34580
RuneScape
  • Hagane
    Ne akard hogy a kollektív anyázási szótáram is bevessem, légyszives.Eléggé elvagyok itt magamtól a hülyeség nélkül.Amúgymeg hidd el, tapasztaltabb kis geci vagyok mint te, ha szépen kivárom a te egyik rossz napod, az picit erősebb lesz...
    Magyarul? SZÁLLJATOK MÁR LE RÓLAM, A KÚRVA ISTEN BASSZA MEG ¬_¬
  • Taranov
    Ezexrint téged hátbadöfött a barátnőd?
    Kórházban ápolnak, vagy meghaltál?
    És legalább rá lehet bizonyítani a barátnődre (vagy volt barátnődre) hogy ő döfött hátba téged?
    Legalább kapja meg a büntetést, azért amit okozott.
    Megáll az ember esze, a mai világban az ember csak lazán megy az utcán, meglátja a barátját, és hátbadöfi...szép...a mai világban már minden embernél van bicska, esetleg pillangókés, ha meglátja Haganét, hátba tudja döfni :-)
  • Hagane
    Érdekes, az én postom alatt Taranov neve jelent meg.Ennyire laggolok?Júj...
  • Taranov
    Helyett hárman lol.
  • Taranov
    :-)
  • Taranov
    Úgy tűnik, mi ketten itt vagyunk a fórumon, :-)
  • Hagane
    Jó tudni.

Egyébként amikor az embert hátbadöfi a barátnője, utána annak a nővére, aki POÉNBÓL eljátssza hogy szerelmes bele, mint úgy nálam pont ma, az hajlamos akárkinek még egy fingásért is kitekern ia nyakát.Aki magára veszi az magára veszi, aki nem, az nem.
  • Taranov
    Úgy tűnik, mi ketten itt vagyunk a fórumon, :-)
  • Hagane
    Nyugszik.
  • Taranov
    Hát az igaz, hogy Neo július elseje előtt játszott csak, de akkor is keveset, mondjuk évente fél órát, na jó, nem beszélek szemétségeket, de tényleg azt a kültségkimélő módját választotta a játéknak, hogy nem játszott.
    akkor amikor ő játszott, pl. 2001-2002 telén, a gyűjthető dolgok (runák, feather, ércek, coal) olcsóbbak, a nehezen készíthető dolgok pedig drágábbak (pl. rune cuccok)
  • Norbesz
    lol :)
  • Taranov
    Na jó, de Neonak ne így mondd, hanem egyértelműen:

Adj el Haganénak Death runát 488 000, azaz négyszáznyolcvan-nyolc ezer gp-ért!
  • Taranov
    :) Na jó, csak Dead Neo eladja neki 25-ért, mert ő se tudja az árakat!
  • Taranov
    Annak akimegveszi, annak jó, hogy olxsón adja, de neki nem :)
    Egyébként én lelkiekben mindig itt vagyok, eletek vagyok! :-)
  • Norbesz
    Vigyázzál! Én már le lettem ba*zva mert megmondtam neki a z árakat lol
  • Taranov
    Jó, ha a Márk vesz, az más, de egyébként a 3 gp/db áron nem jársz jól!
    Én sem mondom, hogy add pofátlan áron Márknak, de ha nem a Márknak adod, legalább 10 gp-ért.
    Egyébként valld be, hogy nem tudtad, hogy a feather is megdrágult!!
  • Taranov
    Ezt komolyan gondolod?
  • Norbesz
    Nem leugattalak csak mondtam normálisan a tényeket bazd
  • Norbesz
    Irtam olyasmit ami sértő?? Szerintem nem!
  • Hagane
    Én meg azért kötök beléd mert viszonzom.Finoman szólva baz+, én csak fél éve nem játszottam már?Számítsd már bele légyszives
  • Norbesz
    Nem kell felkapni azon a vizet ha valaki segit neked.
    Plusz nem csak én irtam neked szoval nem hinném hogy okod lnne elküldeni is akárhova engem
  • Norbesz
    Nem én tehetek róla hogy nem vagy tisztába az árakkal.
    Én csak mondtam mi a reális pl: ha nyilat nagy mennyiségbe veszed az 20gp darabja, ha pedig daeth rune kell az jo esetben 500gp each
    ennyi.
  • Norbesz
    Mi van?
  • Androidus
    Szénre majdhogynem én is vevő lennék :) A barbár falu melletti macerás, a skorpióvölgyben meg csak 1 szikla van, máshol meg nem találtam, és fárasztó, és lassan töltődik, és kettő kell belőle, és... szóval a világ minden szene se lenne elég :)))

