RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
a majort vetted meg 3410-es helyett?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Dead Neo
A major lófaszt tud rólam! egybknt megvettem!
Dead Neo
Láttam a Spider-man-t nekem tetszet!
Taranov
nemtom még a nyáriszünet elõtt valaki mondta. nemte talán a major. de nemtom.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Dead Neo
NA hova mész gimibe???????????????????????????
Kerék?????????????????????????????????????? 😊)
Taranov
pf. csak asterix és obleixet ne!
Nekekm nem kell az obelixes csak!
Fúj!
Én láttam a pókembert. Te láttad? Ha nem, elmondhatom róla a véleményemet.

Dead Neo
Ki beszélt neked a 3410-es rõl?
Taranov
Engem sem, de a laptopja annál inkább :-) Egybknt nem vagyok buzio csepet sem 😊

Dead Neo
JA a csajjal voltam moziban! Úgy volt hogy a Pókember de NEM! A asterix és Obelix volt a vége! 😊
Taranov
Télleg megvetted a 3410-est? Amirõl beszéltél? Nekem 3330-asom van, az megfelel. Remélem szeptemberben kapok egy új számítógépet, ha nem jön össze, akkor csak karácsonykor. az nem jó 😞

Taranov
Nálunk nincs Viasat 3 Jászfalun, de a Sztoláréknél néztük, de sztem nagyon szar volt, át is kapcsoltunk a Spektrumra ahol egy II. Világháborús film ment...az ezerszer izgibb volt...

Dead Neo
Engem nem érdekel a Sztollár!
Dead Neo
Az erõ legyen mindanyiunkal ban egy öccse (8éves) és õ azt akarja hogy én járjak vele! Hát...
Álmodik a nyomor! Yo lenne de... Valami szépfiú a 3310-esével!
Taranov
mi még 800 méternél többet nem futottunk, de ezt versenyben 14-bõl én lettem a 6. helyezett.
Utálok versenyt futni.

Taranov
Képzeld a Sztolárék vettek egy Pentium 3-as 1000Mhz-es Compaq laptopot. Nagyon kafa.
Voltam a Sztoláréknál Köszegen 10 napig nyáron, ott játszottunk vele. Olyan szép a monitorja...
Még a runescape is szebb rajta...

Dead Neo
Csak mi 3000 métert futunk! Persze nem versenyben!
Dead Neo
De en tudom és ÉN aludtam vele ÉS én néztem vele a Viasat 3-at hajnali 1-kor! És ÉN hajtottam rá egybknt össze szedem a haverokat és megkeressük a barátját! ÉS a fénykardok elökerülnek!
Taranov
pfffffffff
Képzeld az új suliban járok tesire, és ma 800 méteres versenyfutás volt, és megfájdult a bokám :-)

Dead Neo
Nem egyezett bele! Telefonban megjobb a hangja! Ezt majd máskor is megteszem! 😊)
Taranov
bocsesz véletlenül orosz betûre állítotam a nyelvet.

Dead Neo
Mi a fasz van?
Dead Neo
Nem a kerékbe jár dunakeszin Õ a legjobb fej! Már mint a csajok között!
Taranov
Ьщые сшкшдд иуе\ллуд \кщлю

Dead Neo
Meg lessz!
a neve:.... Várj fölhívom hogy beleegyezik e!
Taranov
Nem a kerékbe jár a szõke csaj?

Taranov
akkor már csak a bõrét kell feketére festeni. Mondd meg neki, hogy szerintem fesse át a haját kékre, mert az különlegesebb. 😊

Dead Neo
MEgnyugtatlak nem ismered a szõke csaj a neve:....
Dead Neo
Én a szõkéket bírom nagyon! 2. a barna 3.fekete!
Dead Neo
A padesz haja fekete! és mér a körme is az!
Taranov
Rémlik csak arra lennék kíváncsi, hogy ismerem-e azt a szõke csaj-t. Amúgy én a barna és a fekete csajokat szeretem, hajszínét tekintve 😊)
Bõrszínét tekintve nem a feketét 😊

Dead Neo
NA figy: Szõke csaj: Nyáron küldtem sms-t! Hogy idézem:"Szia Kuzma itt Viktor. Itt fekszik melletem 1 szõke és kb olyan barátot keres mint te!HA kell írj,vagy tartsam meg magamnak? 😊
Erre te. JA biztos még alszom rá eggyet jóejszakát!
Rémlik bammeg????????????????????????????????????
Taranov
Ha a Csernákra hajt az neked jó, mert te hajthasz a Padányira 😊))) Na jó, nem gonoszkodom, csak vicc volt.
Ténylég: fekete még a haja a padányinak vagy már kék? 😊)
Sakirát meg fogom ölni, amint ngy leszek!
És azokat is, akik azt mondják, hogy Elvis a király, mivel köztudottan Jimmy a király!

Taranov
Ki az a szõke csaj? Egyébként nem hívott fel a major, csak esemest írt.
Az én iskolámban 15 az osztálylétszám.
Jó suli, csak unalmas, de rendesek az osztálytársak, rendesek a tanárok, de NEM SZERETEK IDE JÁRNI! levele le vele!

