RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmm ma egész jót spemmeltem többet spemmeltem mint a flémes csatiban 6an :-P Oda is flémetem nekik kicsit de semmi...
Andalit az egy faj.. Rendelkeznek az átalakulás képességével, a kép amit ide rakok majd ha eláruljátok hol lesz az egy andalitot ábrázol majd :)) méghozzá a kedvencemet Elfangort
FLÉÉÉM! Lécci olvassátok el hogy miket írtam, de a legfontosabb: hogy kell képet szúrni fórumra?
Így visszaolvasva tényleg valami egyedit kell alkotni nem másét használni... Mert ez a 4 kardos szerintem tényleg túlzás.. Lehet hogy lehurrogtok de szvsz naon nem teccik.
*HURR**HURR**HURR* AnDaLiT
*HURR**HURR**HURR* AnDaLiT
Itt kard õrület van logóknál? mivel csinálja és ki?(nekem nem kell enyém felülmulhatatlan ha tudják mi van a képen :-P De azt csak a kiválasztottak meg ti tudhatjátok ha végre elmondjátok hogy kell képet beszurni :-D)
szvsz jó az a kard de max 1,2 embernek kéne olyan mert így nagyon nem egyedi és így már nem olyan jó logónak számít...
szvsz jó az a kard de max 1,2 embernek kéne olyan mert így nagyon nem egyedi és így már nem olyan jó logónak számít...
Kewlül sikerült a logóm Deesno? Hasonlítsd azzal amit küldtem, majd nektek is belinkelem :)
Még vmi: Deesno ugye jól sikerült a logo.. hasonlítsd azzal amit küldtem neked és tudod mi az a kampó a háta mügött :)