34579
RuneScape
  • Nefasturris
    Köszi :DDDD TE IS ÁSZ VAGY!!!!!!!!!!!!! de olyan jól hangzik hogy mithril, és szebb mint a rune!
  • Taranov
    Ne szégyelld, hogy a WC = szerverterem, mert az én szerverem a speizban van, hamarosan elkészül a domain is, ami rá fog mutatni :))
  • Taranov
    Taranov :))
    Daocban meg Taranow :))
  • Nefasturris
    Na gyertek játszani a world 9be!!! PLÍZ :) Taranov Neked mi a neved?
  • Balusz
    ráne szkééééééééép
  • Taranov
    mi tudunk egy jó oldalt, de ha szimpatikus lennél nekünk, akkor sem mondanánk meg.
  • Taranov
    Nekem itt van :))
  • Nefasturris
    JAJJJ!!!! találkoztam egy olyan farokkaL! Mondja hogy munkát ad pénzért, megkérdeztem hogy mit, mondja hogy tradeljünk oké, akkor adott egy csomó clayt, de nem fért volna el, és mondja, hogy dobjam el mindenem, ad jobb páncélt meg ilyenek. Na persze! eldobom és fölveszi!!!!!!!! ilyen köcsögök is vannak...
  • Nefasturris
    MA sokkkáig fent leszek a world 9ben!!!!! gondoljátok hogy hurrá!!!!!! :)))
  • Nefasturris
    KÖSZI! KIRÁLY VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • pityogo2
    PAPAPAPÁÁÁÁÁÁ: kiakasztottam a GTA3:Vice-Cityt
  • Tarhonya
    63 61 71, 78 combat. Lehet róla szó bár elég bénák a combat statjaim
  • Ams
    Tarhonya, majd vmikor nem megyünk pkzni?
    70 67 74 70, combat 81, te?
  • Tarhonya
    Rune armorom van. Majd ha 1x találkozunk csinálok neked full iront vagy steelt ha már tudod viselni.
  • Nefasturris
    Pontosabban a Rimmington környékén lévő bányászó helyen vagyok, és onnan fogok indulnin Dorichoz. A mining levelem már 16, a smithiingem meg 2 :)))
  • Nefasturris
    Régebben is írtam ebbe a fórumba, akkor Alastor voltam, és veled akartuk nagyon beszerezni a Dark Age of Camelotot Taranov :)
  • Nefasturris
    Most így pontosan nem tudom, meg be se tudok lépni mert nem otthon vagyok, és a tűzfal miatt nem lép be, majd 3 körül úgyis fent leszek, gyere Te is :) Falador vagy mi környékén vagyok, most fogom vinni a doricnak vagy kinek az érceket, de nem a törpe bányából, hanem a másik közeliből. Volt egy ember aki szinte semmiért adott nekem full bronz páncélt :D kivéve a helmetet, ezért vettem egy greate helmetet. Régebben volt egy jó emberem, már asszem iron 2handed swordokat is tudtam kovácsolni, de odaadtam valakinek mert akkor meguntam a gémet. Egy haverommal elkezdtük megint, de ő most játszik vele először és még csak azt tudja hogyan kell bányászni :) Az Ő neve Spongyabob :) Nem sokat harcolok még, most inkább bányászok. Neked milyen páncélod van? A tippem adamentium :) Nemtom honnan szerzitek...
  • Tarhonya
    mostanában én is 9, 12. Nemsoká újra member leszek.
    Az rs nevem is Tarhonya. Hanyas a combatod?
  • Nefasturris
    Ti milyen serveren szoktatok gamelni? Most kezdtem újra, és én általában a world 9ben (a nem fizetősben, majd talán később :D) És milyen néven szoktatok lenni? Én Nefasturris :)
  • Taranov
    a szervergépük biztos a WC-ben van elraktározva :))
  • Tarhonya
    WC gép? ;-P
  • Tarhonya
    :-((
    Rakd át a game-gép monitorát a netgépre :-D
  • Taranov
    :))

Azért nem vagy bejelentkezve, mert suliban vagy?
    SZOMBATON?
    Vagy csak nem volt kedved? :))
  • Taranov
    egy szó: szívás
  • Tarhonya
    egy szó: trainer
  • Taranov
    :)
  • Tarhonya
    chaingun forever! Azzal ledarálsz mindent/mindenkit
  • Disno
    Malibu Klub rulez!
    Eccer bementem és nekimentem az őrnek a pult mellett, a nőci meg telipumpált söréttel :-/
    később visszamentem és szétlőttem a muffot, majd a boxeres őröket =)
    Csak kár hogy semmi nem volt fenn :-(

Amikor még frissen mehetsz a sziget bal felére is, hogy lehet töltényt szerezni az M60asba? kibasz jó fegyó =)
  • Disno
    w00000t gracc :-)
  • Disno
    lehet keverni a peer to peerrel :-/
  • Taranov
    gratz :)
  • Tarhonya
    w00tw00t 78 fishing ;-)
  • Taranov
    jó reggelt!
  • Taranov
    gratulálok :))
  • pityogo2
    hihi, most vettem meg a szórakoóhelyet:D 120k:De nemsokára megfogok venni még párat, bár mostis van már vagy 5. Lövöldöztem párat egy küldiben,amit sokszor végigcsináltam.Így lett vannyek kifyoghatatlan lőszer a pisztolyomban:))) (15k lőszer, de úgy mutatja mint a kezet.)
  • Taranov
    köszi. De hülye elnevezés :))
    P2p .))))
  • Csabee
    azaz members
  • Csabee
    pay to play
  • Taranov
    értem.
  • Tarhonya
    members....