RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarhonya
Mennyit érnek protection és magic ammyk?
Lord Marcus
hmm, semmid sincs?
Disno
Ha adsz cuccot...

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=981122598

de én a www.supergamez.hu/forum.php3?cat=2 -t szoktam használni mert a RS topik most topon van :-P

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Lord Marcus
deesno, gyere pk-azni!
Disno
na jó, félreértettelek. de te írtad félreérthetõen :-D
fatigue rendszer elõtt persze hogy minden jobb és gyorsabb volt de a scammerek kiszûrésére jó megoldás

Disno
ingyé van, alapanyagokkal :-P

Disno
volt egy csávó aki írta hogy a diamond ammy olyan jó hogy 50k-nak kéne lennie de már olyan sokan tudják csinálni, hogy ingyé van...

Disno
wowz!
báze, mindenki kardoslogózik? nem tudom megkülönböztetni az embereket 1mástól :-D

Disno
10k az ára mostanában, még így is örülni fogok ha ennyiért el tudom adni :-D

Lord Marcus
húha, ez király! köszi!
Lord Marcus
mag megtortent
Pascalesp
Marchus tedd be a logodat
Tarhonya
Jó reggelt.
Lord Marcus
de azt a kardot összekevertem a többivel...
Pascalesp
Marchus: Vmi problema van a képpel, rosszul lett elküldve, vagy valami olyasmi, mert egyszerûen nem lehet megnyitni!
Inkább válassz egy kardot az armoryról, és én majd megcsinálom.
Norbesz
Yo reggelt all!
Tarhonya
használom, kösz megint.
Lord Marcus
sry, sry, sry, csak éppen mindig kellett valamit csinálnom 😞
és bocs, hogy ennyi idõdet vittem el, és felidegesítettelek egy kicsit...
Norbesz
Byez
Norbesz
:-D
Pascalesp
Nah, byeztok.
Tarhonya: Te meg használd a logot, mert nem foloslegesen csinaltam 😉
Pascalesp
5 perc, megyek en is csak hiv a termeszet
Pascalesp
Marchus: Gyere SP szobaba
Lord Marcus
feltudnál jönni a mirc-re? ott odaadom
khöszi
Tarhonya
Ezer köszönet!!!!! Nagyon király!
Van 1 kérdésem: meg lehet jelölni valahogy ezt a fórumot, hogy ne kelljen állandóan rákeresni a fõoldalon?
Norbesz
Cool :-D
Pascalesp
Tarhonya: Azé' nem voltam eddig, mert csinaltam a logodat. itt a kész mû.
Pascalesp
Visszatettem a kardos logomat
Pascalesp
Miert ilyen aktiv mindenki?
Pascalesp
Marcus: Valahova elkevertem a kardot amit kuldtel, plz kuldd el ujra!
Tarhonya
Konkrét példa erre, hogy pár 75 mining körüli ember sírt hogy a fatique elõtt ennél gyorsabban nyerte a szenet. Nekik szar. Amúgy tényleg nem rossz.
Tarhonya
Én a sajátomat 16k ért vettem, bár akkor is tudtam hogy nem jó üzlet.
Tarhonya
Helló! Tudom hogy te vagy az, mondtad hogy ezen a néven vagy. Velem semmi értelmes nincs.
Tarhonya
A cut and thrust swordot választom. Köszi
Pascalesp
10k? Nem kevés az? Én 15-20kért láttam
Disno
eladó diamond ammyk 10k/db áron!

Pascalesp
Szeva, Tarhonya! Én már ismertelek téged, de te engem nem 😊 Egy bizonyos 100as szintu haverom mondta, hogy uj magyar a 'lathataron'!
A logot meg csinalok, ha valasztassz egy kardot az armoryrol.
Disno
hehe :-D
azér mondd már meg, miért szívtam meg :-D

Disno
aszádat :-D

Norbesz
Szevasztok!
Tarhonya én vagyok az akivel RS-ben találkoztál
:-D
Mi a helyzet?
Uszni voltam gecc és fáradt vagyok...
Lord Marcus
rula, csak az elsõ 4 óra volt megtartva, és mivel az utolsó 2 óra tesi volt, és volt felmentésem, ezér csak 2 órám volt ma 😊
Disno
nem elérhetõ a RS.com, lehet hogy frissítés

maid suliban megkukkolom

Disno
mámegint kések aszámat!

Disno
válassz egyet a www.armory.net-rõl :-D

Disno
dragon ammy membereknek.
de na most figyelj, ezek legalább jól néznek ki, hordani lehet. easter egget meg pumpkint is vesznek de azt csak Prtscr piccel tudják mutogatni...

Disno
...ebben nincs igazad! indokold meg, hogy miért!
Nekem egész jó, Al Kharidban bányálok 1 adam 28 iront elmegyek bankig, ott az ágy is és egyész gyorsan megvan minden!

Disno
ello. én is szépen bemutatkozok. sir disno a becses nevem, lvl 64 vagyok <úgy fél év alatt nem igazán léptem combatot...> és én mint lvl 70es miner meg kell hogy mondjam, hogy...

Disno
1. szvsz ez nem leugatás volt. 2. felõlem jöhet a rontombontom :-D

Disno
aztán Csabnak szóltál hogy vegye fel?