RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
nekem kerek egy hét múlva lesz újra matekórám 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Disno
hááát akinek full party hat setje van az kapásból kb 28 millió pénz :-)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
elképzelhetõ

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
háhá nekem nincs mateklecke :-)

Disno
most éppen egy láma vírust dobtam össze de fasza :-)

Norbesz
Végülis nem olyan rossz, csak az eleje sántít
Norbesz
Huhh ez a szöveg nem tul összefüggõ de remélem kiderül mit akartam mondani...
Norbesz
Nah szerintem a gazdagság relativ 😊
Ha te 10 milliobol ugy érzed ki birsz gazdálkodni annyi coalt -vagy ami kell- akkor igen az neked sok.
Egyébként meg a 10 millio a magyar playereknek soknak számit ,de ha megnézed kékrozsit (bluerose13x)akkor valszeg neki nem 10 millio coinsa van hanem 10 millio rune 2 handede.
Egy fighternek mint jomagam csak kaja kell, ez valamivel olcsobb mintha mondjuk smith lennék mert akkor 10 millio nem sok ha coalt 1.5k/certben számoljuk:
tudsz venni 6500 coal certet (durván) amivel nem mész el lvl 99-ig és akkor ugye 10 milla viszont kevés....
Szal...
Tarhonya
Bann. A RS kódban van detection algorythm, lebuksz. Inkább klikkelgess...
Ja, és láttam nemrég egy screenshotot, amin 1700 darab r2h volt a bankban. Elképzelhetõ-e ez, vagy tuti fake?

androidus.freeblog.hu

Már megint csak kérdésem lenne az öreg játékosokhoz. Mi számít gazdagságnak játékos körökben? A 2 és fél milliós vagyonkámmal mennyire számítok tehetõsnek? (Úgy értem, ha csinálnék egy bank sale-t most, kábé ennyi maradna a kasszában a végén.) 10 millió az már komoly tõke? Mert most annyit céloztam meg, hogy szeretném elérni.

androidus.freeblog.hu

Na kinyomoztam, úgy néz ki. Egyes emberek ahelyett, hogy a kifogott halat röptében certelnék, beteszik a bankba. Azután, hogy ne kelljen annyit sétálni, inkább betessékelik Nilest 😊 Nem hittem volna, hogy valakinek ennyi türelme van 😊))

androidus.freeblog.hu

Taranov
de lehet, hogy az bonyolultabb... 😊
...mert én nem tudom a matek leckét megírni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nekem a csuklóm fájt mindig...😊
...de már nem! 😊
...elmúlt! 😊

Taranov
Valami nagy titkot eltitkolt...😊

Taranov
A vámpírok nagy valószínûséggel itt vannak, nem Erdélyben, mert én itt vagyok, és vámpír is vagyok, ez biztos, fogadok a PH 5.5 -ben! 😊

Norbesz
én örülök ha a matek leckét megtom irni 😛
Norbesz
mester... 😊
Disno
meg kéne tudni a detection system kódját akkor meg lehetne kerülni :-P

Disno
DOSos környezetben Turbo Pascalban talán össze tudnám dobni de Windowsba nem :-(

Disno
akkor neked vmi macroprogi kell

Disno
lol :-)

Stimmel 😊)))))))) A 15-ösön van, és ahogy gondoltam, azóta nem bír kijönni a bankból 😊))

androidus.freeblog.hu

Tudom. Veszem észre. Tudok úgy kattintgatni, hogy kivágjon miatta, ezért tudom, hogy lehet úgy is, hogy ne vágjon ki.

androidus.freeblog.hu

Disno
háát azért nem véletlenül :-P

Disno
erre a szimulációra vannak a bannok :-(

Nem tudtok véletlenül egy olyan segédprogramot, ami ínhüvelygyulladás ellen van? Nem valami runescape-es szutyok trójaira gondolok, hanem mondjuk olyanra, ami egy billentyût nyomva tartva beállított idõközönként egy bal kattintást szimulál. Szigorúan csak ennyit, mert én akarok játszani, csak néha eléggé leamortizálódik a mutatóujjam 😊

androidus.freeblog.hu

Ja, OK 😊 Szóval csak véletlenül beszéled a nyelvet.

