RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Marcus
kivéve hogy nem rs-eznek, azok már a topicban sincsenek..
Lord Marcus
és sztem sokan vannak így.
Lord Marcus
én már nem rs-ezek, csak a társaság kedvéér vagyok itt, az meg ottvan az enerlan is.
Tarhonya
Valószínû. Mert te csak otthon vagy egész nap 😛
Sajnálom, ha így gondolod. A másik fórumon fél nap alatt 30 ontopic hozzászólást produkáltunk, pedig a fele még nem jelentkezett be azoknak, akikre számítok. Szerintem igenis van mirõl beszélni, csak az kell hozzá, hogy legyen egy közönség, akiket érdekel. Pont errõl szól a dolog. Nos, a te döntésed, hogy jössz, vagy maradsz. Ha így gondolod, ahogy leírtad, akkor inkább ne gyere át.

androidus.freeblog.hu

Lord Marcus
hagyjuk az egészet. úgysem naon rs-ezünk, és aki rs-ezik annnak ninsc naon nagy megbeszélni valója rssel kapcsolatban. Hagyjuk itt a fórumot, nincs semmi értelme, és menjünk az enerlár-ra...
Öreg vagyok én már ahhoz, hogy az ellentétek motiváljanak 😊 Semmi bajom személyesen Taranovval, emlékszem, amikor búcsúzóul meghívott egy sörre, az jó volt 😊 De nem értek egyet azzal, amit itt csinál, és azt gondolom, hogy ezzel akadályát képezi egy tényleges RS fórum kialakításának, amit én pedig a fejembe vettem.

És eszem ágában sincs bármit is szétszakítani. Mindenki annyi helyen fórumozik, ahány helyen akar. Az általam indított fórumban nem lesz offtopic, itt viszont értelmetlen az ontopic, tehát a kettõ nem igazán lesz egymás konkurenciája. Úgyhogy bízom benne, hogy ez pont nem a közösség szétszakítását fogja eredményezni, hanem az összekovácsolását. Téged is szívesen látunk amott 😊

androidus.freeblog.hu

Lord Marcus
én is otthon vagyok -)
Ams
nehogymá én tegyek mindenrõl.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Az új fórumban tessék szépen az ellentéteket kint hagyni 😊 Az egyedüli, akit nem kívánok ott látni, az Taranov, mert szerintem õ a felelõs a topic tudatos rombolásáért, valamint mert bevallottan nem játszik már.

Végülis, lehetne az URL továbbadásának kizárólagos módja a játékban 😊 Legyen ez a szûrõ. Akivel nem futunk össze ott, az inkább ne is jöjjön.

androidus.freeblog.hu

Hát, ha kilépsz, akkor nem 😊

androidus.freeblog.hu

Ams
ha Androidus lennék nem adnám +

Ams
nektek jó itt, nem?

Igen, amikor idejöttem, klasszul segítettetek. Nem felejtettem el 😊 De ahogy kezdtek egyre mélyrehatóbbak lenni a kérdéseim, egyre inkább az a válasz jött, hogy ne foglalkozzak vele. Meg az RS különben is szar. Vagy semilyen válasz nem jött. Vagy olyan válasz jött, hogy minek írkálok ide ennyit, nem lehet közötte megtalálni az off-ot 😊

androidus.freeblog.hu

Szerintem másra jó a chat és másra a fórum. Én mondjuk nem nagyon szoktam csetelni, mert akkor aztán végképp semmire se lenne idõm.

androidus.freeblog.hu

Az is egy vélemény-nyilvánítás, hogy két napja írtam a mailt, de azóta se válasz, se nyoma a beavatkozásnak itt. Ezek szerint nem kívánnak foglalkozni az ilyen tyúkpörökkel itt.

androidus.freeblog.hu

Ams
nem Dikkma z sg! nyugi
"a többiek majd eldöntik, mizu"

Miért kellene újrakezdeni? Ha itt kialakult valami, akkor az hadd folytatódjon. Most egy dolog, hogy nem az alakult ki, ami nekem tetszene, de akkor egyszerûbb, ha én vonulok félre, itt meg lehet folytatni, ami elkezdõdött. Mondom, ez a Supergamez döntése. Ha ez így nekik megfelel, akkor mi kevesek vagyunk ahhoz, hogy felülbíráljuk a dolgot.

androidus.freeblog.hu

Elküldtem mailben.

androidus.freeblog.hu

Ams
mi a cím?

