34579
RuneScape
  • Orgyilkos
    bestiálisan lenyilaztam a sárkányt, jutalomként viselhetem a bőréből készült mellényt vagy mit,most pikelyes zöld gatyában és felsőben virítok egy fekete köpeny alatt szal pont úgy nézik ki mint egy béka és még örülök is neki,na ennyi mára,most megyek kitapasztalom hogy hányan nem tudják hogy hanyadika van ma :))
  • Cht
    COOL!
  • Cht
    Béta teszt
  • pityogo2
    RS2-ő az előfizetős?
    ha nem, honnan tölthetném le?:)
    pls kűdjetek 1 linket :)
  • Disno
    pff akkor csinok uj karit rs2n ;-)
  • Tarhonya
    RS2 only. Az rs1-et csak "emlékként" tartják meg
  • Disno
    az uj stuff csak rs2 ben vagy rs1 ben is van? mer akkor visszaszokok de kemenyen...
  • Orgyilkos
    köszi,az armor megvan csak nem tudom viselni :D,mehetek megint sárkányt gyakni
  • Tarhonya
    Meg lehet majd summonolni monstákat is
  • Tarhonya
    Player owned houses - Each player will be able to have their own unique house. Use the new carpentry skill to make new/rare things for your house. Using the farming skill to grow herbs and plants in the grounds of your house. Build your own private party areas and shop areas, and more!

(!!!)
  • Tarhonya
    jah freen van 1 féle ranged armor, membereknek meg vagy 4-5. Ranged ammy (még) nincs. Nekem van memberem, de a steel arrow és oak a max freen. Csinálni persze nem lehet. Szal EL-en is emberállat lettél :-D
    EL továbbra is száxx nekem mer játszhatatlanul laggol (legalábbis nálam)
  • Orgyilkos
    felfedeztem a dragon scale holmikat,van ebből body is ? van valamilyen ammy is rangedhez ? plz??? ;)
  • Orgyilkos
    ...csak mert a 77es rangedem nagyon szakszol még bőrfelszerelésben is :/
  • Orgyilkos
    hmm,oak longbow,steel arrow,elkésziteni tovabbra sem lehet a freen,vajon lehet e jobbat használni ?van valakinek meberje még ?
  • Orgyilkos
    Giles & Co. = pwnd,dead,nullified!!! kár hogy nem hamarabb történt
  • Orgyilkos
    nem nagyon mert EL2 lesz néhány hét mulva,más rendszerrel,a cuccok törlődnek(én voltam a második aki el legjobb kardját tudta elkésziteni,a százmilliókat hiányolni fogom )
  • Tarhonya
    Rs1 közelebb állt a szívemhez :(
    Bár azt se játszottam már vagy 2 hónapja. te még Eternal Landsezel?
  • Tarhonya
    :) Kicsit leértékelődtek a rúnák mert boltban is kapható a legtöbb+ runecrafting
  • Orgyilkos
    500 darab chaos,160 death az üzletben !?
  • Orgyilkos
    ez is csúnya,rs1 is csúnya,mi bajod vele Tarhonya ?:)
  • Taranov
    A membernél kezdődött a probléma.
    Ha mindenkinek fizetős lett volna, az jobb lett volna, mint így szétválasztani a népet.
  • Tarhonya
    :-P Én sem játszom, de attól még RS2=shit
  • Disno
    nekem nyolc, ugysincs semmim :-P

(na meg jaccani se jaccok...)
  • Tarhonya
    marad RS1 is, de a cuccaid csak egyszer lesznek meg, szal vagy rs1-en tartod a cuccokat, vagy rs2-n...
  • Tarhonya
    Eljött ez az időpont is, vége az RS2 bétának, megkezdődött az RS2 korszak! :-(
  • pityogo2
    lol
  • Taranov
    Engem is kiraboltak, de az nem key logger volt :)
  • Tarhonya
    Oh :-( Kirabolták Hun Papát? Sajnálom. Biztos keylogger volt
  • Taranov
    Én tanácsoltam, hogy lehetne csinálni egy weboldalt, igényest, és akkor azzal lehetne népszerűsíteni a játékot, viszont ez egyedül nem menne, szinte mindent elfelejtettem már.
  • Jacky
    Hali! Már 999 a skill totálom! 83. szint!

2 magyar karakterét is ellopták: Kpd Hungary és Hun Papa, kifosztották őket de sikerült visszaszerezniük a karaktert.

Mostanaban csak pár új magyar játékos van, ez nem mehet így tovább! :) Jöjjön több magyar, kezdjétek újra nyomni aki abbahagyta, segitek újrakezdeni ha kell.
  • Taranov
    yeah
  • Disno
    yeehaw
  • pityogo2
    WAHHHAHAHAH 8)))
  • Taranov
    Előlem is :D
  • Pascalesp
    hi, gyere MSN! [email protected]
  • Csabee
    hi