RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt neked

ja van egy uj jatek .probaljatok ki. a neve:www.helbreath.com

lmao

az uzenetek szama 200 legyen:)
hogy
csinalnom
kell
meg
na
hat..... idáig is mindig megbocsáltottam szóval.semmi gond.el van felejtve

wow.ezt megnezem:)
csabi:egyebkent nekem is szepen koszont valahogy ugy hogy:szetverlek szilvi a suliba!:)

<#vigyor3 heh>#vigyor3 heh>#18260
van egy masik hulye gyerek is aki vodafonos es titkositva van.erre felhiv es belemondja:szia szilvi kukoly vagyok hivj vissza es leteszi.lol meg hogy kukoly sanyi az mi?meg nem is hallotam rola.azt se tudom ki az de o mar egybol tudja a szamomat.lol.ezen csak rohogni lehet:)
kepzeld.ez a hulye avval fenyeget hogy szetver a suliba:)lol.engem?ugyan mar szetverem!:)aaa na azert szetverni lehet nem tudom de a baratom igen!:)
ja jo arc mi?es hol lakik?
siess lecci megy az idom kozbe
siess lecci megy az idom kozbe
de kinek adtad meg a jelszot?ezt nem ertem:(
figyu.te talal tudsz segiteni nekem. ki az a corewarrior1?
figyu.te talal tudsz segiteni nekem. ki az a corewarrior1?
hi csabika:)
:)
szilvi.

De tenyleg ki vette el a tisztogatot valaszoljon hogy nem irja be a nevet de szeretnem tudni ki vette el

Es csak utana valtoztatta meg.bocs.bocs.bocs

Ja bocs hogy megvaltoztattam csak valakinek elmondtam a jelszot.

Taranov ha megnézed ezt az oldalt véletlenul akkor keress meg vagy küldj SMS-t hogy kell e még feather!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VAn bõven! :) JA és az ára felment 4gp/darab-ra!!!
VAn bõven! :) JA és az ára felment 4gp/darab-ra!!!
hat ez jo mindent 2x kuld el:-)
en se!

en se!

kosz szepen amugy....#18237
hi mindenkinek!
parrag:nemtudom miert de megvaltoztattad a karim jelszavát.de ez már nem érdekes, mert hogy csak tudd van egy rendes tesóm aki visszaszerezte nekem.nemtudom mlyen okból vetted el az EN karimat.de mar nem is erdekel.
parrag:nemtudom miert de megvaltoztattad a karim jelszavát.de ez már nem érdekes, mert hogy csak tudd van egy rendes tesóm aki visszaszerezte nekem.nemtudom mlyen okból vetted el az EN karimat.de mar nem is erdekel.
hi mindenkinek!
Dugulj be dead neo te is ugyanazt csinálod sõt nekem se tetszik de mi tagadás énis ezt csinálom ez van inkább húzok innen a picsába! :-D
ahh.. Szar ez a fórum!
Nemtetszik!
BYe BYe evrybody Ez már nem is Rs fórum hanem vestekedõ fórum! Majd ha megint a régi lessz újra fórumozok na császtok!
by:Dead Neo az utolsó mondata
Rs-ben megtalalhattok!
Nemtetszik!
BYe BYe evrybody Ez már nem is Rs fórum hanem vestekedõ fórum! Majd ha megint a régi lessz újra fórumozok na császtok!
by:Dead Neo az utolsó mondata
Rs-ben megtalalhattok!
Én legalább nem vagyok ilyen: Jajj most bevesztek? jajj ugy akarok tag lenni ajajajajajjjjj
Kussolj sir ams látom csak régen tudtál kunyulni hogy vegyünk be a klánba a többi fórumon meg fikázol te faszkalap
ja! veled egyetemben! :D
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Hali All!
Marcus, tetszik a nickkép-gyûjteményed!
Bazz! Hát szerintem tökállat az RS új grafika!
Marcus, tetszik a nickkép-gyûjteményed!
Bazz! Hát szerintem tökállat az RS új grafika!