34580
RuneScape
-
Meg Steveh, Amorce, KKrisz, Atomy, Skullkeeper, Bithy, Acorn, Rincewind, Lacc, (ok ketten mar nem aktivak azt hiszem) - de mi mar tobb mint egy eve attertunk. -
jaja, el is feledkeztem említeni Androidusnak, hogy te is a DAoC-ra tértél át. -
Es akkor a regiekrol mar ne is beszeljunk. :) Egyedul Disno van itt a kezdetektol szerintem. :) -
azért most tényleg elég szótlanok vagytok... -
Lehet, hogy fogunk találkozni... :) -
hát igen, ehhez egy szűk egy évvel ezelőtt kellet volna jönnöd :( -
az nem rossz, de én 61-esről 62-esre nem fogok lépni tyúköléssel, az tuti. Nem olyan egyszerű az, elhiheted... -
Androidus #23914 Ha már itt tartunk, én csak buzdítani tudok mindenkit, hogy majd találkozzunk a wow világában :) -
Androidus #23913 Hát, sajnos ebből kimaradtam :( -
Androidus #23912 Én már léptem combat szintet tyúköléssel, és nem 3-asról 4-esre :))) (Valahol 50 környékén.) -
Hát igen, legtöbbeknek a beszerezhetőség. Mondjuk neked, Deesno, nem lenne ez gond.... -
Hát igen, de megéri kifizetni, ez biztos... -
mindenki menne... de a havidíj az az egyik probléma, a másik a játék beszerezhetetlensége hazánkban :-/ -
Csak sajnos a Daoc fizetős pedig én is mennék:) :( -
Nekem is egy másik játékban kell most jó karakterre törekednem, és már nem szeretem, nem élvezem az RS-t, de amikor sokat játszottam jó volt.
Nagyrészt én untam meg, de azért romlott is. Az RS-t az emberek sorra fejezik be, vagyis a többség már befejezte, a DAoC-ot, pedig sokan kezdik el. Ez azt jelenti, hogy az lett a divat. Én szeretem követni a divatot, legalábbis PC-játék terén, mert minden online játék akkor a legjobb, amikor sok haver vagy csak ismerős játszik. -
nem hát, tök jó -
a coal és a cucc dolog a #23899-eshez tartozik :-) -
most a coal nem ide tartozott, az még az előzők közül valamelyikbe. -
a csetelést ki is felejtettem. Erről is eszembe jut, Androidus: hogy mikor én játszottam, még sokan játszottak, talán egy péntek este 13 magyar volt fenn.
Pl.
Bone01, Dead Neo, Balusz 1, Lord Marcus, The Sign, Sir Disno, Sir Fidel, Finrod, Norbesz, Corewarrior1, Lost Soldier, Panzer 001, Napoleon 001 és még megannyi magyar volt akire nem is emlékszem már....
....akkor nem ment ilyen keményen az XP szerzés, mindenki összefutott a másikkal, kocsmázni mentünk poénból soxor, pl. Lost Soldierrel, Balusszal és neoval meg stb.
Akkor sokat is csetelt az ember.
Például én részletre vettem cuccokat, annak a rlszleteit fizettem, nem is tudtamn a kibányászott coalt megmunkálni... -
Mit jelent az hogy láma????
Biztosíthatlak, hogy nem akartalak azzal megsérteni, hogy láma vagy, mert nem ismerek láma szót a köpködő állaton kívül :-D -
mindegy, igen :-D -
:-) -
Nagyon sokat lehet menni PK-zni, például Marcus ősszel már egyáltalán nem játszott, csak néhanapján elment PK-zni. A PK nem igazán ad XP-t, főleg csak pénzt hoz és izgalmat. Lehet például bronze barokat készíteni, ami ad XP-t, de magasabb szinten már szintet nem ad, tehát a skill totalod, csak nagyon sok bornze bar után fog nőni, akkor is csak 1-gyel, tehát az nem igazán kari tápolásnak számít, hanem pénzgyűjtésnek. Például Dead Neo karija elég szar, de a feather és bronze bar eladásokból tudott annyi poénzt összeszedni, hogy vett magának adamantite cuccot. A levelje pedig nem sokat nőtt, mert pl. a tyúkoknak csak a feather-jét adta el, nem szarozott a sütögetéssel. Combat levelt pedig tyúkokkal elég nehéz lépni.
