34580
RuneScape
-
Androidus #24416 Szerintem a PC-s játék nem mérvadó, az ilyen össznépi topicoknak mindig nagyobb a forgalmuk. Úgyhogy másodikak vagyunk a CS mögött.
Az ötletem az lenne, hogy kezdjetek el játszani, és akkor lesz miről beszélni :) -
Sajnos nem kerülte fel így se az RS topik. Reggel kell. MAjd hétfőn, mikor suleeeban leszek.
Ott ingyen van a net :) -
Spemmel. A 20000. üzenetnél szpemmeltünk, de nem sikerült nekem, neki siekerült... .(((((((((((((((((((( Öngyilkos akartam lenni, de végül nem lettem :) -
( na most megnézem, haladtunk-e :) -
RS topik a király.... :)
-
RS rulz
RS szuxx
DAoC rulz :))
Mi vagyunk az elsőkk....az elsődleges offtopik.. -
Az RS topik a menő... -
:))
Elsők leszünk ma és mindörökre! -
Most nincs valami jó ötleted amivel felkerülhetnénk a legelső helyre ?:)
Régen nem volt ritka, hogy elsők voltunk. Nyáron, mikor a legtöbbet RS-eztem, a PC-s játékokkal leáldozott!!!!
topik vezetett :)
Meg a CS és a Mi vagyunk a jó arcok volt menő...nomeg az RS. Ezeket gyakran leelőztük. Aztán a választásokkor persze a politikai fórumok.
Mostmár RS csak reggel szokott Top10 ben lenni, mikor minden topik néptelen, de ide tolja valaki a pofáját :))
Szóval ez a helyzet.
A DAoC fórum régebben nem volt ennyire előkelő, sok RS-es kezdett el DAoC-ozni. -
Huhh, úgy elmerültem Daoc-ban :)))
Nagyon :)
Majdnem 3 szintet léptem, csak 2-t, de holnap meglesz a harmadik, és 17-es leszek.
Ma kerek 9 óra 58 percet daocoztam :)) -
Deesno: yo sokszor szóltál hozzá, hogy csinálod?
-
Srátzok, lecsúsztunk még a 10. helyről is...
Mi van velünk? Egy kis életet... :)))
Ezzel együtt +1 hozzászólás :))) -
visszatértél noob pkzni? -
én most találok sok gemet... -
Androidus #24402 Ha belehúzok, még a CS-t is megelőzhetjük :))))) -
Hé srátzok, megelőztünk egy fórumot... nem?
Ezzel a hozzászólással +1... :)))) -
lmao=laugh my ass off
rofl=rolling on the floor laughing (vagy vmi ilyesmi) -
Hmmm. Andoridus :)
Én nem olvastam el Gabo üzenetét :)
Én nem szoktam ennyit olvasni :) -
Androidus #24398 Hmmm, asszem szépen óvatosan vissza fogom olvasni az egész topicot. Persze lehet, hogy hamarabb leszek benne a top100-ban, mint hogy a végére érek, majd meglátjuk.
Mondjuk azért nem tudok egyetérteni Gabo-val, mert prekoncepció, hogy ennek rpg-nek kellene lennie. Szerintem minden játéknak meg kell adni a sanszot, hogy önmaga lehessen, és ha önmagában játszható, akkor szerintem nincs semmi gond. -
:)
Nézd meg a 36-os üzenetet ebben a topikban. -
Ha ezt egy fél évvel előbb kérdezed, meg tudom mondani.
A w00t-ban igaza van Marcusnak, azonos a cool-lal, meg a kewl-lal.
Az lmao pedig nevetést jelent, már nem tudom hogy melyik angol kifejezés rövidítése, de azt jelenti, hogy megszakadsz a röhögéstől, leesel a székről :) -
a woot az asszem egyenlő a cool-lal, a lmao pedig ugyan az minta lol.
szszvsz -
Androidus #24394 Ügyes :))) -
Androidus #24393 Ha nyers, akkor én megveszem. Mondjál árat. De swappolhatom is, ha úgy jobban esik. -
Androidus #24392 Mire mondják azt, hogy W00t? És a LMAO minek a rövidítése? (Remélem, jól emlékszem rá.) -
Androidus #24391 Én azt tudom mondani, hogy nekem a 61-es mining elérése alatt kb. ez esett ki:
60 zafír
30 smaragd
15 rubin
2 gyémánt
És ez értelemszerűen mind az új rendszerben :) -
Nem gondoltad volna, ugye? :) -
ja te még játszol?:) akkor ok:) -
én, én, köll noobpkhoz -
Vesz vki swordfish certet? mennyiért? -
AZ mitől függ hogy mennyi gemet találok? mer még a bányarendszer váltása előtt jöttek a sapphok, emeraldok, néha egy-egy ruby is, ma meg semmi:( -
Nem ismerem, biztos jó lehet :) -
Androidus #24384 Taranov, hallottam egy játékról, a neve RuneScape. Mi a véleményed róla? :) -
Én mindenkivel ellenkezem :)
Ha azt mondod, hogy az RS szar, asszondom 1.5 évig játszottam, és nagyon jó, ha azt mondod jó, azt mondom, hogy 1.5 év alatt rájöttem, higy rossz :)))))) -
Kötekedő típus :-) -
Ez igaz :)))) -
Ha valaki jókat mond róla, ellene van. Ha valaki rosszakat mond róla, úgyszintén ellene van :-) -
Igen, én megvédtem az RS-t :)
Szeretem szídni az RS-t, de ismeretlenekkel veszekedni, és eellenkezni, mégjobban szeretek...
Csupa rossz tulajdonság, de megvédtem az RS-t :))) -
Androidus #24378 ...várjunk csak... hmmm... jól látom, hogy...
TE JÓL MONDTÁL AZ RS-RŐL???????? :))) -
na jóéjt! Még nézem a Jóestét Magyarországot, aztán alszom! :)
Byez
u.i. Andoridus: Sikerült beküldeni az ötleteidet?