazak
Lehet hogy hülyének néz minket

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Azt se tudsom ki az a Zoli,.
Ma délután Dennis2-tõl kapom a következõ privát üzenetet: Odaadod a karid a Zolinak? :)
Ezekután csak az az egy kérdés merül fel bennem: Ki az a Zoli?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ide mindenki! vboxer és mindenki moderált runescape fórum!