RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

odaadnád egy pillanatra az én karimat
? mert kellene
Norbesz
Jelen!!
Disno
ha okés akkor Norbesznál van :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
180k

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Lord Marcus
eladod? mennyiér?
Disno
anyám már úgy fenyegetett hogy inkább hagytam a fenébe...de valszeg eladom, visszaadom tartozást, és veszek plate body és legset meg talán diamond ammyt. utána jön a BigBánya :-D 200 adam ore és akkor zsetonos lészek :-D

Norbesz
Disno gyere a 2 handeredert! ne maradjon nalam..
Disno
CSOCSO :-D

ja es terra en nem akarom rontani az akos es a te kozted kialakult viszonyt.mert a tesom mondta hogy te azt hiszed rolam hogy en azt akarom hogy vessz ossze az akossal.szerintem o is jofej meg te is(csak ritkan jon elo)na mind 1 bye
ja ok kosz a meghivast tuti nem megyek el:)
de amugy tudod mit?
en inkabb megbocsaltom azt hogy szemet voltal meg minden ok?
csak annyi fog valtozni a dologban,hogy en kozbe nem fogok meg hozzad szolni sem.na de mind1
vedd ugy hogy meg van bocsaltva es kesz.mar csak azert sem tudkek hozzad szolni mert en kituno tanulo akarok lenni ami asszem fog sikerulni.es ahhoz hogy en kituno legyek tanulni kell mint allat ugyhogy nem leszek egy ideig csak NAGYON RITKAN.na addig is bye,es puszi mindenkinek ja es remelem neha azert eszebe jutok nehany embernek.)na bye.ja es megegyszer zoli.bocs hogy azert en is kocsog voltam es ha akarod ha nem megbocsaltom,de nemhogy azt hidd hogy a terra meg az akos fenyevetesetol van:)
Norbesz
Marcus most van ammy vagy vehetek? Kérlek jelezd gyorsan hogy vegyek-e vagy sem. Még ma kellene.
Disno
thx...bár mind1, úccse ott dumálunk :-D

Lord Marcus
semelyik op sem jelentkezik...
Lord Marcus
dolgozom rajta...
Disno
faszom...kibannoltattam magam oszt nincs senki aki leszedje...ez az én formám...talán megyek én is pk-zni... ha még nem bannolták a karim...ez nem az én napom...Pasc, te meg igazán maradhattál volna...na mind1

Disno
persze aki 1más után 4x telepít újra :-D
format után: felteszem windózt, drivereket, a másik wincseszterre másolt 'Stb' mappát visszamásolom abba van egy install könyvtár amibe a fontos proggyk vannak

Disno
baz+ beszarok rajtatok

Disno
meiknek?

Lord Marcus
nemtom, hog ymikor jöjjünk, de nem 17-kor... ha megszabadulok szülõktõl, akkor jövök, majha bejövök az rs-re, mehetünk is
Norbesz
Szal megyünk? Mikor? Ki jön még?
Norbesz
:-D
Lord Marcus
Lord Marcus-éknak van kedvük eljönni pk-ázni ma...
Norbesz
Ma nincs kedvetek menni pékázni egyet?
Norbesz
Hello Marcus!
Lord Marcus
én már gyakorlott vagyok :) sztem ezt 4 óra alat tmeglehet csinálni. Nekem már van egy mappám, ahova az újrarakáshoz fontos cuccok vannak. Adsl telepítõ, lesezdem a grafikus, és hang driovereket, és felrakom a tobbi cuccost ami a mappában van.
Pascalesp
Ok, már sikerült bállítanom a mIRCet
Norbesz
Mûködik a RS.
Pascalesp
most nem megyek rs-ezni, mert az mIRCet akarom beállítani
moat mûködik a rs?
Norbesz
Pasc nem jösz fel RS?
Pascalesp
Mik az enerla adatai?
Norbesz
Nem magas.
most mûködik a rs?
annyit mondj hogy kicsi vagy nagy?
Norbesz
Majd megkérdezem ismer-e téged.
Norbesz
Hehe le nem irom a nevét ide...
hogy hivják?
Norbesz
Asszem igen
a BVSC-ben?
Norbesz
Mármint a 88-asok között ha jol tudom,de majd megkérdezem tõle.
Norbesz
Ott játszik egyik haverom is.
a 88-asok az már másik csoportban van eggyel feljebb.mi azt hiszem a ser 3 vagyunk ha jol tudom de várj megnézem
Norbesz
Az már másik csapat?
Norbesz
88-asokkal nem vagytok együtt ugye?
meg a limpcrazyboy is.õ jobb hátvéd én meg középpályás
igen
Norbesz
Szóval a BVSC 89-es korosztályu csapatában focizol...
1989.09.20
limpcrazyboy-t Szél Zoltánnak hivják engem meg nem.õ Budán lakik én meg nem
Norbesz
Télleg és hanyas vagy? (mikor születtél?)