Már járt itt modera. Ennél jobban is kellene, hogy jöjjön?

androidus.freeblog.hu

Ams
õ 1 mod, sztem a többiektõl mára várható döntés

jövök

Ams
már megint a belekötés

Késõ. Én még egyszer nem vagyok hajlandó végignyálazni 200 GTA3-as képes üzenetet, hogy kiderítsem, van-e közte RS témájú. Úgyhogy számomra ez már nem RS topic. A mod támogatta az offolást, veszíteni meg tudni kell. Taranov nyert. Itt nem lesz RS topic. Azt viszont még nem adtam föl, hogy máshol legyen, úgyhogy megcsináltam. Már négyen vagyunk. Jössz?

androidus.freeblog.hu

Ams
én itt maradok, és megvárom az"itéletet"

Ams
az poén, hogy minket baxogattok? 😞

Ams
megkérlek titeket, hogy a sajátba csináljatok topicot, kérlekszépentiteket

Ams
NEM

Ams
várjunk még1 napot.
hívtam modot.
innentõl emiatt törölve lesznek:
A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.

Meg fogok próbálni összeszedni mindenkit, aki tényleg játszik. Szerintem van igény egy magyar RS fórumra, sokan vannak, akik játszanak, és még sose jártak itt. Lesz ott forgalom, nyugi 😊

Olvass vissza, hogy mennyi ontopic hozzászólást tudok szállítani csak egymagam. Namost találgass, hogy ma azért nem volt ontopic hozzászólásom, mert nem volt semmi témám, vagy azért, mert fölöslegesnek éreztem, hogy Taranov ürülékébe belepotyogtassam.

Ha van itt egy kialakult közösség, akik márpedig nem akarnak RS-rõl beszélni, ám legyen. Nem fogom megzavarni a társaságot. Viszont kéne egy RS fórum, tehát csináltam. Akit érdekel, tessék jelezni, és megírom az URL-t.

Ha nem jön be, akkor sem történt semmi, nem lesz tõle kevesebb RS topic, mint most.

androidus.freeblog.hu

Ams
kösz dikkma

Dikkma
Természetesen, azért fejhez lehet kapni! :-)
Dikkma
Sztem, mivel õk eléggé a topic õslakói (persze nem csak õk) viszonylag nagy mozgástérrel rendelkeznek, és felesleges lenne most visszatörölni a 24881-bõl 24000 üzit.
A GTA3 képeket azért szedtem ki mert szarul lettek linkelve, meg mert gusztustalan RS topicban a gta3.
De ha te nem így gondolod, irj [email protected] -ra, én már nem vagyok a listán, de a többiek majd eldöntik, mizu.
Ams
szánalmas 😄D

Taranov
Azért ne túlozz, olyan sok nem lesz 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nyugi, nem fog sikerülni. Ez az RS topik, és az "õslakosok" úgy szeretik ahogy van offtopikként. Még senki sem ment át az új RS topikokba.
Androidusék sem írtak RS-rõl ma, csak egyszerûen Ams belém akart kötni, ahogy Tarhonya is mondja.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Lord Marcus
és hetente 10 üzi lesz benne?
Taranov
Ja hihi. Nem is engem hívtál 😊)

Lord Marcus
már csináltak pár új rs fórumot, lehet hogy nektek mos sikerülni fog
Taranov
meegyek.

Lord Marcus
lol, hogy megmondta csabee -)
Lord Marcus
jer mirc-re!
Ontopic itt már nem lesz többet, tekintettel, hogy én nem fogok 😊))

androidus.freeblog.hu

Tarhonya
No, jó estét. Itt veszekedni is off-topic.Szóval qss.Szvsz elviselhetõ annyi off-topic üzenet mint amennyi krisz és Taranov nyomtak. Sõt. Ams ne sírj, csak okot kerestél arra hogy beleköthess valakibe. Kötekedés helyett inkább koncentrál "on-topic" rs postokra. Vagy amire akarsz, csak ne szítsad itt a viszályt. Értem?
Taranov
Feltételezem marchuson és deesno-n kívül, nem? 😊

Taranov
Asszem akkor Ams és más nem. Esetleg Ron Ragm, de õ nem szokott fórumozni.

Bocs, úgy értettem, hogy rajtad kívül.

androidus.freeblog.hu

Taranov
ihhi 😊
1 van 😊)

Ha csinálnék valahol egy RS topicot, jönne valaki oda? Tessék jelentkezni. Ha 3-4 ember összejön, akkor már talán van értelme.

androidus.freeblog.hu

Taranov
és ha nem lesz törölve?