Dead Neo
JA szerintem a BALI abba hagyta! A dávid az egy kis buzi! Bammeg szórja az idétlen vicceit és hajt a CSernákra! 😊 Minden szaron röhög! NAgy a haja és stréber! Szereti Sakirát! Már mint a zenéjét! A sejmet átengedték! És máris van legalább 3 db eggyese! Hova fogsz menni gimibe? Csak nem a kerékbe! 😊))))))))))))))))))))))))))
Taranov
Szeptember 11. egy kettõs gyásznap. A 2001-es amerikai terrortámadás évfordulója,
de ami ennél sokkal szörnyûbb, az év 8. tanítási napja.
Még ha nem is követel az iskola akkora mennyiségû áldozatot, mint a 2001-es terrortámadás, ez minden évben újra és újra megismétlõdik.
Egy emberéletben 12-szer.
Kedves barátaim! A terrortámadásról szóló TV mûsor után, kapcsoljuk ki mobiltelefonainkat, vezetékes telefonjainkat húzzuk ki a hálózatból, számítógépünket kapcsoljuk ki, (de szabályosan állítsuk le, hogy ne kelljen bíbelõdni a beindítással) rádiókészülékeinket áramtalanítsuk, lámpáinkat oltsuk le.
egyetlen egy gyertyát tegyünk ki az ablakba, gyújtsuk meg, majd egy perc múlva oltsuk el, ezzel a World Trade Center iránti sajnálatunkat fejezzük ki.
20 másodperc után gyújtsuk meg újra, ezzel arra hívjuk fel az ablakon bebámulók figyelmét, hogy az iskola az Atal, a Horn és az Orbán kormány alatt is élt, és a Medgyessy-kormány alatt is élni fog. Sajnos.

Ismételjétek el magatokban: "Hiszünk a szeretet és az összefogás erejében!"
Hiszunk az iskolarendszer összeomlásában!
Hiszünk az életben! Hiszünk az MTK-ban, de az életben csak úgy hihetünk, ha hiszünk a kereszténységben, és hiszünk abban, hogy megéljük azt az idõt, mikor ellenõrzõinkbe írják be a tanárok a következõket:
Tudatom a kedves szülõkkel, hogy holnaptól nem kell iskolába járni az 1§ értelmében.

Dead Neo
Azt a kurva Kuzma milyen sátáni sötét gyorsan írogatsz! (furcsa) A kerék szar mint állat!!!
Nyitrai eltakarodott helyette NÓRA néni tart órákat! VAn 0.óránk vagyis csak a csajoknak! 😊 (tesi) Láttam bali új sapkáját! Egyépként en nem szurtam ki a Márkkal csak majdnem megöltem! 😊)))
ah... Kuzma! a Mino át keült a bendéjékhez! (õ fog minket ballagtatni! 😊 )
Hiányolt a bende! téged! Az osztály létszámunk 23 egy nyomi új gyerek sem jött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tök szar elment a kurva... Vera és most kurváskodik a másik... Orsi! Egypknt már kezdem megszokni a sulit! NA de a kérdésemre válaszoljál!
Tényleg felhívott a MAjor vagy csak (már megint) hazudott!! Apropó a szõke csaj...Mivel te basztál rá elkezdtem rá hajtani! 😊 NA de csak egy fél hónapra megyek el és máris jár valakivel! (bazdmeg!) Úgyhogy jön a ballagásra és elbeszélgetek vele! 😊 (rossz aki roszra gondol)
Hát ennyi! dióhéjban 😊
Taranov
"Hiszünk a szeretet és az összefogás erejében"

Taranov
Van 8.-ban 0. órátok?
És hány órátok van naponta?

Taranov
Megvetted az új mobilod?

Taranov
Viktor: Én múlt szerdán mentem elõször suliba, tehát ma voltam 6. napja. Még nem fordult elõ, hogy ne késtem volna el. Magyarul, minennap elkéstem.
HÁt bizony bizony Pilisjászfalu messze van ;-)

Taranov
és berakta a képet a fórumra?

Taranov
és képzeld Viktor: reggelente néha egy buszra szállok a Nagy Balival.
Mert az én sulim fenn van a hegyen az Eurocenter fölött, és a balié is.
Csak õ a 37-esssel jár, én meg a 137-essel, de néha találkozunk, mert néha õis a 137-esre száll.
Van egy új baseball sapkája.
Szokott amúgy a sötét kerék elé menni?
És a Márk még szokott találkozni a volt sötét kerekes társaival?
És amúgy mi a helyzet a fekete kerékben?

Taranov
Neo: Nagy Bali abbahagyta?

Taranov
Kár, hogy abbahagytad a játékot, régen voltunk wildben, ott porosodik a wildbe szánt mithril cuccom ;-) És beszõtte a pók a hálójával 😞 ;-)

Tomee2002
Taranov---> A te meg a többiek arcképét satírozta csak deadneoval akart kibaszni 😄DDD
Taranov
Szia Viktor! Örülök, hogy újra elkezdtél netezni. A mi kis Márkicánknak, én adtam oda az osztályképet, hisz õ már nem lehet közöttünk, szerencsére én sem ;-) Az új sulim egy óriási hüvelyk újjal jobb ;-)

Tomee2002
:o)))
Disno
Anno Marcus-Rob45 generation volt az amikor kezdett elfajulni a dolog...viszont amikor jött Hagane :-DDD

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
akkor lapozzál vissza :-D
ja és ez fórum nem cset :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Tomee2002
Amugy szerintem azért szar ez a chat mert Köze nincs a runescapehet szerintem a 17888 üzenet közül kb 500 runescapes a többi 17388 köztük ez is egy nagy semmi...