RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha termeléssel akarsz pénzt keresni, akkor így ránézésre coal (minig guildbõl, nem máshonnan!) De nem mértem ki. Ha viszont csak pénzt akarsz keresni, akkor egészem mást kell csinálni 😊

androidus.freeblog.hu

Hát én sokmindent kimértem már, hogy hogyan gyorsabb (és sok fennen hangzotatott elmélet megdõlt így 😊, de ezt még arra se méltatom, hogy megmérjem. Minden ércnek van viszonylag bányászható helye, ahol a sétát beleszámolva reális idõ alatt ki lehet termelni egy bizonyos mennyiséget.

androidus.freeblog.hu

Ams
szted. mivel lehet több pénzt keresni, kevesebb idõ alatt? lobster, vagy coal?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Hmmm... én másképp tapasztaltam. Néhány kóbor apácától eltekintve mindenki szigorúan 1k-ért kínálja. Annyira így van, hogy pont ezért a coal az egyetlen keresett árucikk, amivel nem kereskedek. Egyszerûen nincs annyi kilengése az árfolyamnak, hogy beleférjen a kereskedõi haszon.

Ha meg mozdul, akkor leginkább lefelé mozdul. Eddig valahányszor próbálkoztam, mindig le tudtam alkudni 1k-ról. Tegnap meg ráfutottam egy madárra, aki 500-ért adta. Ilyen is van 😊

Szóval csak óvatosan azzal a magasabb árral. Ha ugyanannyi ideig tart eladni, mint megtermelni, akkor nem biztos, hogy érdemes 4 certtel küszködni. 1k-ért darabját azonnal el lehet adni, az ár nem probléma, legfeljebb a mennyiség. Én például nemigen állok szóba azzal, aki ennyit árul.

androidus.freeblog.hu

Ams
softból nem jön? én csak azt bányászom, fatigue miatt..

Igen? És milyen csítkódot kell beütni ahhoz, hogy a soft rockból jöjjön is valami? Én pont tegnap lettem smithing 50, és elõtört belõlem az egészséges kovácsösztön (Mithrilt akarok kovácsolni! Mithrilt akarok kovácsolni! Mithrilt akarok kovácsolni! 😊, ahhoz pedig nem árt, ha van mithril. Le is vágtattam a mining guild-be, mert mondtátok, hogy ott van. Keresem, hát csak 2 soft rock van. No sebaj, úgyse akarok sokat, csak kipróbálni. Neki is láttam lelkesen.

7 perc, 2648 kattintás és 1, azaz egy darab mithril ore után húztam is elfele a félszigetre, ahol szintén lehet mithrilt bányászni, sõt, ott még lesz is 😊

Nem tudom, én valahogy többre vágyom, mint annak statisztikai bizonyítása, hogy a soft rockban tényleg van ore. Úgyhogy lehet, hogy a nagyon gyorsról eltérõek a fogalmaink 😊

androidus.freeblog.hu

Ams
kérlek... ha a daocról, vagy vmi. másról akarsz beszélni, az rsen kívül, akkor ezt a topicot kerüld el, kérlek...

Taranov
Jaja, de soft rockot is üss.
Én nagyon gyorsan tudok bányászi a dwarven mine-ban ilyen módszerrel.
Soft rock és utána a hard rock a végén, mert ha hard rockkal kezdesz, nagy lesz a fatigue-d.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Igen egésségeseb hejtelenûl irní mert igy nem fogyik az idöd :-D

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Legközelebb 1.2 K-ért próbáld meg eladni certenként, mert egy c. certért 1 K a mininimum, annál olcsóbban nem lehet eladni. 1.2 K-t mininimum kérhetsz, még akkor is, ha kis mennyiségben adsz el.
Egyszer én 23 certet adtam el, és sikerült 1.5-ért ddarabját. Erre lehet mondani, hogy tényleg szzerencsém volt.

Whitenigger95
Egyébként most azért írok "sokat" mert szeretném, ha ez az üzenet lekerülne a többi 305 oldal közé, mert szúrja a szemem...
Whitenigger95
Miért van az, hogy 'csak' 7 vagy 6 db. coal-t t'ok kibányászni, és utána I have to go sleep?
Remélem a mining lvl növekedésével ez módosul...
Whitenigger95
Heehehe... HeJesírás? Hehehehe...
Whitenigger95
Helyesbítek: 'protya' helyett portya, csak sietek a gépelésel mert én is mindjárt összeesek...
Whitenigger95
Hey, bots Orgyilkos, hogy nem köszöntem el az éjszakai protya után, de épp egy üzletet kötöttem:
sikerült eladnom a 4 coal certet 4k-ért, úgyhogy szerencsém volt... Mégegyszer BOCS!
Jaj, már látom sötét jövõnket, amikor a topictalaj rég kicsúszott alólunk, és csak ilyen információtartalmú üzenetek lesznek 😊

androidus.freeblog.hu

Taranov
A Helyesírás? Minek? topik elég érdekes, legalábbis annak, akinek fáj a feje, amikor Dead Neo ír, mert õ ugye nem tud helyesen írni.

Taranov
Azt, hogy mirõl beszélsz, és kihez szólt ez az üzenet, azt nem tudom, de azt biztos ,hogy én nem vallom magamat túrónak 😊

Taranov
Hát figyu! Attól, hogy nem RS-ezem/-ezünk, még tudunk beszélgetni, nemde?
Ma nagyon jót DAoC-oztam, majdnem 10 órát folymatosan 😊
És léptem 2 szintet.
szóval tudunk beszélni RS-rõl is, és másról is.

