34580
RuneScape
  • Nuki
    és ha megtámadlak akkor mi van?
  • Nuki
    én is :)
  • Hagane
    Adósság a ...:-P.
    Úgy müxik ha a duplájánál több van de meghalsz akkor csak 3mat vesztesz.HA kevesebb többet.ENnél fogva attól fögg mennyid és mennyije van.
    Minden esetben vigyázz : SKILLRE EDZENEK AZ ÚJONCOK MOSTANÁBAN ÉS VESZÉLYESEK!!!
  • Nuki
    Hagane ha -10 penzes mukit ölök meg, akkor rám száll az adóssága?
  • Hagane
    Azzal a külömbséggel hogy nyaltam egy Rune Longot, Medet, Legset és Adam Kite pajzsot...Mennyi is ez?32 + 10 + 64 + 20 138 K GP?
  • Ron Ragm
    csinálam=csinálom
  • Ron Ragm
    nem vagy egyedül:)Mármint ami az adamot illeti:D
  • Hagane
    HÖ!Arenascape-ben rámszálltak, levettek 4K FAME-et.A kis gecik:-).
    Na megyek ATT-ra gyúrni :-D
  • Ron Ragm
    En majd csinálam a piát:D
  • Polin
    Szeretnenk egy jo kis bulit csinalni!!!! Mi a véleményetek? Írjatok mindent!!! Ha majd beleegyeztek hozzatok kajat is!!!
  • Hagane
    Teeeeeenyleg.Kellene Clan mergert csinálni.Profi magyarok egy klánban, mínusz egy Hagane egyelőre :-(. (Profi?HÖHÖHÖ!Jó vicc...közel se vagyok, itt szaladgálok full adamban :-\).Szeritem jó ötlet, ha valakinek vmi kell, a többiek utánanéznek, ill ha pénz kell az éppen aktuális ore-t bányásszák, STB !:-)
  • rob45
    alliance-szovetseg
  • rob45
    esetleg alliance
  • rob45
    ténleg,akkor clan kozos pk majd lehetni neha?
  • Hagane
    Két helyre akarok, mert mind honfitárs és barát vagytok, pofátlanság lenne eldöntenem kit válasszak, mert akkor pl Tábor X-et választom akkor tábor Y for neheztelni rám.Fordítva is igaz.
    Szóval ha a két érdek nem üti egymást és lehetséges akkor plz itt is, és ott is lennék...
  • rob45
    nem kell,hogy az attack 40 legyen,csak a combat legyen annyi ma!
  • rob45
    nem,hagane mar a rune lords-hoz jelentkezett,de dontsse o el!
  • Ron Ragm
    Nem kell senkinek sapph ammy of magic? Rámn fog száradni:)
  • Tomee2002
    csa nuki inkabb gyurd mar fol a attackod 40 re man!!!! csak 1 szint kell es csatlakozz basszus
  • Hagane
    Nem kell Arenascape fórum, az is RS-hez tartozik, elvileg.
    Fame az a 'Pénz' ahogy én hívom. A Nálad több FAME-mel rendelkezőktől lehet nyerni.HA pl 6K FAME-ed van és letámadsz egy 12001+ FAME-es embert, csak 3-mat vesztesz ha meghalsz.Illendő tudni, ez a tízezer fatálisan sok, mégis kevés.
  • Nuki
    Hagane: Látom még nem nyitottál ARENAscape-s fórumot úgyhogy még ITT kérdezem meg: Mi az a Fame és hogy lehet szerezni?
  • Hagane
    Hö, ja!Old RS People are Fun!:-)
  • Polin
    Ne termeljetek annyi szöveget má! Nem lehet elolvasni!!! Hmm... Ezek a mai fiatalok
  • Pascalesp
    >>>Hangi:Satanist Peasants Röff-röff Assasin Clan? Nem is rossz!
    >>>Hagane:Ugye te is jelentkezel?
  • Hagane
    Ja egyebkent igen, NAGYON NAGY WB, HANGIANIX!:-)
  • Hagane
    ROFL, júj!Miért, egyik barátom horoszkópja "Szeret anyáskodni", erre így olvassa "Szeret anyázni, főleg társaságban..." :-)
  • rob45
    te meg jatszol,jo latni:)
    amorce amuyg meg jatszik?
  • Hangianix
    Ha a klan nevben benne lesz az, hogy Röff-Röff akkor jelentkezem en is. :-)))
  • Ron Ragm
    pfff először azt olvastam hogy öngyilkos:)
  • Pascalesp
    >>>Rob45:Sir Deesno és Én is csinálunk 1 clant,
    Satanist Peasant Assasin Friend Clan névvel. (Vagy valami hasonlóval):-)
    Ez egy bérgyilkosklán lesz, jelentkezni már most lehet a következő címre: [email protected]
    Képet magatokról, skilltotallal, páncél nélkül csatoljátok a levélhez. Please a tárgyhoz azt írjátok hogy RSclan!
  • Hangianix
    Hehe Sign megelozott 27xp-vel o a legjobb magyar rangedes mostantol. ;-)
  • Ams
    úristen!!!! ijen=ilyen!
  • Ams
    ijen clan már létezik aszthiszem... de nem baj. ha tényleg lesznek clan háboruk, majd szóljatok.
  • Tomee2002
    A "fórumunkon" is lehet jelentkezni de isten szerelmére kértem printes képeket azokat nem ártana elküldeni basszus de a teljes printes képet is elküldhetitek én majd kivágom a lényeget
  • Tomee2002
    hali A klán igaz! jelentkezők már vannak de istennek se küldik az emailt! DEH AZÉRT MÉG NINCS TELE A KLÁN VÁROM A JELENTKEZŐKET!
  • rob45
    uj clan nyilt!!
    a rune lords clan,a cim http://rlc.fw.hu
    várom a jelentkezőket!
  • Ron Ragm
    Csak az a legnagyobb poén az egészben, hogy au adam legset 6000-ért, míg az adam kitét 16000-ért vettem. És ugye mejik maradt meg? ehhe:))
  • Ron Ragm
    Ron Ragm.
    1ébként akinek van olcsón eladó ruby ammyja, megveszem!
  • Hagane
    Ha találsz Rune SQ, Large vagy Battle Axe, nyugodtan jöhet ide :-).
    Egyébként igen, tudom, de közben fejlődni fogok !Meg fogja éééééérniiiiii!:-)
    Nagyon cool :-).
  • Ams
    elfeledkeztél arról h. 1-2 hónap-ba bele fog telni...78 combat! 85-ig elmegyek utánna pk heti 1 full rune... paraadise!!!