RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Legalább jó sok quest lesz, mikor elõfizetsz :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ja, mit jelent az, hogy impassable?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Szerintem érdemes rögtön olvasztani, mert közel a kemence, és akkor ki lehet hagyni a temérdek szén ki-be tologatását a bankban. De mindjárt kimérem.

És ha már a számoknál tartunk: kiszámoltam, hogy mire azt a 3100 vasat eldolgozom, amit a 60-as mining elérése közben összetermeltem, 43-ról 55-re megy a smithingom, 60-ról 65-re a miningom, és keresek vele vagy 400 ezer aranyat. A dolog szépséghibája, hogy 620 kanyar a bányában, és ez csak a bányászás része :)))

Francba, a legkönnyebb pénzkereset a szénbányászás lenne, ha nem lenne nekem magamnak rá szükségem :)

De béna ez a supergamez. Miért váltogatja folyton a select boxban a topic nevét?

androidus.freeblog.hu

Disno
ooh. én elõbb csak bányászok aztán csak smeltelek :-)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Hát a general store a szatócsbolt :) Hmmm, ez a láncingbolt melletti ágy elgondolkodtató. De akkor ki kell pakolni a bankban a cuccot minden második menetben, és nem esik útba a kemence. Hmmm... fene tudja, határesetnek néz ki. No majd kimérem.

(Most úgy csinálom, hogy a bankban magamhoz veszek 15 iron ore-t, hozzábányászok 10 szenet, irány a kemence, szén eltüntet, acél létrehoz, és egyúttal ágyikó az emeleten. Ebbõl három kanyart lehet, amíg elfogy az érc, és csak akkor megyek a bankba, ahol acél be, és újabb adag vasérc ki. Most ez tûnik a leggyorsabbnak.)

androidus.freeblog.hu

Disno
ehh azért vakon ne mondj ilyen dolgokat hogy kisebb adó...adó 30%+ de még így is egész jól el lehet éldegélni :-)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
Hmm... szatócs? Az mi angolul? :-)
A bank mellett ott az ágy a láncingbolt mellett

Disno
thx, most ugyis letoroltem par cuccot, kiprobom :-)

Mindenesetre elég szép nagyra sikeredett :)

androidus.freeblog.hu

Szerinted? :)

androidus.freeblog.hu

Taranov
Mi az az Impassable mountain terrain a legnyugatibb részen?

Taranov
Ez miért baj? :)

Nna, már megin egy members quest :(

androidus.freeblog.hu

Valami apróságot update-eltek, de még nem árulják el, hogy mit. Elég gyorsan lejött, fene tudja, mi lehet. Mindenesetre tök vicces volt egyedül ácsorogni Draynor-ban, ahogy beléptem egy nullás szerverre :)))

Francba, hogy pont akkor képesek kihozni egy olyan térképet, amin rajta vannak az ágyak, mire megtanulom, hol van az összes :) Fogadok, hogy mire a csapokat meg szökõkutakat is megtanulom, addigra azt is ráteszik a térképre.

androidus.freeblog.hu

Hûha, nem tudom, mire készülnek, de az összes szervert egyazon pillanatban csapták le. Hmmm...

androidus.freeblog.hu

Te, még egy ilyen, és kukoricára térdepeltetlek :)))

androidus.freeblog.hu

Taranov
de nyár elõtt nem fog megjelenni, mert mindenki késik. :)
Ha minden dolgozó minden nap késik az összes olyan napon, amikor dolgozni kéne, azaz minden munkanapon 8 helyett 11-re érnek be dolgozni, akkor számítsátok ki, hhogy hány apot fog késni a játék, ha pl. június 1-re ígérték! :-)

Taranov
Jaja :)

Taranov
vagy alapból szar az RS :-)

Taranov
vagyis egyikünk sem látta még. :-D

Taranov
Jaja, dead Neo isteníti a WoW-t, mikor még nem jelent meg, még sosem látta :-D

Taranov
Ezek nagyrészét nem simertem :-)

Taranov
Ez talált! Lehet mindent, fel sem szabad tételezned, hogy ilyenek nincsenek benne!