androidus.freeblog.hu

Disno
de a csákeszt nem én hívtam ide :-P

Disno
meg akarod tudni? nem hiszem hogy olyan fontos a számodra

Lehet, hogy valamit nem tudok rólad?

androidus.freeblog.hu

Fotód van róla, vagy találkoztál ilyennel? 😉

Én csak azt sajnálom, hogy elfelejtettem, melyik szerver volt. Szegény ott állt a sarokban, láthatóan kívül volt a neki engedélyezett területen, próbálta eltolni a falat. Ha a jagexesek nem piszkálják ki, vagy nem indítják újra a szervert, még most is ott lehet.

androidus.freeblog.hu

Disno
küldd :-)

Disno
det finns bara macro men Jagex vet om du använder det och de ska utvisa dig...

Norbesz
Nekem van olyan fotom hogy egy shopban 8 shopkeeper van :-P
Olyat láttatok már, hogy Niles benn van a bankban? 😊

androidus.freeblog.hu

Norbesz
jol tetted 😊
Lord Marcus
mosmán nhem, ÉN mentettem meg...
Lord Marcus
süllyedünk
Lord Marcus
hmm
Kiderült, hogy ez nem biztos 😊 A legutóbbi filmben az volt, hogy nem szabad elhinni mindent, amit a filmekben lát az ember, és a vámpírok nem is erdélyben lakoznak. Bár, ha belegondolunk, akkor ezt sem szabad elhinni, mert ez is filmben volt, tehát akkor mégiscsak el lehet hinni azt, hogy nem igaz az, hogy... hûha, most jól belezavarodtam 😊

androidus.freeblog.hu

Taranov
jaja, az is izgi dolog 😊

Disno
Meg a Erdélybe a vámpírok :-)

Disno
bah :-) télleg, mint ézíen :-)

Taranov
Ázsiában? Nemtom, szerintem a legtöbb sárkány Magyarországon és Németországban él 😊 A hegyek között...
...ezt gondolom. 😊

Norbesz
Jaja én sejtettem mert az "azn" kezdetû karik közül a legtöbb "azndragon" vagy "azn dragon" vagy "azndragon21321342424211" 😊
Ázsiába élnek sárkányok nem? 😊
Taranov
Nincs gamem.

Taranov
Nem kell magyarázkodni a Jagex-nek. Ha észreveszik, azt mondod, hogy fuck off. Nekem nagyon nem tetszene, ha belepofáznának a dolgomba. Egyébként az IP cím nem lehet ok, mert kivéve a fix IP-seknél, az IP cím felcsatlakozásonként változik. Egyetlen gyanús az lehet, hogy 24 órán keresztül megy, de ez magányügy, nem tartozik rájuk. Egyébként én fogadok, hogy meg sem említenék, akkor, ha ezt csinálnád. Nem kell azért annyira igazságosnak lennie. Minden onlinejáték tulajdonsága, hogy az lesz jobb, aki többet internetezik.

Hi.Akinek van kedve lanon age of mythologyzni irjon ide. Csá
Tuti, hogy mûködik ez a 4 órás project? Úgy értem, hogy feketén-fehéren ott van a szabályok között, hogy a karit megosztani, jelszót kölcsönadni semmilyen fomában nem szabad. Márpedig ezt a legkönnyûbb logolni. Ha egy karit napi 23 és fél órában tolnak, különbözõ IP-krõl, rendszeres váltásban, akkor azt nehéz lenne megmagyarázni, hogy mitõl egy ember.

A másik, hogy nekem melózva, de barátnõmentes idõszakban összejött a havi 2 millió pont úgy, hogy közben trade-elek, meg minden egyéb bohócsággal foglalkozom. Napi 24 órában xp-re hajtva szerintem simán 20 milla havonta. 2 hónap alatt fenn lennének az ilyen karik a top 20-ban, ami túl könnyû. Ehhez képest a 80-100 millió, mint max xp még éppen elképzelhetõ, hogy egy ember. Vagy egy ügyes társaság, akik nem 24 órában, és nem különbözõ IP-rõl, de valahogy összedolgoznak.

androidus.freeblog.hu