RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol.kepzeljetek.ma bemegyek a suliba.fel 2 ig ott is vagyok es eszembe jut corewarrior a fenyegetesevel😊))) hat nem a rohogo gorcsiot kaptam??? nem is volt ott,de meg kest se vinnem😊))) lol meg most is rohogom😊))
lol😊)))))))
vegre a rekordom 34 kilo😊
mondjuk egy 12 eves lanynak szerintem a 34 megfelel😊)))
Dead Neo
Kicsit sok lett!! 😊
Dead Neo
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NE ne tedd! Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!
😊))))))))))))))))))))
veszhelyzet van!hiztam 2 kilot az az most vagyok 34😊)))))))))
de ezt gondolom senkit nem erdekel😊))))
Szerdán leszek közkívánatra!
Addig is a rune sword legyen veletek!
(((( 16:00-17:00 $ 20:00-21:00 ))))

Hidden Beks - Adreania - Commando

Dead Neo
Oksi köszi te legalább jó fej vagy!
Hihihi!

Hidden Beks - Adreania - Commando

Disno
halee :-D valszeg mekk fel

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
ja, kibasztak.
a temporarily az ideiglenesen, nem?
1ébként nem eredetivel is lehet jáccani. KlónCDzel, elkéred a CD-keyt és akkor az eredetis gyerek helyett te tucc gamélni :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Norbesz
szeva!
Disno
lesz neked pénzed :-D nekem meg szenem :-D

Disno
megin összejöttél pzvel? :-D

Disno
banyek...pedig olyan randa :-D

Taranov
Ezt muszáj volt?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hangianix
Nem jelolnek be semmit, ha valami bug miatt egy uzenet nem megy el, vagy lefagy (tulterhelt az sg) ez jelenik meg.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Taranov
Amint lesz pénzem, megveszek tõled 2000-3000 feathert.
Tedd félre légyszi.
Köszi.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Lord Marcus
kirõl? az 1970-es beszólásról? Dead neórol?
Norbesz
Nem a vita kedvéért,csupán érdeklõdöm.
Norbesz
Minek ennyi szmájli?
Dead Neo
Ez az Taranov!
Dead Neo
Hékás a Banned nem azt jelenti hogy számûzve????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Dead Neo
Háááát.............
Dead Neo
Aha! Megoldás, valaki!
marchis rola ne irhjal jo????!!!!
Lord Marcus
leginkább semmi, sztema moderátorok szórakoznak, vagy valamit bejelölnek. Eccer megvitattuk ezt, mikor elõször volt ilyen. Sok helyen láttam a fórumon ezt...
Norbesz
alat=alatt
Norbesz
Marcus üzije alat... 😄
Norbesz
Ez mit jelent? (Ami az én üzim alatt van)
Lord Marcus
1.csaltál, 2. vagy nem igazi a cd. Vagy valaki más tudja hogy mi lenne a 3.

>>>© szilvi77
rakjál a zsebedbe egy nyakraugró terrierhörcsögöt!
hey
Norbesz
Mert itt mindenki más RS-rõl beszélget. Ugye?
Dead Neo
Ez egyáltalán nem Rs téma Ezért bocsánatot kérek de már nagyon idegesít!
RED ALERT 2-t interneten szeretnék játszani már regisztráltam magam A WESTWOOD online-on!
OK! Internetes játék-Log in Erre kiírja a kis szemét hogy: YOU'VE BEEN TEMPORARILY BANNED.
Mit csináljak valaki segítsen! (aki tudja hogy mit kell csinálni.) Elõre is köszi!
Mégegyszer bocs!
KUZMA: Gyüjtöttem még Featherd azt is elrakjam neked????????
ultettek volna vboxer melle, õ nem utasította volna el😊))))))
ultettek volna vboxer melle, õ nem utasította volna el😊))))))
kinyirom....
ki volt az a*************************?????????????????????????
Dead Neo
Tévedés! A Halotatt már nem lehet ujra megolni!
Na de.. Tetszika stílusod, yo oké férre teszem!
Pontosan: 1261 db van! De még gyüjtöm!
Norbesz
Bezony! A fehérnek felment az ára a 300-zal lehet tuloztam de 250k-körül van.Kérdezd csak meg dennist.
Disno
IGEN?????

Norbesz
Baz... Átvágtak...
robi esküszöm hogy nem scammelek meg.
fehér volt
Taranov
Söpörd el innen magad, mert ez egy RuneScape fórum!

Taranov
Most nem kell, de tedd félre, mert ha lesz pénzem, megveszem! Ha eladod másnak, kinyomom a beleidet! Te halott voltál, halott vagy, és halott leszel, ha eladod másnak a feathereket!

Norbesz
Huhh Disno láttam zöldet 400k-ért... baz
Norbesz
gyere fel.
Norbesz
Nemis... 😄