Már megbocsássatok, de az, hogy milyen sorrendben vannak az üzenetek, ki a túrót érdekel?

androidus.freeblog.hu

Szerintem a PC-s játék nem mérvadó, az ilyen össznépi topicoknak mindig nagyobb a forgalmuk. Úgyhogy másodikak vagyunk a CS mögött.

Az ötletem az lenne, hogy kezdjetek el játszani, és akkor lesz mirõl beszélni 😊

androidus.freeblog.hu

Taranov
Sajnos nem kerülte fel így se az RS topik. Reggel kell. MAjd hétfõn, mikor suleeeban leszek.
Ott ingyen van a net 😊

Taranov
Spemmel. A 20000. üzenetnél szpemmeltünk, de nem sikerült nekem, neki siekerült... .(((((((((((((((((((( Öngyilkos akartam lenni, de végül nem lettem 😊

Taranov
( na most megnézem, haladtunk-e 😊

Taranov
RS topik a király.... 😊

Taranov
RS rulz
RS szuxx
DAoC rulz 😊)
Mi vagyunk az elsõkk....az elsõdleges offtopik..

Taranov
Az RS topik a menõ...

Taranov
😊)
Elsõk leszünk ma és mindörökre!

Taranov
Most nincs valami jó ötleted amivel felkerülhetnénk a legelsõ helyre ?😊
Régen nem volt ritka, hogy elsõk voltunk. Nyáron, mikor a legtöbbet RS-eztem, a PC-s játékokkal leáldozott!!!!
topik vezetett 😊
Meg a CS és a Mi vagyunk a jó arcok volt menõ...nomeg az RS. Ezeket gyakran leelõztük. Aztán a választásokkor persze a politikai fórumok.
Mostmár RS csak reggel szokott Top10 ben lenni, mikor minden topik néptelen, de ide tolja valaki a pofáját 😊)
Szóval ez a helyzet.
A DAoC fórum régebben nem volt ennyire elõkelõ, sok RS-es kezdett el DAoC-ozni.

Taranov
Huhh, úgy elmerültem Daoc-ban 😊))
Nagyon 😊
Majdnem 3 szintet léptem, csak 2-t, de holnap meglesz a harmadik, és 17-es leszek.
Ma kerek 9 óra 58 percet daocoztam 😊)

Whitenigger95
Deesno: yo sokszor szóltál hozzá, hogy csinálod?
Whitenigger95
Srátzok, lecsúsztunk még a 10. helyrõl is...
Mi van velünk? Egy kis életet... 😊))
Ezzel együtt +1 hozzászólás 😊))
Disno
visszatértél noob pkzni?

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
én most találok sok gemet...

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Ha belehúzok, még a CS-t is megelõzhetjük 😊))))

androidus.freeblog.hu

Whitenigger95
Hé srátzok, megelõztünk egy fórumot... nem?
Ezzel a hozzászólással +1... 😊)))
Tarhonya
lmao=laugh my ass off
rofl=rolling on the floor laughing (vagy vmi ilyesmi)
Taranov
Hmmm. Andoridus 😊
Én nem olvastam el Gabo üzenetét 😊
Én nem szoktam ennyit olvasni 😊

Hmmm, asszem szépen óvatosan vissza fogom olvasni az egész topicot. Persze lehet, hogy hamarabb leszek benne a top100-ban, mint hogy a végére érek, majd meglátjuk.

Mondjuk azért nem tudok egyetérteni Gabo-val, mert prekoncepció, hogy ennek rpg-nek kellene lennie. Szerintem minden játéknak meg kell adni a sanszot, hogy önmaga lehessen, és ha önmagában játszható, akkor szerintem nincs semmi gond.

androidus.freeblog.hu

Taranov
😊
Nézd meg a 36-os üzenetet ebben a topikban.

Taranov
Ha ezt egy fél évvel elõbb kérdezed, meg tudom mondani.
A w00t-ban igaza van Marcusnak, azonos a cool-lal, meg a kewl-lal.
Az lmao pedig nevetést jelent, már nem tudom hogy melyik angol kifejezés rövidítése, de azt jelenti, hogy megszakadsz a röhögéstõl, leesel a székrõl 😊

Lord Marcus
a woot az asszem egyenlõ a cool-lal, a lmao pedig ugyan az minta lol.
szszvsz
Ügyes 😊))

androidus.freeblog.hu

Ha nyers, akkor én megveszem. Mondjál árat. De swappolhatom is, ha úgy jobban esik.

androidus.freeblog.hu

Mire mondják azt, hogy W00t? És a LMAO minek a rövidítése? (Remélem, jól emlékszem rá.)

androidus.freeblog.hu

Én azt tudom mondani, hogy nekem a 61-es mining elérése alatt kb. ez esett ki:
60 zafír
30 smaragd
15 rubin
2 gyémánt
És ez értelemszerûen mind az új rendszerben 😊

androidus.freeblog.hu

Taranov
Nem gondoltad volna, ugye? 😊

Ron Ragm
ja te még játszol?😊 akkor ok😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Lord Marcus
én, én, köll noobpkhoz
Ron Ragm
Vesz vki swordfish certet? mennyiért?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?