34580
RuneScape
-
Ez a több szem többet lát szmájli nagyon franko
.
:-D -
Pasc nem láttam hogy elköszöntél, bocs...
Nah mind1 jo éjszakát neked is.
>>>Marcus 5 min az 5 percet ,de én arra gondoltam hogy utána rögtön tud memberrel játszani.
Miuán fizetett...
De 5 mp=5s na mind1... :-D -
Estét, azaz jó éjszakát! És Disno! Nefeledd mindent a tudasert tettem! Es ne haragudj! 
Azt pedig ne felejtsd, hogy a Nagy Testvér mindig mindent lát ;D
-
mi 5 min? -
5 másodperc!!! :-DDDD -
Háháhá!!! Member leszek!!! Még ma este regisztrálás!! 
Norbesz, hány nap az átfutási idő? -
Ez nagy szívás. Sokan szakosodtak a fishingre. Nem baj, lvl 54 cook vagyok, eljött a pékáruk ideje!
-
fishinget nem igazan akarja valtoztatni :-( -
Ittvagyok! -
sok sikert -
Ez a soft hard újítás fishingre is érvényes lesz??? Jó lenne.... -
ott a pincébe szokták lecsalni embereket :-D -
ja, bankokban voltak, hogy ha az emberek kiveszik zsetonjukat ne lehessen egyből legyakni őket, meg kapuknál -
hát, igen, a jó öreg old PK system... utána betettek egy opciót, hogy lehet változtatni, majd jött a wildy+new PK system...
Na majd kíváncsi leszek a soft+hard rockokra ... -
Huhh. Szenvedek a biosz projektemmel. De erősen.
-
Szerintem az csak bankokban volt. Dee... Rég volt, meg homályos -
Elméletileg igen...De mégis kinyírtak. nemtom. kerítés fölött lőtt. -
de varrocban nem voltak guardok, akik letámadták volna? -
Ja, majdnem. Volt egypár hely (pl.Lumbridge vár) ahol nem lehetett harcolni, de amúgy...Konkrétan arra emlékszem hogy crossbow-val simán legyöktek varrockban.Szar volt. -
a régi pk módra gondolsz? én nonpk voltam. Bárki bárhol megtámadhatott?? -
Hi -
Hi
-
2 hónapja, de valamikor az ősidőkben is játszottam, csak "kissé" zavaró volt hogy bárhol megtámadhattak (egy-két battle mentes arean kivűl)
meg nem értettem. De hátha member leszek...
Amúgy teljesen nem iktatják ki a soft rockból sem a fatiquet.
Ezért nem lehet majd 12 órára otthagyni a gépet.
-
mióta játszol?
hadd mondjak már egy lolt :-D Mert kb 1 éve nem volt frissítés és nem is tervezik :-D
De mosmá visszateszik a régi systemet is a csítereknek, szóval az egész SZART SEM ÉRT... -
menjafaszomba -
A szülő győzködése folyamatban...Úgy tűnik megadja magát 
Ja amióta megvannak a nyilak 6 ranged szintet leptem... es csak 300 at használtam el. kb. -
Ez volt az érvem a MEMBER (rulez :-D) mellett, engem is idegesitett ugyhogy nem volt mit tennem.
Elő kellett fizetnem :-D -
Gomez #21153 tudnátok nekem mondani warez ftp-ket?(nem fizetős)ya és ami műxik is!!!köszi előre is... -
Csináljanak már valami új questet! Kell már valami kézzelfogható update is a (non-member)népnek! Nagyon szép az AI frissítés, a mining se rossz, de frusztrál, hogy látom a member questek miatt frissen felépített épületeket, és nekem semmi új nem jut. Kezd az agyamra menni a Jagex az örökös cheater mániájával.
-
a topik uccsó az oldalon, ezért gondoltam,
BRING UP MY POST -
Hát te Csabesz miért léptél ki?! -
Muhaha lehet majd választani :-D -
Soft rocks - work very similar to the old pre-fatigue system for the people who preferred it before, (slow spawns, lots of missing, and clicking, but very very very low fatigue so you can easily get a full load of ore)
Hard rocks - work like our new system for all the people who think the new way is better. (You tire out faster, but you can get the ore very quickly and you can see it spawn so you aren't clicking blindly) And we'll do something similar for the fish so the old system is available again for that too, as well as an alternative new system to give you the CHOICE. This should make everyone happy, since you can just choose the way you like best.
-
Ello!
Remélem gyorsan netközelbe kerülsz.
Fáradás szar, de 1 körben végülis fullra bányálom magam.
Szénből nem jön vmi sok :-(
Meg már tápolni se lehet :-( -
akkor inkább kuss :-D
és gyere csetre -
Sziasztok!
Most nincs netem, a suliból írok, sajnos lehet, hogy karácsony előtt nem is lesz, aztán ADSL.
Milyen a mining frissítés?
Ezután már nem kell robotolni?
Meséljetek róla!
Üdvözlet: Taranov
u.i.: Egyébként a Versanust sajnos nem tudtam frissíteni, mivel nincs netem, de azt gondoltam, hogy mikor lesz, egy teljesen új arculatot "gyártok", ami remélem újévre meglesz! -
túltelített oldat vagyok még... -
nem voltam internetközelben. de remélem mert feloldódtál mert ha így folytatod... :-D -
Aha :-P -
PKzni addy 2h-t szoktak használni. de addy baxet szoktak piacon is venni szvsz.