RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok
"és szerinted itt érdekel téged valaki" :-D
Na mind1 szoval ne csináljuk már ezt nem kell a vita. Most minek? Figyelj tényleg nincsen értelme
Hagyjátok békén egymást és nem lesz gond.
Légyszives...
Na mind1 szoval ne csináljuk már ezt nem kell a vita. Most minek? Figyelj tényleg nincsen értelme
Hagyjátok békén egymást és nem lesz gond.
Légyszives...
fogd be azt a nagy pofádat.egyébként már egy ideje nem irtam ugy hogy kusssssssssss

taranov. te kussoljál.jol van?te is köcsög vagy mint a többi ,ugy hogy te is befoghatod te köcsög buzi.és szerinted itt érdekel téged valaki

HTTY! Igaz, hogy én már befejeztem az RS-t, de én annyit mondok neked, hogy fogd be a redvás pofádot!
És sosem szerettem a tetves noobokat, és ezekután sem fogom szeretni õket!
Nem ez volt az egyetlen olyan beszólásod amit még megbánhatsz!
És egyébként is: Mit vagy itt ezen a fórumon?
Senkit nem érdekelsz?
Nézd vissza az írásokat!
A Franc sem kíváncsi a pofádra!
Az utóbbi idõben én sem találtam meg a fórum hangját, ezért már nem járok ide gyakran, te se járj ide, megegyeztünk?
És sosem szerettem a tetves noobokat, és ezekután sem fogom szeretni õket!
Nem ez volt az egyetlen olyan beszólásod amit még megbánhatsz!
És egyébként is: Mit vagy itt ezen a fórumon?
Senkit nem érdekelsz?
Nézd vissza az írásokat!
A Franc sem kíváncsi a pofádra!
Az utóbbi idõben én sem találtam meg a fórum hangját, ezért már nem járok ide gyakran, te se járj ide, megegyeztünk?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Hali Cselex!
Szerintem a Rune-függõk kicsit erõs, bár ki tudja! Tökre unom magam, nincs senki akivel dumáljak RS-ezés közben, inkább megyek szunyálni.
Szerintem a Rune-függõk kicsit erõs, bár ki tudja! Tökre unom magam, nincs senki akivel dumáljak RS-ezés közben, inkább megyek szunyálni.
Hi Guys!!
Na mizus Rune függõk??
Hogy vagytok??
CSá Norbezs na mizus van veled?
Na mizus Rune függõk??
Hogy vagytok??
CSá Norbezs na mizus van veled?
Idefigyelj!! Engem érdekel! Nem kell MINDENBE beleszolni mert speciel ez nem neked szol. Marcust miért kell leugatni??
szerintem a fórum azér van, hogy a témávbal kapcsolatos dolgokat írjunk/üzenjünk. Norbesznak üzentem, hogyha van kedve, akkor talán 8-kor feltok jönni, és pk-ázhatnánk. Nem kell egybõl faszságokat beszólnod...
és az kit érdekel?!

a lehez, hogy jövök 7-kor... de eléggé kevés az esélye... sry, hogy hétköznap nemtok rs-ezni, de sok faszságot kell tanulnom, és nemtom, hogy mikor fejezem be, mert szülõktõl is függ...
nemtom, hogy ki mondta azt, hogy én azér szálltam ki, mer csaltam, és levitték 1-re az értékeim. De nemigaz, azér hagytam félig-meddig abba az rst, mert korlátozták az idõmet, és heti 9 óra alatt nem lehet fejlõdni, és ezér nincs is értelme robotolással töltenem az idõt... a félig meddig-en meg azt értem, hogy már nem fejlesztem a karim skillekben, már csak pk-ázok...
nem neked ment norbesz iiiiiii de sulyos
Én nem adom oda a SAJÁT karakteremet SENKINEK a jelszo olyan titkos hogy még néha én se tudom :-D
kussolj el köcsög tomi még az árakat sem tudod .ott röhögnek rajtad az iskolában a terra meg a vboxer hogy jilyen nagy baromságot mondtál egy árral kapcsolataban.nagyon jo volt,hahahahahahha

😊))))))))))))))))((((((((((((((((((:
Hidden Beks - Adreania - Commando
Nyissunk állatóvodát!Nyissunk állatóvodát!
Nem bízik a légy a pókban,
ezt látta a híradóban...
Tévét néznek, szájuk tátott,
tanulják az állatságot...
Nem bízik a légy a pókban,
ezt látta a híradóban...
Tévét néznek, szájuk tátott,
tanulják az állatságot...