És még ezeken kívül két féle játékos létezik.
Egyik, amilyen asszem te is vagy, hogy kibányászod az iront, a coalt és bárrá olvasztod és csinálsz belőle steel cuccot. Ha akkora a miningod és smithinged, akkor kibányászod a mithrilt és megolvasztod és csinálsz belőle valamit. Esetleg még úgy növelheted a szintjeidet, hogy ingyen smithingelsz és craftingolsz másoknak. Másik player-típus pedig az, aki kibányássza a coalt és iront, aztán eladja. Öl csirkét a featherért, és a húst otthagyja, halászik, és nem süti meg amit kifogott hanem eladja.
Nagyjából ezekre gondolok... -
De most másik játékban kell a jora törekednem ami nem a runescape. Ettől függetlenül:
RUNESCAPE 4 EVA!!!!! -
Köszönöm, jo érzés ha az embert elismerik... -
fordítva. azt mondja hogy kis idő alatt a legjobbat hoztad ki a karakteredből. míg én volt olyan hogy egy héten keresztül 64 combattal noob cuccban sétálgattam céltalanul :-) -
:-P -
Szvsz a sok játéknak az én esetemben az eredménye is megvan ezzel arra vélzok hogy nem rossz karim van. -
csetelni :-) -
Hmm ugy értsem hogy láma vagyok? -
pl úgy értem hogy The Sign órába sokkal többet nyomta mint én szvsz :-) bááár sok napot is nyomott :-) szal én régebben naponta 2 órát jáccottam huzamosan és a többiek napi sok órát de ők abbahagyták. nah mindegy :-) -
saccoltam :-) -
Androidus #23889 No, akkor mesélj :) Mi mindent lehet még csinálni, azon kívül, hogy tápolom a karit? -
Bocsi, hogy sok minden mellett ebbe is beleszólok, de az, hogy mennyi az összpontja, csak azt mutatja meg, hogy mennyire jó a karaktere, tehát Csabeenak nagyon jó karaktere van, de azt, hogy valaki mennyit játszott, az ABSZOLÚT NEM következtethető ki az össpontszámból. -
talán. arra gondolsz például, hogy hétvégén nyomsz mondjuk napi 8 órát, hétköznapokon kivéve pénteket 1 órát és így lesz pénteki 8 órával :)) együtt 29 óraa hetente, (bár ez egy kicsit beteges:) és az aki napi 4 órát nyom az többet játszik, annak ellenére, hogy bizonyos napokon nem gúvadt ki a szeme.
Asszem erre gondolsz. Szerintem max. ez normális dolog, mert szerintem egy nap 8 órát géezni nem jó. megállás nélkül.
Nem tudom, mikor én gépeztem egy nap több, mint 8 órát, akkor még CRT monitorom volt, de kigúvast a szemem. Mióta notebook-om van, nem gépeztem egyszerre 8 órát, nemtom, hogy TFT monitorral elviselhető-e. -
a 2,08 évet számológéppel vagy fejben számoltad? :-) -
Szerintem is a total play time a leg mérvadóbb, mert én tényleg sokat játszottam, de nem vagyök különösebben jó. -
Oké, én nem titeket, hanem MArcust és Dead NEot és Sir Fidelt hoztam fel példának. -
vannak olyanok akik több órát nyomták mint én de én nem nyomom napi 8+ órát szal abban jo vagyok hogy egy nap jatszottal-e vagy sem. hulyen fogalmaztam de remelem megertitek :-) -
én a 'total playing time' ot venném figyelembe :-P