34579
RuneScape
-
Marchus #27264 inkább gyere daocozni! -) -
#27263 Meg én :)) -
#27262 Jól beszélsz, testvér -
#27261 malibus első küldi: háát igen annak csak egyszer futottam neki de azért nem sikerült mert a fasz csávó beszorult vhova és amikor visszajöttem érte superbikekal megbusztoltak :-/
bombásküldi: eccerűen nem tudtam irányítani. mert el kell érnie egy repülősebességet hogy ne zuhanjon. de amúgyis zuhan :-( és ha messzire repülsz kiírja hogy kimentél a hatáskörből :-/ (v üzemanyag, nemtom) és a repülési sebességet se tudom mindig elérni mert nyomom az előrét oszt a repcsi elkanyatodik jobbra... :-/ mind1, majd később megcsínom
motoros bandás: köszi, majd türelmes leszek :-D -
#27260 malibusos kuldi: a rendorségen balra van 1oltozo, ott átöltözöl zsarunak, majd megkeresel 1 kártyát, kinyitod a muksónak a celláját, kiszaladtok, kitt kinyirjátok az ősszes rendőrt, majd hazaviszed gyorsan.
bombásküldi: sztem nem nehéz, pl nekem elsőre sikerült, de 10 percig szálldogáltam az uccsóval, mire lebombáztam mindent.
love fist: amikor szórakozik a kerulgetésekkel, akkor egy gyors autóval el kell gázolni, majd el-el ütögetni.
motoros bandás: én úgy csináltam, hogy leütöttem eggyet a kezdésnél a motorjáról,majd simán mentem vele. a 2 másik baromarc fpolyton neki megy a falnak úgyis. -
#27259 amikor megcsintam - ahh, regi szep idok :-) -
#27258 nem halt meg... csak inaktív :-D -
#27257 jól beszéltél öreg harcos ;-) -
#27256 most éppen foglalt az a gép.
de nem t'ok multizni, ahogy régebben említettem. -
#27255 nah nem úgy értem hanem ami a hoodoo.isten.hu/vc-n főküldinek számít; megcsináltam a Coplandot. Malibu klubbos küldetés nehéz (amikor a mukit kell kiszabadítani), többi küldetéses "házat" még nem vettem meg;haiti 2es küldit a bombásrepcsikkel nem tom megcsínni, így az uccsó kubait sem, a love fist 2es küldetésnél eddig mindig eltűnt a szemem elől a baromarc, majd leparkolok oda előtte egy infernust, azzal kicsit könnyebb üldözni; big mitch baker 1es küldije, amikor mocival kell megnyerni a versenyt háááát mindig kilöknek a baromarcok, amikor meg kinyírni akartam őket automata mission failed :-D
szal ez a gamma nehezebb mint GTA 1-2 -
#27254 josz vice-city?:D -
#27253 lol?
#sp-ben?
nem sokszor láttalak ott :-D
de az a szoba sincs már mióta Tarhonya K-Linera került -
#27252 ? -
#27251 Drakeshade még nyomja köményen. memberses és 4 peekay karija van :-P -
#27250 nem kis teljesítmény Daleszt Balusszal összekeverni ;-) -
#27249 aszcsálom! Összes főküldi kész woot! -
#27248 ühüm -
#27247 mikor?:( -
#27246 És most DAoCozol? -
#27245 DAoC volt csak én nem játszottam --> volt időm csetelni is -
#27244 Rég volt az már mikor megcsinta Deesno azt a szobát, először páran voltunk aztán sokan és a másik serveren meg már csak néha -
#27243 :)))) Akkor még asszem nem volt DAOC:) -
#27242 Nem a serverről hanem az enerlán lévő #sp szobárol beszélek. -
#27241 miért? Én a halálánál már nem voltam ott..:D
R.I.P. -
#27240 Mert lehet hogy enerlán sokan voltunk de nem biztos hogy mindig azok akiknek helye is volt ott. -
#27239 Jah jah tom már ki vagy. :-D
Btw sp 4eva de volt pár oka mér ment el enerlárol. -
#27238 Hát fénykora sincsen már annak :)) -
#27237 Hát majdnem Én Spikey182 vagyok, de hol láttad a nickem?
Voltam már sima Spikey néven is... Ja és az ENERLA-n voltam sokat a #sp-be, még a fénykorába..:D -
#27236 Igen, igen.
Nem a feelingre ment, mert akik a feeling kedvéért játszottak (pl. én :)) sokáig játszottak :)) -
#27235 amilyen gyorsan magas szintű lett olyan gyorsan el is tűnt a szinről -
#27234 NEM :)) -
#27233 Androidus és kis capata nyomja még? -
#27232 Jah én már nem ismerem a runescepes emböröket... Tul öreg róka vagyok már. :-D -
#27231 nem.
Ő Balusz a runescape-ből. -
#27230 ő nem szpájkilencvenöt? -
#27229 nemsokára :)) -
#27228 haggyámá vice-city -
#27227 gyertekmá vice-city -
#27225 Te nem Dani :p oks -
#27224 Gyertek jatszani ha már otthon vagytok :)))