Taranov
Igen, én osztom a véleményed!

Taranov
Rendben, remélem jó útra tértél! :)

Taranov
Az RS-ben 20 percwet kell gyalogolni :-)

Taranov
komoly :-)

Lord Marcus
hááááát, jah, deh már vannak screenshotok a wow-ról, és már megvannak a dolgok hozzá majnem
Lord Marcus
nhem, e egy kultúrált játék, nem úgy mint a wow -)
Lord Marcus
most vagy teli a szerver, vagy le van tiltva hogy hassználd, vagy a java-val van gond
Whitenigger95
Bakker, amikor csatlakoznék egy Runescape-szerverhez, kiírja, hogy nem lehetséges a kapcsolat, és hogy ellenõrizzem az internet-belállításokat... MOST MI A %"'?:_))(=/ VAN?
Norbesz
Ha ezt komolyan kérdezted....
Dead Neo
olyan nincsen hogy:
/fuck your muther

Ezt most komolyan kérdeztem!!!
Nah yó hasonlítanak...
Jól látom, hogy egy még meg nem jelent játékot hasonlítgattok? :)

androidus.freeblog.hu

Taranov
Rendben, örülök! Jól van minden oké. Vita befezve!

Lord Marcus
-)
Lord Marcus
van idõjárás változás, lehet táncolni, van többféle mozgás, amiben benne van a bemutatás valakinek, itt van pár parancs:
/bow
/dance
/victory
/surrender
/yes
/no
/flex
/sit
/hug
/charge
/raise
/wave
/slap
/slit
stb...
és több világ van, több fajta emberkével, mindegiyk világ másban jó...
Dead Neo
khm khm... van idõjárás változás?! ÉS évszakváltozás?! Vagy lehet bemutatni valakinek?! vagy táncolni valaki vel?!
Lord Marcus
tisztogató, terra111, vboxer, htty

skullkeeper, hmuble, huh, több nekem se jut eszembe...
Lord Marcus
egy várfoglalás sokkal hangulatoabb, és jobb mint csak császkálni egy warcraftos világban...
Dead Neo
békén lehet hagyni...
Dead Neo
Már nemszaggat! nah.. kész én abbahagytam!!!
Jó, hát az nem én leszek, akit ezzel átvágnak. Én még a suggest-jeim beírásakor is berzenkedtem, hogy jelszót kérnek. Hatszor is megnéztem, hogy tuti nem lehet-e benne valami trükk :) Nálam kábé annyi esélyük van a scammereknek, hogy elnézem a cuccot, mint a múltkor.

androidus.freeblog.hu

Köszi, de ahol 10 percet kell lovagolni egyik helyrõl a másikra, az nem nekem való :)

androidus.freeblog.hu

Jeeeee :))) Köszi!!! :) No így már másképp nézek ki :)))

androidus.freeblog.hu

Hát nem tudom, hogy ezt most komolyan mondtad-e, vagy csak ezt minden újszülöttnek szokás elsütni. Mindenesetre én újszülött vagyok itt, úgyhogy megyek megkeresni azt a mage-et :)

androidus.freeblog.hu

Taranov
Szóval nekem mindegy, felesleges ezen összeveszni, de szánalmas az a szaggatás!

Taranov
ÉS a WoW úgyse fog menni a gépeden :) Ez a másik dolog :)
Még a DAoC sem megy SI-vel 1000 Mhz-en, ahhoz 1500 kell :)

Taranov
szarzsák, vagyis szaggatászsák

Taranov
Szar háttérkép, és neked tetszett, oké, én ezt megértem.
Akkor meg ne szóld le a DAoC-od, és ne mondd, hogy neked van számítógéped, mert az a szaggatásdoboz az nem számítógép!