Megpróbáltam megáldatni a csillagot a baráttal, de aszonták nem látszom eléggé ájtatosnak. Megpróbáltam őket megtéveszteni, de hiába öltöttem csuhát, nem vették be. Hogy kell a monostor emeletére feljutni? :)

(Jót mulattam egy másik csuháson, aki hozzám hasonlóan hiába sertepertélt a létra körül :)
  • Sushi Ulla
    De ettől függetlenül jól fejleszti a crafinget, ezért keresik az ezüstöt is. Egyébként ha van eladó szened arra vevő lennék.
  • Hagane
    Nem, SŐT!Néha 3680 DB van a General Store-okban...
  • Androidus
    Hát azt már látom, hogy sokminden lesz az én karim, de pure, az nem :))) combat 37 mellett 328 a totalskill eddig, és most is a kovácsmesterséget van kedvem leginkább fejleszteni :)

Létezik egyáltalán addy páncél meg pajzs? :) Egyszerűen képtelen vagyok eladót találni.

Az ezüst miért olyan értékes? Úgy nézem, csak azt az áldott csillagot vagy mi a rákot lehet belőle csinálni. Az olyan jó dolog?
  • Hagane
    Eeeeeelmész te a ...
  • Lord Marcus
    Ha egyszerre csak egy harci képességre edzesz, pl erőre akkor magasabb is lehet a hitsed a combat szintedtől. Az én pure karimnak nagyobb -)
  • Norbesz
    Félrevezeted a jónépet... :]
    :-P
  • Norbesz
    Jah...
    Majd meglátom mit tehetek. :]
  • Tarhonya
    ehh elhagytam egy vesszőt. Így akartam:
    Nem, minden addy item használatához 30-as szint kell.

• Tarhonya
    menj a draynor village markethez
    ott az egyik stallosnál lehet
  • Androidus
    Hogy kell certelni?
  • Tarhonya
    certeld az oreokat, többet kapsz értük. Nem minden addy item használatához 30-as szint kell.
    Rune 40-től van.
  • Androidus
    Huhú, ez aztán tényleg részletes volt :) Így már világos, miért előzi le a combat szint a többit.

Juj, megpróbálom elfelejteni, amit a küldetésekről írtál :) Azt szándékosan nem olvsatam el a manual-ban, szeretném magam fölfedezni. De ott még nem járok, most egyelőre a bányászásba, fémművességbe vagyok belebonyolódva :)

Tényleg, nem vesz-e valaki ezüstöt egészen véletlenül? :) 50 és 100 között szoktam eladni, de magyaroknak árkedvezmény jár, ugye :) Most elég iparszerűen bányászom, van pár vevőm, akik visszajárnak, és számomra kisebb vagyonnal felérő összegeket hagynak nálam :)

Tudnátok segíteni, hogy az addy kabátért és pajzsért mennyit érdemes adni? Végigcaplattam az egész pályát, de egy árus se kínálja őket, úgy tűnik. Csak saccolni tudom, hogy a pajzs 4k, a dzseki pedig olyan 10k körül lehet. Stimmel? És a kabáthoz nagyobb def lvl kell, mint a többihez?
  • Dead Neo
    Taranov...a márk havercsávó!!!
  • Disno
    Hullarablást azzal szoktam kompenzálni hogy eltemetem szegény lelket :-)
  • Disno
    Én mondtam nekik hogy új ember a láthatáron :-/
  • Disno
    még jó hogy nem találtál semmi felhasználható cuccot ezen a forumon, mar regota kihalt es csak szpem megy :-(