RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
androidus.freeblog.hu
És eszem ágában sincs bármit is szétszakítani. Mindenki annyi helyen fórumozik, ahány helyen akar. Az általam indított fórumban nem lesz offtopic, itt viszont értelmetlen az ontopic, tehát a kettõ nem igazán lesz egymás konkurenciája. Úgyhogy bízom benne, hogy ez pont nem a közösség szétszakítását fogja eredményezni, hanem az összekovácsolását. Téged is szívesen látunk amott 😊
androidus.freeblog.hu
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Végülis, lehetne az URL továbbadásának kizárólagos módja a játékban 😊 Legyen ez a szûrõ. Akivel nem futunk össze ott, az inkább ne is jöjjön.
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
"a többiek majd eldöntik, mizu"
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
jövök
androidus.freeblog.hu
hívtam modot.
innentõl emiatt törölve lesznek:
A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
Olvass vissza, hogy mennyi ontopic hozzászólást tudok szállítani csak egymagam. Namost találgass, hogy ma azért nem volt ontopic hozzászólásom, mert nem volt semmi témám, vagy azért, mert fölöslegesnek éreztem, hogy Taranov ürülékébe belepotyogtassam.
Ha van itt egy kialakult közösség, akik márpedig nem akarnak RS-rõl beszélni, ám legyen. Nem fogom megzavarni a társaságot. Viszont kéne egy RS fórum, tehát csináltam. Akit érdekel, tessék jelezni, és megírom az URL-t.
Ha nem jön be, akkor sem történt semmi, nem lesz tõle kevesebb RS topic, mint most.
androidus.freeblog.hu
A GTA3 képeket azért szedtem ki mert szarul lettek linkelve, meg mert gusztustalan RS topicban a gta3.
De ha te nem így gondolod, irj [email protected] -ra, én már nem vagyok a listán, de a többiek majd eldöntik, mizu.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Androidusék sem írtak RS-rõl ma, csak egyszerûen Ams belém akart kötni, ahogy Tarhonya is mondja.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
1 van 😊)
androidus.freeblog.hu